Ismerd fel a játékot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ColdFire
várunk😊
amugy mi az imélük?

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Most hogy te vagy a témaindító írhatsz nekik hogy had legyél házigazda<#idiota>Vagy várhatunk is.

ColdFire
hmm, ez gáz...

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Al Age
Írok a moderátoros topikba, egy próbát megér.

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

Szerintem is de nem értem, hogy miért nem azt adtak neki.

Al Age
Valami még nem okés, legalábbis most ColdFire átminõsült témaindítóvá, de azzal semmire sem megy, házigazda státusz kell neki sztem.

Nem a 4 hanem a Dragon quarter. Azért így csináltam mert nem mûködik az SRV.

Igen ezzel tisztában vagyok és ha jól megnézed azt írtam, hogy az egész topikot kéne ehhez átolvasni, mármint csak az éppen aktuáliskat tehát amit már beírt pontnak azt nem, na😄. Amugy az idõmennyiséget meg a többit azt teljes mértékben rátok bízom én ebbe nem szeretnék belekötni, esetleg tanácsot adok ha kell😊

Lammer
hat ha Coldfire nezegeti a 10-15 percenkent a topikot, akkor lehetne 15 percenkent egy uj kep, de maradjunk a realitasok talajan, szeirntem azert alvadni is szoktak az emberek meg eletet elni 😄😄 szoval realisabb lenne a tobb orai varakozas... plusz kerdes, ha nem tudjak megvalaszolni, akkor ugye arra is kene valami idointervallum, hogy rakhat ujra kepet, es ha nem rak, akkor szabad a vasar stbstb... ezeket le kene tudni szabalyzatban...

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

ColdFire
ok

Ez a pontozás nem rossz ötlet lenne ha lehetne vezetni valahogy a bannerban és márpedig szerintem lehetne, csak a házigazdának minden nap át kéne olvasnia topikot hogy mennyit talált vagy nemtudom mi alapján lehetne pontot kapni, na szóval remélem érthetõ voltam😊 A levelet pedig már elküldtem.

ColdFire
4 ora? 10-15 perc max

Lammer
hat latod ezert kene szabaly!
ha nem talalja ki senki, akkor pl. 4 ora(vagy akarmennyi) mulva, ujra rakhatna egy uj rejtvenyt! sooot lehetne ilyen toplista, hogy kapna az illeto egy pontot, hogy nem tudtak kitalalni a rejtvenyet! stbstb...

Rendben

ColdFire
😄
ok, kösz😊
Írnál vmit a moderátoroknak hogy adják át? mert nekem ált. ezt a kérést nem teljesítik, mert nem én vagyok az indító

Felõlem lehetsz én csak találgatni szeretnék😊

ColdFire
JohnnyP ha azt mondod lehetek házigazda én mindent megcsinálok 😉
(banner, szabályzat html-en, minden)

Egyébként ezt is szívesen kitalálnám de nem ismerhetek minden játékot talán ha segítenél kicsit menne.

Kupo
Tényleg, nem kéne szabályt csinálni, ha valaki leírja szövegbe, én csinálok hozzá bannert.

Ha nem tudunk egy játékot akkor nézzük azt egy napon keresztül? Nem igazán értelek.

Lammer
jajo, akkor osszevissza... gg
na jonapot...

Kupo
De, hol vanak itt szabályok? 😛
Csak annyi a szabály a bannerbe, hogy konzolos game.

Lammer
KOSZI SRACOK, HOGY BETARTOTTATOK A SZABALYOKAT! gratz!<#levele>

Banyapapa
4 nem? vagy nemtom,sose teccet annyira a bof😛
nem müxik a link ugy eh😊 letöltöd felrakod blabla néven máshova,oszt azt találják ki<#idiota>

Mé úgy is mûködik a link ha átírom?<#idiota> Amugy tudod pontosan melyik része?

Banyapapa
ménem irod,át a linknevet breathoffire-t?😛

Ez a játék meg szerintem elég unalmasra sikeredett.

Megvan, már játszottam vele elég sokat, persze csak multiba mer úgya jó😊

aabyssx
Baze'. Az.

Megkerested a link alapján? >😊

www.youtube.com/aabyssx

Bombastic

JGTC
jajj de nagy játék volt ez, még multyban is nyomtuk 😊

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

aabyssx

www.youtube.com/aabyssx

Aha

aabyssx
Fatal Frame

www.youtube.com/aabyssx

Szellems fenyképezõs horrors.

dinomano
...ehhh... elfelejtettem, h. 2 része van... Annak ellenere felejtettem el; h. a II. rész a torrent letöltesi listamban is benn van(és töltödik, biza... :-P); de lassan jön... :-) (raadasul épp hogy tudok formuozni, 3-4 letölt. már annyira lecsökkenti a savszelesseget, h. alig jut sáv netezni... :-|)

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

Seth
Wu Tang Clan

PSN ID.: Beegabor

DoNorBi
bizony😄

Haverok, Buli, Fight Club!

Mondjuk segithetnel kicsit miez snes?😊

Persze nekem teljesen mindegy.

Lammer
akkor meg mindig az en kepem van elesben, igaz?

Ez pedig valóban a Baldur's Gate: Dark Alliance II volt.

Ez letépte az embernek a fejét?😄

Al Age
A hozzászólás ablak alján van egy ilyen, hogy .
Arra kattints és a felugró ablakon másold be a kép címét.

DoNorBi
snes vagy gba cucc gondolom...
amugy fingom sincs😄

DoNorBi
amugy azt hogy kell hogy a link helyett szöveg jelenjen meg?<#lama>

DoNorBi
tegnapelõttrõl még van egy megfejtésem ha nem gond akkor felrakok énis egy régi kedvencemet...
http://www.gamerankings.com/screens3/1267/38.jpg

Lammer
abszolut jo... minek megvarni a visszaigazolast, ha 100%ig tudom igazolni? itt a bizonyitek!
3ik kepet tette be JohnnyP tessen leellenorizni 😛

macselek
Én nem tudom jól a szabályokat vagy úgy kéne hogy megvárd a visszaigazolást hogy jó a megfejtésed, még ha tényleg jó is.