20
The best!!
  • sumi
    Üdv...

Nekem van 1 IRwave infrám.Namost..eddig minden telóhoz jó volt ehhez nem...akármit csinálok nem látja egymást a gép és a teló...Ötlet??
    Kipróbált telók:SE,Nokia,Motorola..
  • Gibor
    És hogyan én honapok óta keresek olyan progit vagy akármit. Vagy mi te wapról töltesz le?
  • dj gé
    de játékot is lehet én már kb ötvenet tetttem rá!:-)
  • Dcv
    Kösz Gibor!
  • Gibor
    Bárhol valami számítogépes boltban mondjuk a Unitel Team Computers vagy a Bluefish..... De akkoris csak képet videót meg hangot lehet átküldeni, játékot nem.
  • Dcv
    Kösz!!ÉS hol lehet ilyen adaptert venni?
  • zolo
    Sajnos nincs ilyan program, nekem myv-76 van és wapon kívül csak úgy lehet rá játékot rakni, ha azt a memóriakártyára teszem és onnan telepítem.
    Ha infrán akartok adatot küldeni,akkor vennetek kell egy infra adaptert a géphez, és azon keresztül a windows felismeri a készüléket és lehet küldeni.
    ha kábellel, akkor a My Pictures and Sounds-ot kell letölteni és azzal kell küldeni.
    Innen tölthető le
  • Dcv
    Nekem azt mondták, hogy van egy olyan program amivel lehet átküldeni infrán játékot, de a fájl nevét nem tudom...
  • Pheel
    "mék"
  • Dcv
    szevasztok
    Nem tudja valaki megmondani mék az a program és hogy honnan tudom letölteni amivel my400v-re át lehet küldeni játékot infrás kábellel?kösz!
  • JohnnySmith
    A sagem gyárt még telefont? ;) Lehet nem kéne már próbálkoznia....
  • BiG G
    aha, ez egy szar
  • F1re
    nem teccenek nekem a Sagemek szerintem hokedlik
  • Gibor
    Nekem ez a kedvencem, akkor már nekem lehet a best!
  • Pheel
    Mitől best? Mit tud, amit más nem?
  • Gibor
  • Pheel
    Ha annyira best, legalább egy képet mutass róla!
  • Gibor
    Elvileg van a Wellphone, na az megis van amit ingyen lehetet letölteni, csak hát azzal nem lehet csak a telefon könyvet meg az SMS-eket megnézni.
  • bazs1
    nekem is ilyen van
  • Gibor
    Hi!
    Azért nyitottam meg leginkább mert érdekelne hogy milyen kezelőprogik vannak hozzá, mert szeretnék rárakni cuccokat meg mindent csak kéne valami progi....