2487
<<< Csak Konzolos játékok! >>>
-
#2046 Amúgy segítek, ott van a képen Sion Uzuki, KOS-MOS és Chaos, aki éppen akciózik! Ebből már rá lehet jönni... :D -
#2045 az első az a Xenosaga (meg nem mondom melyik része, egyikkel se játszottam)
2. az asszem a Phantasy star Universe (de ez még ki se jött hékás^^)
3. a Half Life 1 multija (habár lehet inkább Red Faction 1,abban is ilyen ruhák voltak)
4. Quake 3 -
#2044 A zombis melyik? A kép alapján ez egy nekemvaló játék... :D -
#2043 Finomabban, ha kérhetném! -
fanatifo #2042 faszé röhögsz ki nagyokos akko mondjad miaz:) -
#2041 AZ első, hogy lenne már PSonline?!?! :DDD -
fanatifo #2040 Sztem az első és a második Phantasy Star Omline és az uccsó vmelyik Quake -
-
#2038 Banyapapa, le a kalappal, aszittem senki nem jön rá, hogy a 2. army men; mivel eleg vacak a kép... :-P Termeszetesen XIII+killer7 a maradek; ehhez ketseg sem fér... :-P viszont az elözö kör még félig-meddig függöben van... :-O (#2028) -
fanatifo #2037 Igazad van első XIII az utolsó viszont tuti Killer 7 -
#2036 Elsö szerintem a XIII,második meg talán armymen:P -
fanatifo #2035 az első és az utolsó az a Killer 7 -
-
#2033 Narnia stimmel, a többi tavolrol sem..még valaki tipp? Esetleg aruljam el a többit? :-P a 3. sem nehez...a legujabb resze egy sorozatnak... :-P PS2-re -
#2032 Yes! -
#2031 D1 Grand Prix? -
JohnnyP #2030 Második Chronicles of Narnia?:O -
#2029 nah, én jövö hetig off... -
-
#2027 Bingó, végülis egyszer már le is írtad, utána én csak a nextgen-t cáfoltam. :D
Autóshoz help: a játék neve egyezik a japán drift forma-1 nevével. :-) -
#2026 szerintem akkor HITMAN-BLOOD MONEY... :-P nah, keresek kepeket...autos mi lehet? helpet please! -
#2025 Jól látod a dolgot és nagyon-nagyon közel jársz, a játék pedig multiplatform, van boxra is, pc-re is, ps2-re is. :D:D
Nem akarok többet segíteni, de most már írd ide azt a nagyon nyilvánvaló játékcímet. :D -
#2024 IO interactive az a sarokban? >:-) Faxomtudja milyen game-et adtak ki, ami illen... :-P vmi x-box game-nek néz ki... :-| rajöttem; ez a "kalapos napszemüveges ürge; hattérben megbokrosodott hegyek" cimű jatek... -
#2023 Nem next-gen.
Most látom még egy kis segítség is van a képen... >:] -
#2022 Afene; vmi drift-es game; de hogy mi lehet... ehhh... A D. of C. nem volt nehez; a felsön még agyalok... :-P Remelem nem next-gen hitman... :-P (pont nem latni a kobakjat a karakternek, h. kopasz-e... :-P) -
#2021 Igen, a középsőt hagytam ki, azt nem ismerem. :P
Dirge Of Cerberus stimmel, autós játékhoz közel jársz, de nem Tokyo Xtreme Racer széria darabja, a felső pedig egyik sem a tippek közül. :-) -
#2020 nascar 2007+vmit kihagytal... :-P végre; nem altalam feltett képek! :-P Hmmm...Call of Juarez? Vagy GUN next-gen verzijoban? Also Dirge of Cerberus JAP verzio; közötte (autos) meg talan Tokyo Extreme Racing drift (vagy mi..japcsi autos - drift-elös)vmelyik része? -
-
#2018 1. FlatOut2
2. Lego Star Wars
4. Nascar valamennyi
5. Urban Chaos Riot Response -
-
#2016 uccso PSP-s game; a Juiced... :-P ..ez volt a beszopatas... :-) -
#2015 path of neo (bár játékban közel sem néz ki így:( )
dragon quest 8
pop 3-the two thrones
az uccsó meg asszem a square első autós próbálkozása ps2-re, ami nem nagyon jött össze :D, címét nemtom -
#2014 Elsőnek igen Neo-s feje van, talán Path Of Neo?
A harmadik pedig Prince Of Persia - The Two Thrones. -
-
#2012 nem-nem; american choppers... holnap még teszek fel 1-2 képet...mára off.. -
JohnnyP #2011 Full throttle? Remélem jól írtam:o -
#2010 Shadow of the Colossus[ps2]
Ace combat:Belkan war[ps2] -
#2009 A motoros nem midnight club, a többi stimmel...még tippelj... -
JohnnyP #2008 1. Shadow of the Colossus?
2. Ace Combat Zero? -
JohnnyP #2007 1. ICO?
2. Midnight Club 3?