Sagem My400V
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Üdv...
Nekem van 1 IRwave infrám.Namost..eddig minden telóhoz jó volt ehhez nem...akármit csinálok nem látja egymást a gép és a teló...Ötlet??
Kipróbált telók:SE,Nokia,Motorola..
Nekem van 1 IRwave infrám.Namost..eddig minden telóhoz jó volt ehhez nem...akármit csinálok nem látja egymást a gép és a teló...Ötlet??
Kipróbált telók:SE,Nokia,Motorola..
És hogyan én honapok óta keresek olyan progit vagy akármit. Vagy mi te wapról töltesz le?
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
de játékot is lehet én már kb ötvenet tetttem rá!:-)
Kösz Gibor!
Bárhol valami számítogépes boltban mondjuk a Unitel Team Computers vagy a Bluefish..... De akkoris csak képet videót meg hangot lehet átküldeni, játékot nem.
Kösz!!ÉS hol lehet ilyen adaptert venni?
Sajnos nincs ilyan program, nekem myv-76 van és wapon kívül csak úgy lehet rá játékot rakni, ha azt a memóriakártyára teszem és onnan telepítem.
Ha infrán akartok adatot küldeni,akkor vennetek kell egy infra adaptert a géphez, és azon keresztül a windows felismeri a készüléket és lehet küldeni.
ha kábellel, akkor a My Pictures and Sounds-ot kell letölteni és azzal kell küldeni.
Innen tölthetõ le
Ha infrán akartok adatot küldeni,akkor vennetek kell egy infra adaptert a géphez, és azon keresztül a windows felismeri a készüléket és lehet küldeni.
ha kábellel, akkor a My Pictures and Sounds-ot kell letölteni és azzal kell küldeni.
Innen tölthetõ le
http://flickr.com/photos/zolika90/
Nekem azt mondták, hogy van egy olyan program amivel lehet átküldeni infrán játékot, de a fájl nevét nem tudom...
szevasztok
Nem tudja valaki megmondani mék az a program és hogy honnan tudom letölteni amivel my400v-re át lehet küldeni játékot infrás kábellel?kösz!
Nem tudja valaki megmondani mék az a program és hogy honnan tudom letölteni amivel my400v-re át lehet küldeni játékot infrás kábellel?kösz!
A sagem gyárt még telefont? ;) Lehet nem kéne már próbálkoznia....
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
nem teccenek nekem a Sagemek szerintem hokedlik
Nekem ez a kedvencem, akkor már nekem lehet a best!

Elvileg van a Wellphone, na az megis van amit ingyen lehetet letölteni, csak hát azzal nem lehet csak a telefon könyvet meg az SMS-eket megnézni.
Hi!
Azért nyitottam meg leginkább mert érdekelne hogy milyen kezelõprogik vannak hozzá, mert szeretnék rárakni cuccokat meg mindent csak kéne valami progi....
Azért nyitottam meg leginkább mert érdekelne hogy milyen kezelõprogik vannak hozzá, mert szeretnék rárakni cuccokat meg mindent csak kéne valami progi....