Ismerd fel a játékot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

macselek
Asszem ez nagyon könnyû lesz

macselek
Remélem jól csináltam

ColdFire
talált, nállam a PSP-sek ált. elõnyben vannak 😄

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

macselek
Ez nem az a fired up?

Front Mission?

Elkéstem.

Aero elite: combat academy?

ColdFire
lehet kicsit nehéz lesz😊

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

ColdFire

ColdFire
hurrá😊

Afe
ön nyert<#eljen>

ColdFire
Aero elite combat academy? 😄

Afe
az ac sorozat ettõl vmivel arcadabb 😊

ColdFire
AC 3

Al Age
Jobban megnézve ez nem hogy nem 4, nem is Ace Combat talán. :-)

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

Afe
nem nyert 😛

Al Age
Ace Combat 4?

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

Afe

Afe
RoadRash 😊

JGTC

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Seth

PSN ID.: Beegabor

Sephi
Gratz!!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Max 36
Ez a Killer 7,nyertem<#vigyor>?

Isten most nem ér rá,segíthetek?

egy hétszeres személyiségû skizofrén fickóval kell leszámolni a mennyei mosoly öngyilkos terror szervezetével...
Azaz!

Seth
Soul Blazer

PSN ID.: Beegabor

Alundra? Ha nem ez akkor nincs több tippem szabad a gazda.

Sephi
Legend of mana-ban harom szereplo volt es hol kellet mar abba hazakat es embereket kiszabaditani ?😄D

Elmondom meg hogy a piros pontokbol jottek a szornyek es ha megolted mindet zolde valtozott es ha raleptel akkor a faluban megjelent egy haz vagy egy szemely 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

#52😄

Afe
vmi kökori rpg, amiben sakkbábukat kell legyilkolni egy izmoskaru emberkével 😄D

Sephi
Egy kisfiuval vagy es ujra kell epitened falukat es kisseb vilagokat. Ki kell szabaditani embereket es hazakat meg kisalatokat. Eleg hosszu gama 😄

Ezzel már én is játszottam de nem ugrik be a címe segyts kicsit<#idiota>. De komolyan játszottam vele már.

Sephi
Egyebknt ez volt az a jatek amit eloszor eletembe meg akkoriba ejjel is jacchatam mert 5 ost hoztam haza matekbol. Penteken delutan 7-tol ejjel 3-ig. Az elso ejjeli jatekom volt 😄 Aztan par ev mulva jott a Ps1 -re a RE , Tomb Raider NFS Suikoden stb 😄 Akkor mar 1000x ment az ejszakai gamazas 😄

Sephi
Nam 😄

hmm legend of mana?

Sephi
[/img]

Talált!

Sephi
Hercules

Bocs.<#idiota> (amugy dragon😊)

Afe
talált (dragoon)

legend of the dragon?

Afe
ez még könnyebb lesz😊

Saddalim
az :-)

Afe
Viewtiful Joe 2.

az nem jóa.

viewtiful joe red hot rumble

Saddalim
õszintén szólva én sem ismerem, csak rákerestem konzolos játékokra és emellett döntöttem 😊

Saddalim
nájn nyet niht no

vfx battle?

Afe
IGEN<#eljen>