20
The best!!
-
#20 Üdv...
Nekem van 1 IRwave infrám.Namost..eddig minden telóhoz jó volt ehhez nem...akármit csinálok nem látja egymást a gép és a teló...Ötlet??
Kipróbált telók:SE,Nokia,Motorola.. -
Gibor #19 És hogyan én honapok óta keresek olyan progit vagy akármit. Vagy mi te wapról töltesz le? -
dj gé #18 de játékot is lehet én már kb ötvenet tetttem rá!:-) -
Dcv #17 Kösz Gibor! -
Gibor #16 Bárhol valami számítogépes boltban mondjuk a Unitel Team Computers vagy a Bluefish..... De akkoris csak képet videót meg hangot lehet átküldeni, játékot nem. -
Dcv #15 Kösz!!ÉS hol lehet ilyen adaptert venni? -
#14 Sajnos nincs ilyan program, nekem myv-76 van és wapon kívül csak úgy lehet rá játékot rakni, ha azt a memóriakártyára teszem és onnan telepítem.
Ha infrán akartok adatot küldeni,akkor vennetek kell egy infra adaptert a géphez, és azon keresztül a windows felismeri a készüléket és lehet küldeni.
ha kábellel, akkor a My Pictures and Sounds-ot kell letölteni és azzal kell küldeni.
Innen tölthető le -
Dcv #13 Nekem azt mondták, hogy van egy olyan program amivel lehet átküldeni infrán játékot, de a fájl nevét nem tudom... -
#12 "mék" -
Dcv #11 szevasztok
Nem tudja valaki megmondani mék az a program és hogy honnan tudom letölteni amivel my400v-re át lehet küldeni játékot infrás kábellel?kösz! -
#10 A sagem gyárt még telefont? ;) Lehet nem kéne már próbálkoznia.... -
#9 aha, ez egy szar -
F1re #8 nem teccenek nekem a Sagemek szerintem hokedlik -
Gibor #7 Nekem ez a kedvencem, akkor már nekem lehet a best! -
#6 Mitől best? Mit tud, amit más nem? -
Gibor #5 -
#4 Ha annyira best, legalább egy képet mutass róla! -
Gibor #3 Elvileg van a Wellphone, na az megis van amit ingyen lehetet letölteni, csak hát azzal nem lehet csak a telefon könyvet meg az SMS-eket megnézni. -
#2 nekem is ilyen van -
Gibor #1 Hi!
Azért nyitottam meg leginkább mert érdekelne hogy milyen kezelőprogik vannak hozzá, mert szeretnék rárakni cuccokat meg mindent csak kéne valami progi....