2487

Ismerd fel a játékot!

<<< Csak Konzolos játékok! >>>

• macselek #1006
    felrobbanok a méregtől
  • macselek #1005
    Vagy csak én vagyok ilyen béna?
  • macselek #1004
    Csak nekem nem lehet rámenni a sgtagok.srvre? Mer ez így nagyon nem jó
  • ColdFire
    pm?
  • JohnnyP
    Elküldöm mailben amit írtam az adatlapodon találhatóra jó lesz?
  • JohnnyP
    LOL hát jó írok egy próbát aztán majd úgyis lehet változtatni rajta.
  • ColdFire
    hát végülis te vagy az admin, én csak olyan karbantartó :D
  • JohnnyP
    De tudnék. Mennyi dő legyen akkor egy képre és ha van pontozás mit kéne pontozni?
  • ColdFire
    tehet aki akar...
    Johnny egy szabályzatot nem tudnál írni?
  • JohnnyP
    Pontosabban a második része.
  • JohnnyP
    igen
  • ColdFire
    lord of the rings
  • JohnnyP
  • ColdFire
    nah jáccatok, én addig szenvedek a karbantartással meg a bannerrel:)
  • JohnnyP
    Képekt!4
  • JohnnyP
    Zsír:D
  • ColdFire
    990
  • ColdFire
    nah hurrá
  • ColdFire
    irtam nekik :D
  • JohnnyP
    [email protected]
  • ColdFire
    várunk:)
    amugy mi az imélük?
  • JohnnyP
    Most hogy te vagy a témaindító írhatsz nekik hogy had legyél házigazdaVagy várhatunk is.
  • ColdFire
    hmm, ez gáz...
  • Al Age
    Írok a moderátoros topikba, egy próbát megér.
  • JohnnyP
    Szerintem is de nem értem, hogy miért nem azt adtak neki.
  • Al Age
    Valami még nem okés, legalábbis most ColdFire átminősült témaindítóvá, de azzal semmire sem megy, házigazda státusz kell neki sztem.
  • JohnnyP
    Nem a 4 hanem a Dragon quarter. Azért így csináltam mert nem működik az SRV.
  • JohnnyP
    Igen ezzel tisztában vagyok és ha jól megnézed azt írtam, hogy az egész topikot kéne ehhez átolvasni, mármint csak az éppen aktuáliskat tehát amit már beírt pontnak azt nem, na:D. Amugy az időmennyiséget meg a többit azt teljes mértékben rátok bízom én ebbe nem szeretnék belekötni, esetleg tanácsot adok ha kell:)
  • Lammer
    hat ha Coldfire nezegeti a 10-15 percenkent a topikot, akkor lehetne 15 percenkent egy uj kep, de maradjunk a realitasok talajan, szeirntem azert alvadni is szoktak az emberek meg eletet elni :D:D szoval realisabb lenne a tobb orai varakozas... plusz kerdes, ha nem tudjak megvalaszolni, akkor ugye arra is kene valami idointervallum, hogy rakhat ujra kepet, es ha nem rak, akkor szabad a vasar stbstb... ezeket le kene tudni szabalyzatban...
  • ColdFire
    ok
  • JohnnyP
    Ez a pontozás nem rossz ötlet lenne ha lehetne vezetni valahogy a bannerban és márpedig szerintem lehetne, csak a házigazdának minden nap át kéne olvasnia topikot hogy mennyit talált vagy nemtudom mi alapján lehetne pontot kapni, na szóval remélem érthető voltam:) A levelet pedig már elküldtem.
  • ColdFire
    4 ora? 10-15 perc max
  • Lammer
    hat latod ezert kene szabaly!
    ha nem talalja ki senki, akkor pl. 4 ora(vagy akarmennyi) mulva, ujra rakhatna egy uj rejtvenyt! sooot lehetne ilyen toplista, hogy kapna az illeto egy pontot, hogy nem tudtak kitalalni a rejtvenyet! stbstb...
  • JohnnyP
    Rendben
  • ColdFire
    :D
    ok, kösz:)
    Írnál vmit a moderátoroknak hogy adják át? mert nekem ált. ezt a kérést nem teljesítik, mert nem én vagyok az indító
  • JohnnyP
    Felőlem lehetsz én csak találgatni szeretnék:)
  • ColdFire
    JohnnyP ha azt mondod lehetek házigazda én mindent megcsinálok ;)
    (banner, szabályzat html-en, minden)
  • JohnnyP
    Egyébként ezt is szívesen kitalálnám de nem ismerhetek minden játékot talán ha segítenél kicsit menne.
  • Kupo
    Tényleg, nem kéne szabályt csinálni, ha valaki leírja szövegbe, én csinálok hozzá bannert.
  • JohnnyP
    Ha nem tudunk egy játékot akkor nézzük azt egy napon keresztül? Nem igazán értelek.