39
  • Mike65
    annyira unja meg az ember mint akármelyik konzol akármelyik joystikját, te szerencsétlen
  • Mike65
    "EGy jobb dolgokkal rendelkező pc" ezt írta a csávó, és amit te most iderittyentettél az ennek nem felel meg
  • Mike65
    olvasd már el hogy kinek írtam és hogy ő mit írt...
  • Marlosh
    Ja,meg gondolom a mozgaserzekelos riasztok is az eyetoybol fejlodtek,nem?Szegeny Sony,csoda,hogy talpon tud maradni ebben a lopkodos vilagban.....:D
  • Marlosh
    Nem vettel hozza monitort,ha esetleg a vid.kari 64 bites,akkor hiaba a 128 Mb...256 Mb memoria meg nem sok mindenre eleg:)
    Maradjunk annyiban,hogy a Pc csak akkor jo jatekra,ha beleoltel mar 3 konzolnyi penzt:)
  • atothhu
    Úgy emlékszem volt rá warez, a megadrivra biztosan . . .
  • atothhu
    Mennyivel jobb lenne, ha nem egy "büdös konzolhoz" tartozó cikket kommentálnál . . . menj légyszíves a "csodálatos pc" vagy inkább a "nem értek hozzá, de ..." topicba.
  • Sanyix
    Pont annyira unja az ember, mint akármelyik ps-nél :)
  • atothhu
    Miért megint? Szerintem a Gamecube lemez lenne a követendő . . . Láttál már Gamecube lemezt? Ja nem? Akkor minek irogatsz hülyeségeket . . . :)
  • atothhu
    Nem jó megközelítése egy konzolnak, hogy milyen pc-t tudnál összeszerelni az árából. Eddig minden konzolban kedvezőbb áron jutottál a hardverhez, mintha egy gépet vettél volna, de mondom mégegyszer, teljesen hülyeség így megközelíteni a témát. Az ilyen hsz-ek csak szemetelésre jók . . .
  • NEXUS6
    "tudtommal úgy 50-60000ft lesz ez a gép megjelenéskor, vagy olcsóbb, temilyen pc-t veszel azon"

Monnyuk egy 2 GHz-es Sempron 64-est. 256 MB RAM-mal, 120-as winyóval, meg egy alap vidkari (De azért az is min 128 MB-os) + valami gagyi DVD író..

Szerintem a PC egy kicsit azé' erősebb lesz;)
  • adam first
    A Ps3-ban még rezgő sincs.Ja igen és dzsonika éppen most röhögök egyik régebbi hsz-on.Idézem:"Ati - Nvidia vitába nem érdemes eddig az NVidia nak 1 kivétellel minden kártyája alul maradt az Ati-val szemben."Gondolom most a kis buta fejedben más a helyzet mivel a Ps3-ban Nvidia kártya lesz.
    Te újságírok szégyene.
  • Zenty
    Minden fajta game valszeg jobb élmény lesz mozgás érzékelös adodságai miatt!
    Nem mint az átlag putri hagyomány kontrollerel .... :)
  • Dzson
    5 játék és megunja az ember. Mint az Eyetoy hülyeségeket (ezt nyúlta le a Wiiiccccel a nintendo - lopáááááás). :)
  • kukac7
    ki mondta, hogy ez pc?
  • Mike65
    tudtommal úgy 50-60000ft lesz ez a gép megjelenéskor, vagy olcsóbb, temilyen pc-t veszel azon
  • Ronny
    "felejtsék el, hogy valaha is venni fogok egy büdös konzolt."

Le vagyunk sújtva.
  • Ryuuzaki
    Lehet, hogy én vagyok nagyon koczka, de nem találtam túl sok adatot a Wii lemezolvasójáról.
    Olvassa ez a DVD-t, vagy a Nintendo e tekintetben megint le van maradva egy gen.-val?

Most jutott eszembe, hogy fog örülni a sok Harry Pothead rajongó.
  • Tetsuo
    Tudjuk h nem a boxra gondoltál hanem táncra vízszintesen, csak műprűdölsz (álszenteskedsz) itt.. :)
  • maestro85
    remélem kitalálják majd a "Nintendo Wii Body"-t is, több kilós kontrollerrel, BOX-szimulátorokhoz. Az lenne nagyon nagy ötlet, kész házzi fitnes szoba inteligens Wii tanárral
  • Oldern the 1st
    Flash kari.
  • Marlosh
    Sega megadrive 1-2?
  • Ma2ska
    Olyan konzol még nem volt, amire ne lett volna warez megoldás, ugyhogy ez nem kifogás.
  • mezeimodell
    Még mindig túl drága...Kissé gyenge a teljesítménye...EGy jobb dolgokkal rendelkező pc-t kb ugyanennyiért (ha nem kevesebbért) megkaphatok. Mondjuk a távirányító tényleg jó ötlet, de ha ehhez is több tízezer lesz egy játék, felejtsék el, hogy valaha is venni fogok egy büdös konzolt.
  • NEXUS6
    Az új generációs versenyzők közül ez az egyetlen vérbeli konzol. (Elég gáz lettt volna, ha annakidején a Megadrájv hűtése leszopja a villanyórát, meg ha a gyerek a lábára ejti fél évig gipszben jár).

Én viszont nem vagyok vérbeli konzolos;(
    (Engem a specifickóból a memcsi mérete zavar, jelenleg egy értelmesebb mobiltelónak is több van!)
  • Zenty
    Hír kicsit el van a hírező magánvéleményével :)
    A konzol mindenkinek szól! Ez iwata a nintendo elnőke hangsulyozta kih és kiemelte hardcore gamereket is!

A másik egy kis pontositás: A wii hardver specje még nem nyilvános! Az ami hírbe van az pletyka szint(vagy legalábis ez a valószinü lehett) föleg a proci rész még nem biztos!
    http://wii.nintendo.com/hardware.html
    itt van egyelöre a hivatalos álláspont
  • GABOR16
    Ez tetszik, főleg ez a kardos jelenet.
    Már tudom mi lessz a Nintendo Wii2 újítása: A változó súlyú és súlyeloszlású kontroller, hogy az erőhatásokat is érezhesd (hogy hogycsinálnák fogalmam sincs, de jó lépés lenne :)).
    Egyébbként érdekes ez a 2 kontrollert használsz egyidőben dolog. Nekem tetszik.
    Eléggé életképesnek tűnik ez a konzol, főleg, ha az árát nézzük.
    Lehet elkezdek gyűjtögetnirá.
  • Mike65
    az a hülyeség hogy, mindig össze vissza ugrálnak a reklámokban azzal a joy-al, pedig szerintem tök nyugissan lehetne irányítani a fotelből is laza kézmozdulatokkal, de nagyon tettszik az ötlet :)
  • silanor
    Nah kozben ratalaltam egyre:
    http://video.google.com/videoplay?docid=-1824826653620676659&q=wii
    Engem meggyozott, ha tenyleg 200 dolcsi lesz akkor beujitok egyet.
  • silanor
    Nincs valami video ahogyan ezt a kontrollert hasznaljak? Mert meg csak kepeket lattam rola es el nem tudom kepzelni, hogyan reagalja le a konzol a gyors kezmozgasokat.
  • BT91
    reméljük :D
  • Sanyix
    Lehethoty rendesek lesznek, és assekell :)
  • BT91
    lesz hozzá chip adok neki egy esélyt :D
  • GABOR16
    Kellemes ára van, pedig még csak mostfog indulni.
  • rotator
    Hát ha lesz rá értelmes játék és kapható lesz, akkor lehet, hogy adok neki egy esélyt, életemben először. :)
  • dez
    Az alulról megvilágítás senkinek sem előnyös. :)
  • ColdFire
    de rondák ezek a japán csajok...
    na a csávókról se beszéljünk, csak buzi nem vagyok... :D
  • Diocles
    Minden bizonnyal 8 cm-nél nagyobb a megfelelő irányú kiterjedése. Mást nem tartok lehetségesnek.
  • Super DANTE
    Én csak azt nem értem, hogy vertikálisan, ha ilyen "autóhifistílusú" marad a meghajtó, akkor hogyan fogja benyleni a 8cm-es GC lemezeket...?