45
-
yajirobe #45 Ne szidd a DB-t te köcsög -
#44 Hi!
Miért írják le egy csomóan ezt a filmet? Nekem nagyon tetszett! Szerintem nagyon jó. A DreamWorks-ös ök megint nagyot alkottak. Nem tudom miért írnak ilyen hozzászólásokat. Azt pedig, hogy a dragonball szánalmas. Hát inkább nem mondok rá semmit. Annak idelyén rengeteget néztem. Ha volt valami amit a TV be néztem akkor az az volt. Amúgy is mindíg a Pixar és a DreamWorks versenyeznek egymással. Ha választani kéne, hogy melyiknek a filmjét nézzem meg akkor inkább a DreamWorks öt választanám. Azrintem ezt a filmet nyugodtan meg lehet nézni többször is egymás után. Nem hiszem, hogy bárkinek is ártana. Az a bajom, hogy mindíg bele akarnak magyarázni egy kis erkölcsöt a filmekbe. Pedig nem kéne! Nem is az alkotók rakják bele. Hanem mások akarják belemagyarázni. Ezt a filmet nem kell komyolan venni. Pontosan azért készült, hogy szórakoztasson. Úgy kell megnézni és nem úgy, hogy közben arra gondolunk, hogy mit is akartak most mondani bizonyos dolgokkal. Pl.:A sövény meg ilyenek. Ezek nem akarnak semmit sem jelenteni szerintem csak a történet szempotjából lényeges. A cím is ezt mutatja. Az, hogy lopnak az emberektől az meg nem arra értendő, hogy ha nekem kell valami akkor odamegyek és elveszem. Nem. Ha gyerek tudja, hogy nem szabad akkor nem fogja csinálni. Ez csak azt motatja be, hogy az emberek milyenek. Hogy ők hogy élnek és hogy az erdelyi állatok hogy élnek. Egyébként is még örültem is neki, hogy attól a nőtől loptak. Kibírhatatlan egy nőszemély. Egyébként ha már mindenáron célokat keresünk, mármint arra, hogy miért készülehett ez a film akkor érdemes abba bele gondolni, hogy hogyan élnek az állatok körülöttünk. Jó itt nem fog betörni a lakásba bármilyen állat mint pl Amerikába. De pl ha látunk egy kóbor kutyát akkor mit csinálunk? Elkerüljük. Jó nem mindenki de azért sokan elkerülik. De pl adhatnának neki valamit enni. Ő valyon hogy él meg? Na erre kéne gondolni. Persze ez csak az én véleményem. Ezzel nem kötelezek senkit semmire! Csak ezt le szerettem volna írni. Ha valakit zavar akkor nyugodtan töröltesse. Ennyi lenne.
Bye! -
#43 ez a film elegge kozepes a maga ket poenjaval a dragon ball meg szanalom.
ha mar animezni akartol nezzetek ertelmes animet
-
izb #42 "Dragon Ballhoz azért ne hasonlítsd, mert az a legistenebb "rajzfilm","
Te ne is haragudj de hány éves vagy?lol -
C7 #41 nem tudjátok, csináltak már belőle játékot pcre? -
#40 Nekem nem jött be a film, még el is aludtam rajta.
A Dragon Ballhoz azért ne hasonlítsd, mert az a legistenebb "rajzfilm", amúgy anime, és ezért is másabb jóval. -
bencurio #39 Hol lehet megnézni a filmet? -
entreri79 #38 a Dragonball meg egyenesen nagyon király, és utánozhatatlan :) -
#37 Jó kis film. -
#36 Jó kis film. -
Pocokman #35 Én tegnap megnéztem, és nagyon tetszett. Methodman: Ha választhatnék, hogy a gyerekemet melyik mese elé ültetem le, azok elé amik manapság mennek a gyerekcsatornákon, vagy ez között akkor inkább ezt választanám... Torz képet fest az emberekről? Akinek nem inge, ne vegye magára. Nem hiszem hogy sok gyerek számára az állatirtós hapsi vonzó lenne (a nő meg pláne), ha meg egy ilyen mesétől eltorzul a gyerek lelkivilága, akkor ott szerintem baj van a szülőkkel. Megint csak a már lejjebb megemlitett förtelmes japán rajzfilmeket tudom emliteni ellenpéldaként (Dragon Ball és társai). -
broczky #34 Király lesz a film csak az a baj hogy még nem láttam -
#33 "Túl a sövényen - Az év animációs filmje?"
Igen, az. -
#32 1 filmet minek állandóan újra megnézni? Esetleg a kedvenc filmed megnézed néhányszor újra, de minek kell mindegyiket? -
#31 Ha azt nézed a mai mesék között ez épp az a normális kategória, a sok hülye japán DragonBallok meg nem tudom még mik vannak, mert nem nézem ezeket, de azoknál csak jobb. Nekem tetszett, bár mégegyszer nem nézném meg ,mert egyszer bőven elég volt. Voltak benne jó poénok és szórakoztató volt olykor. Az is igaz, amit te mondasz, de egy vígjátéknak ilyenek az alapjai, valami eltorzítása.......Inkább ilyen mesék készüljenek, mint a sok erőszakos japán izék.... -
methodman #30 Előre elnézést azoktól,a kiknek tetszett. Nem értelek titeket emberek! A baj az, hogy ilyeneket adnak le a mozikban a gyerekeknek, akik hasonlóan idiótává válnak, mint az állatkiírtós ürge. Az egész mese groteszk, torz képet fest le az emberiségről, az állatokról egyaránt. Morális mondanivalója se sok van, az "akció jelenetek", különösen a végén a túlkoffeinezett mókusos rész kifejezetten aberráltra sikerült. Nálam az évtized bukása!!! Ép elméjű felnőttek nézzék meg, de gyerek ne!!!! -
Talley #29 Hát a film nem rossz, de egyedül a poénok és a karakterek miatt. A történetét kb. az 5. percben már tudni lehet, így az elég unalmas.
De attól függetlenül a hiperaktív mókus haláli :D
nekem még az oposszumok is tetszettek. A Borzas rész mondjuk kicsit elhasznált már, de attól még így is jó. -
#28 de a film gyöngesége ellenére szóljon, hogy szépen megvolt csinálva, különösen a "főbb" szereplők, a mosómedve, meg a mókus, meg még a teknős talán, onnantól meg már nem foglalkoztak a többivel olyan részletesen... (szvsz) -
#27 mi olyan jó ebben?
madagaszkár + toy story = ez
madagaszkár idegesítően gyönge volt
ez is csak 1 fokkal jobb...
és még a kólám sem fogyott el a film végére... rövid is volt, mondjuk nem mintha zavart volna, mert már vártam a végét, de kb 1 ó 15 perc -
humaninsect #26 de mi a filmet nézzük, nem a befektetett munkát (a fizika néha borzasztó volt a filmben, pl amikor az elején legurult a medve kajája. nem tudtam, hogy sírjak vagy nevessek kínomban) -
Flashy #25 azért van, aki el tudja képzelni, az sg.hu-t nem csak a nyugdíjasklubokban olvassák ;)
de azért a sok munka nem mentség arra, ha az eredmény nézhetetlen, vagy unalmas, vagy szar. (én is csak általánosságban mondom, ezt a filmet nem láttam még) -
kamasz #24 Elsem tudjátok képzelni mennyi munka és kreativitás van akár 3mp-es részletben is!! Nagyon nehéz ien részletességgel lemodellezni egy dolgot (értsd: szőr, textúra stb..), főleg be animálni (felkell csontozni, mozgást beállítani stb..) életszerőre...
De ezt általánosítva mondom az összes anim filmről.
-
Athlon64 #23 Ha rajzfilm akkor VUK
Ha animációs akkor Shrek
Ennek az előzetese tetszik, na de majd meglátjuk!
Én nagyon birom a jó szövegeket, de nem a mesterkéltet! -
Hoz_Hun #22 Hát nekem a Hihetetlen család nagyon bejött. A Magadaszkár, Toy Story az felejtős. További kedvenc Ice Age, Shrek. -
Szefmester #21 a Madagaszkárból nekem egyedül a pingvinek és a majmok tetszettek.. atöbbi egy nagy rakás..
ez viszont érdekesnek tűnik, és lehet hogy sablonos de csak lehet élvezni .. -
winnie #20 írj, én biztos nem töröltetem ki. (nem szoktam töröltetni...) -
#19 Húú most nem akarok kritikát írni az amcsi rajzfilmekről mert winni biztos kitöröltetné (a múltkor is kitöröltetett vmit) pedig már megint igazam lenne! :) -
archelf #18 vazz, edit meg nincs: ameriaki -> amerikai (természetesen) -
archelf #17 *** de a legtöbb animciós filmre manapság sajnos eléggé jellemző ez a szinuszhullám-szerű mozgás.***
A legtöbb AMERIAKI animációs filmre... talán... Emberek, nem csak amerikában készülnek animációs filmek (és nem is ott készülnek igazán jó animációs filmek). Persze ez is olyan, mint a mondásban: Ízlések és pofonok (kinek miből jutott).
AE -
Puskapor #16 Legistenebb film :D -
#15 Én nagyon nagyon nehezem szerettem meg a CG animációs meséket,sokkal jobbnak tartanám a kézzel rajzoltmeséket.De ha már CG animációs meséről van szó akkor Túl a sövényen,Verdák,Egy bogár élete,Toy Story1.Ezeknek a remekműveknek legalább mondanivalójuk is van és nem csak nevettetnek, kikapcsolnak,hanem tanúlságosak is olyanok mint amilyenek régen voltak a kézzel rajzoltmesék.A Shreken meg nem tudom mit esznek sokan,szerintem ritka szar animációs film egyszer nézhető.Jó jó nevetett kikapcsol stb,de ez inkább az első részre igaz. -
#14 A Madagaszkár pár poéntól eltekintve ritka szar.
1.Shrek
2.Monsters Inc.
3.Némó
és a többi csak ezek után
Ezt és a Verdákat még nem láttam. Régen volt még Z a hangya és Egy bogár élete. Egyik sem volt rossz.(Ezeket azért választom el, mert évekkel előzték meg a többit. '97 és '98-ben voltak aszem bemutatva.) -
#13 lehet benem van a hiba de nincs olyan ilyen típusú animációs film ami ne teccene :D biztos ez is fog -
winnie #12 az időlassításos mókus benne volt a pirosszkában is, de nyilván nem nyúlták,m ert még az animátorok sem olyan gyorsak, hogy. -
#11 nekem tetszett, a mokuson meg a kis sündesznajokon nagyokat lehet borulni -
antikommunista2 #10 -
#9 Szerintem is átlagos, de 5 sör meg néhány tekila után hülyére röhögtem rajta magam.;)))
Az ájszédzs 2 azért jobb volt az utóbbi alkotások közül, sőt még a (~3.14)rosszkát is elé tenném, pláne, hogy mintha abból nyúltak volna le néhány poént. -
#8 Hat szerintem gyenge ez a film meglehetosen. Madagaszkar meg elment, Shrekek azok jok. -
#7 "Elfelejthetjük a madagaszkárt meg a shreket" - hát a madgaszkárt én rögtön elfelejtettem amint végignéztem. Nem lehet egy lapon említeni a Shrekkel, meg a többivel. Erre a filmre kíváncsi lettem, ritkaság a pozitív filmkritika az SG-n, úgyhogy biztos jó lehet :) -
#6 Amikor a címet megláttam ez jutott eszembe "Ez hányadik -Az év animációs filme-? :D csak azért mert mindegyik új animációs filmnél kiírják lol :) amíg nincs torrenten nemtom megnézni :(...