2487
<<< Csak Konzolos játékok! >>>
-
#86 Asszem ez nagyon könnyű lesz -
#85 Remélem jól csináltam -
#84 talált, nállam a PSP-sek ált. előnyben vannak :D -
#83 Ez nem az a fired up? -
JohnnyP #82 Front Mission? -
JohnnyP #81 Elkéstem. -
JohnnyP #80 Aero elite: combat academy? -
#79 lehet kicsit nehéz lesz:) -
#78 -
#77 hurrá:) -
#76 ön nyert -
#75 Aero elite combat academy? :D -
#74 az ac sorozat ettől vmivel arcadabb :) -
#73 AC 3 -
#72 Jobban megnézve ez nem hogy nem 4, nem is Ace Combat talán. :-) -
#71 nem nyert :P -
#70 Ace Combat 4? -
#69 -
#68 RoadRash :) -
#67 -
#66 -
#65 Gratz!! -
#64 Ez a Killer 7,nyertem? -
modernslave #63 egy hétszeres személyiségű skizofrén fickóval kell leszámolni a mennyei mosoly öngyilkos terror szervezetével... -
JohnnyP #62 Azaz! -
#61 Soul Blazer -
JohnnyP #60 Alundra? Ha nem ez akkor nincs több tippem szabad a gazda. -
#59 Legend of mana-ban harom szereplo volt es hol kellet mar abba hazakat es embereket kiszabaditani ?:DD
Elmondom meg hogy a piros pontokbol jottek a szornyek es ha megolted mindet zolde valtozott es ha raleptel akkor a faluban megjelent egy haz vagy egy szemely :D -
JohnnyP #58 #52:D -
#57 vmi kökori rpg, amiben sakkbábukat kell legyilkolni egy izmoskaru emberkével :DD -
#56 Egy kisfiuval vagy es ujra kell epitened falukat es kisseb vilagokat. Ki kell szabaditani embereket es hazakat meg kisalatokat. Eleg hosszu gama :D -
JohnnyP #55 Ezzel már én is játszottam de nem ugrik be a címe segyts kicsit. De komolyan játszottam vele már. -
#54 Egyebknt ez volt az a jatek amit eloszor eletembe meg akkoriba ejjel is jacchatam mert 5 ost hoztam haza matekbol. Penteken delutan 7-tol ejjel 3-ig. Az elso ejjeli jatekom volt :D Aztan par ev mulva jott a Ps1 -re a RE , Tomb Raider NFS Suikoden stb :D Akkor mar 1000x ment az ejszakai gamazas :D -
#53 Nam :D -
JohnnyP #52 hmm legend of mana? -
#51 [IMG][/IMG] -
JohnnyP #50 Talált! -
#49 Hercules -
JohnnyP #48
Bocs. (amugy dragon:)) -
#47 talált (dragoon)