26
  • C4akela
    Hali!
    Nem tudnátok segíteni?
    Felrakom a Battlefield 2142 kiegyészítőjét,az 1.20-as patch-et és nem indul el a játék.
    Hogy indítsam el???
  • Aniwa
    Hát én már egy eleve megszállott battlefield rajongó vagyok, úgyhogy összegyüjtöttem mindent az összes részröl + plussz videók screenshotok a játékos szemszögéböl meg még egy csomó minden, ha van kedved nézd meg.
    http://mabattlefield.kht.hu
  • Thanatos
    inkább örüljetek neki hogy a cs-s iqfighterek ilyen mondvacsinált indokok miatt távolmaradnak bfektől :P
  • schrank
    ez a sok ratyi még a cs-s álomvilágukban mit tudják ezek milyen farkastörvények uralkodnak a berkeinkben
  • mesor
    Arról nem is beszélve ha valakit megfog a pb akkor cd-key bann stb... :)
  • schrank
    látszik fingod nincs a bf-hez kajakra nem érezni csítelést on-line
  • Zenty
    Nem vagyok....
    Csak némileg gondolkodni is kéne miért jobb az egész :)

Egyetlen anti cheat sincs ami kiszüri fullra a csitereket! A lényeg annyi ,hogy ne tömegével árassza el a servereket!
    Vac esetében meg van egy elrentetés ha véletlenül elkapjaakármin, akkor végleges account ban( aztán mehet a boltba újért)!
    És ugye vac kényelmesebb is ,mert csak server oldal felöl néz és nem kell neki külön home kliens... És az új vac 2 már nem lagosit ( nálam az elözönél se volt problem)
    Szal legtöbb multi gamenek illene minimálisan ilyet csinálni vagy jobbat!

Punkbuster meg már 99 ben elavult amikor csénél is alkalmazták.... Mindenki imádta szép lagjait és semmit nem ért szinte már akkor se..
    A nagy erettentése ,hogy ha chetet fog kidobja serveről és ennyi ,másnap ha admin nem vette észre megint megyeket be a servere..
    Ezért se nemhiába csinált a valve saját anti chet progit.
  • HencStein
    VAC ? Megvagy te örülve? szara se jo Amikor bejelenteték hogy a VAc 2 100% kiszüri a botokat akkor majd megszakadtunk a röhögéstöl; másnapp dupla anyi csitervolt mindenüt mint elöte
  • HUmanEmber41st
    Ehh teszterek hada ...egyszer már bizonyítottak a BF2 esetében.. most mégegyszer próbálkoznak...
  • Zenty
    Bugokra csak ügyelnek már ,de szerintem nem is ez a fő problém hanem a csiterek...
    Jó darabig nem volt semmi védelem igy elárasztotta az egészet a csiter had..
    De utána meg berakták kényelmeségi alapon azt a looser ős idők óta elavult, ultra lagosito, bugos "Punkbustert"...
    Nemértem miért nem képesek irni egy normális saját anti cheat progit mint pl Vac a cs esetében?
    Ha Cheterek elárasztják az egészet semmi értelme nem lesz, akkor se ha full optimalizált lesz az egész...
    ( ez nem csak bf-re vonatkozik sajnos a legtöbb multi game kényelmeségből ezt a gány Pb-ét használja...)
  • schrank
    1. nem befolyásolja a játékmenetet
    2. vagy mert az a fű a tócsából nő ki
    3. a nagyátlag low-on nyomja és úgy eleve nincs is fű
  • szurka
    találtam hibát: a fű még mindig a levegőben lebeg (2. kép)
  • schrank
    fele annyi ramod van mint a valós minium ezen sűrgősen változtatnod kell de ha varezos vagy akkor le vagy ....va
  • Balumann
    jah az már megvan. de a battlefield 2 -vel próbálkozok, és eszméeltlen akad ha bemegyek egy csatába. Ha nicns senki, akkor megy szépen 1024-be medium texturákkal, de amikor 50-en voltunk a szerveren, és ott ilyen lövöldözés volt, akkor akárhogy állítottam, 800x600-ba is akad mint a szar. (bár mondjuk 1024-en mediumon nem értem mér megy szebben mint 800x600-on ha akármire rakom)... -.-
  • ERykk
    lol
  • schrank
    koma te aktív bf2-es vagy hogy így tudod milyen bugok vannak/voltak benne mert az 1.0 bf2 messze játszhatóbb volt mint az előző kettő együttvéve soroljatok fel bug-okat ha olyan okosak vagytok
  • kBagyula #10
    Battlefield 2.1.4.2
  • joebacsi
    configodhoz még dobj 512 mega ramot, és lowba valszeg elég szépen elporoszkál majd...
  • Balumann
    jó lenne már egy gépigény bejelentés, hogy tudjuk mire számíthatunk. Vagy hogy egyáltalán van-e értelme várni (mármint elindul-e).
  • gyuri12
    kössz a válaszokat...
  • 2121
    a bf2-be milyen bugok vannak? kelj fel komám. az az egész egy bughalmaz.menj fel a battlefield.hu-ra, és tedd fel ezt a kérdést ott is...
  • gyuri12
    áááá milyen hibák voltak benne?????
  • mesor
    "a programot egy hatalmas tesztelő-stáb elemzi pillanatról-pillanatra"

Azt hiszem ők azok akiket állandóan megakarunk máglyán égetni!

Ugyanaz a motor miért tartalmazna kevesebb hibát? Kiadtak már egy valag patchet mégse tudták megcsinálni rendesen a játékot.
  • Vegetto
    Reméjük a legjobbakat.
  • gyuri12
    egyébként milyen hiba volt a bf2-ben?én nem vettem észre...
  • Beers
    LOL!