Sagem My400V

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sumi
Üdv...

Nekem van 1 IRwave infrám.Namost..eddig minden telóhoz jó volt ehhez nem...akármit csinálok nem látja egymást a gép és a teló...Ötlet??
Kipróbált telók:SE,Nokia,Motorola..

És hogyan én honapok óta keresek olyan progit vagy akármit. Vagy mi te wapról töltesz le?

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

de játékot is lehet én már kb ötvenet tetttem rá!:-)
Kösz Gibor!

Bárhol valami számítogépes boltban mondjuk a Unitel Team Computers vagy a Bluefish..... De akkoris csak képet videót meg hangot lehet átküldeni, játékot nem.

Kösz!!ÉS hol lehet ilyen adaptert venni?

zolo
Sajnos nincs ilyan program, nekem myv-76 van és wapon kívül csak úgy lehet rá játékot rakni, ha azt a memóriakártyára teszem és onnan telepítem.
Ha infrán akartok adatot küldeni,akkor vennetek kell egy infra adaptert a géphez, és azon keresztül a windows felismeri a készüléket és lehet küldeni.
ha kábellel, akkor a My Pictures and Sounds-ot kell letölteni és azzal kell küldeni.
Innen tölthetõ le

http://flickr.com/photos/zolika90/

Nekem azt mondták, hogy van egy olyan program amivel lehet átküldeni infrán játékot, de a fájl nevét nem tudom...

Pheel
"mék" <#merges2><#wow3><#wilting><#csodalk>
szevasztok
Nem tudja valaki megmondani mék az a program és hogy honnan tudom letölteni amivel my400v-re át lehet küldeni játékot infrás kábellel?kösz!

JohnnySmith
A sagem gyárt még telefont? ;) Lehet nem kéne már próbálkoznia....

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

BiG G
aha, ez egy szar

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

nem teccenek nekem a Sagemek szerintem hokedlik
Nekem ez a kedvencem, akkor már nekem lehet a best!

Pheel
Mitől best? Mit tud, amit más nem?

Pheel
Ha annyira best, legalább egy képet mutass róla!
Elvileg van a Wellphone, na az megis van amit ingyen lehetet letölteni, csak hát azzal nem lehet csak a telefon könyvet meg az SMS-eket megnézni.

bazs1
nekem is ilyen van

Hi!
Azért nyitottam meg leginkább mert érdekelne hogy milyen kezelõprogik vannak hozzá, mert szeretnék rárakni cuccokat meg mindent csak kéne valami progi....