Túl a sövényen - Az év animációs filmje?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szopjátok ki a cerkám
Miért írják le egy csomóan ezt a filmet? Nekem nagyon tetszett! Szerintem nagyon jó. A DreamWorks-ös ök megint nagyot alkottak. Nem tudom miért írnak ilyen hozzászólásokat. Azt pedig, hogy a dragonball szánalmas. Hát inkább nem mondok rá semmit. Annak idelyén rengeteget néztem. Ha volt valami amit a TV be néztem akkor az az volt. Amúgy is mindíg a Pixar és a DreamWorks versenyeznek egymással. Ha választani kéne, hogy melyiknek a filmjét nézzem meg akkor inkább a DreamWorks öt választanám. Azrintem ezt a filmet nyugodtan meg lehet nézni többször is egymás után. Nem hiszem, hogy bárkinek is ártana. Az a bajom, hogy mindíg bele akarnak magyarázni egy kis erkölcsöt a filmekbe. Pedig nem kéne! Nem is az alkotók rakják bele. Hanem mások akarják belemagyarázni. Ezt a filmet nem kell komyolan venni. Pontosan azért készült, hogy szórakoztasson. Úgy kell megnézni és nem úgy, hogy közben arra gondolunk, hogy mit is akartak most mondani bizonyos dolgokkal. Pl.:A sövény meg ilyenek. Ezek nem akarnak semmit sem jelenteni szerintem csak a történet szempotjából lényeges. A cím is ezt mutatja. Az, hogy lopnak az emberektõl az meg nem arra értendõ, hogy ha nekem kell valami akkor odamegyek és elveszem. Nem. Ha gyerek tudja, hogy nem szabad akkor nem fogja csinálni. Ez csak azt motatja be, hogy az emberek milyenek. Hogy õk hogy élnek és hogy az erdelyi állatok hogy élnek. Egyébként is még örültem is neki, hogy attól a nõtõl loptak. Kibírhatatlan egy nõszemély. Egyébként ha már mindenáron célokat keresünk, mármint arra, hogy miért készülehett ez a film akkor érdemes abba bele gondolni, hogy hogyan élnek az állatok körülöttünk. Jó itt nem fog betörni a lakásba bármilyen állat mint pl Amerikába. De pl ha látunk egy kóbor kutyát akkor mit csinálunk? Elkerüljük. Jó nem mindenki de azért sokan elkerülik. De pl adhatnának neki valamit enni. Õ valyon hogy él meg? Na erre kéne gondolni. Persze ez csak az én véleményem. Ezzel nem kötelezek senkit semmire! Csak ezt le szerettem volna írni. Ha valakit zavar akkor nyugodtan töröltesse. Ennyi lenne.
Bye!
\"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az elõbbinek határai vannak.\", Albert Einstein
ha mar animezni akartol nezzetek ertelmes animet
Te ne is haragudj de hány éves vagy?lol
A Dragon Ballhoz azért ne hasonlítsd, mert az a legistenebb "rajzfilm", amúgy anime, és ezért is másabb jóval.
\"Kokain inhalációt követõen a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztetõ terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
Igen, az.
Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!
Nem olvasok privát üzeneteket.
1:18 Gyûjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/
De attól függetlenül a hiperaktív mókus haláli :D
nekem még az oposszumok is tetszettek. A Borzas rész mondjuk kicsit elhasznált már, de attól még így is jó.
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
madagaszkár + toy story = ez
madagaszkár idegesítõen gyönge volt
ez is csak 1 fokkal jobb...
és még a kólám sem fogyott el a film végére... rövid is volt, mondjuk nem mintha zavart volna, mert már vártam a végét, de kb 1 ó 15 perc
de azért a sok munka nem mentség arra, ha az eredmény nézhetetlen, vagy unalmas, vagy szar. (én is csak általánosságban mondom, ezt a filmet nem láttam még)
De ezt általánosítva mondom az összes anim filmrõl.
Ha animációs akkor Shrek
Ennek az elõzetese tetszik, na de majd meglátjuk!
Én nagyon birom a jó szövegeket, de nem a mesterkéltet!
Asrock AM2NF3-VSTA, Athlon64 X2 4200+,Kingmax 2x1GB DDR2 800, Ati Radeon HD2600XT 256MB GDDR3 AGP, Xerox TFT-LCD 17\"+Samsung 32\" LCD-TV
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
ez viszont érdekesnek tûnik, és lehet hogy sablonos de csak lehet élvezni ..
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
A legtöbb AMERIAKI animációs filmre... talán... Emberek, nem csak amerikában készülnek animációs filmek (és nem is ott készülnek igazán jó animációs filmek). Persze ez is olyan, mint a mondásban: Ízlések és pofonok (kinek mibõl jutott).
AE
1.Shrek
2.Monsters Inc.
3.Némó
és a többi csak ezek után
Ezt és a Verdákat még nem láttam. Régen volt még Z a hangya és Egy bogár élete. Egyik sem volt rossz.(Ezeket azért választom el, mert évekkel elõzték meg a többit. '97 és '98-ben voltak aszem bemutatva.)
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
respect to the man in the ice cream van
Az ájszédzs 2 azért jobb volt az utóbbi alkotások közül, sõt még a (~3.14)rosszkát is elé tenném, pláne, hogy mintha abból nyúltak volna le néhány poént.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált. mikloss... Hagyomány és minõség 1989 óta.
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
mert ha neked a Madagascar is tetszett, akkor köszönöm én ebbõl nem kérek...