10
-
aaaaa #10 Ez kb. olyan mint ha egy autónál azt mondanád hogy nem tudod mennyi 50000 km, meg milyen sok, meg azzal már megkerülöd a földet... Mégsem örülnél ha 50-100e km-nél motort kellene cserélni a kocsiban, és azzal vigasztalnának, hogy ez természetes elhasználodás, miközben másik autók félmillióval is ott rohangálnak.
Ha nem csak hétvégen fotózógatsz vele egyet kettőt nagyon hamar bele lehet rakni 10000-et.
A Canon is ebben reménykedett, hogy nem fogják annyit használni, ezért engedte meg magának azt, hogy gagyi minőségű alkatrészeket használt.
Ebben csak az a gusztustalan, hogy százszámra fekszenek ki a gépek, és súlyos tízezrekért javítják , miközben nem a fotós hibájából mennek tönkre. Nem véletlen hogy az újabbaknál már kihangsúlyozták, hogy ez már ennyit+ annyit bír.
-
Hegyikecske #9 Hmm nem tudom mennyi 10 000 kattintás, én még soha nem csináltam annyit, de az tuti h mire az tönkremenne, előbb fogja az ember lecserélni, újabbra, mert többet tud, semmint mer használhatatlan lenne -
eke #8 Én már csak megmaradok a Parctikánál.. -
aaaaa #7 Ez egyszerűen szégyen, és gagyi megoldás. 10 ezret simán bele lehet rakni, akár fél-1 év alatt is, ha nap mint nap használja valaki. Ezt a gépet, ha nem is profi kategória, azért nem csak az évente 1x 2x használók számára árulják. Amíg ki nem fekszik, persze mindenki nagyon meg van vele elégedve... -
Hegyikecske #6 A Canon fényképezőgépeit tartják a legmegbízhatóbbnak >>igazuk van :) Én is teljesen meg vagyok elégedve vele, ha kamerát veszek, és lesz annyi pénzem h minőségit vegyek csak a canon :)
#4: szerintem a panasonic fényképezőkbe nem jó olyan zajos optikát mint ami a pana gépekbe van, más helyen én még nem láttam, ha már választani lehet... -
Zro #5 Kb 10e expót kéne bírnia a 300D-nek.
A 30D már 100e-t bír. A Canon 350D nemhivatalos források szerint, mivel hivalatos nincs is, 50e-t. -
Ecology #4 Szerintem is jók de mostanában nagyon bejönnek nekem a Lumix(Panasonic) gépek is! -
exxile #3 Kérdés, hol van annak az alsó kategóriának a határa. Tény, hogy a Canon gépek nagyon jók az árukhoz mérten. -
aaaaa #2 "Hányezer expo van a 300D-ben ???" Ha mind olyan megbízható volna, nem ez lenne az első kérdés...
Akinek egyszer "eldobta" a tükröt párezer expo után, lehet, hogy másképp vélekedik. Alsó katgóriában aztán elképzelhető , hogy tényleg jól bírják a többi szappantartóhoz képest. -
#1 Ez így igaz, nekem is Cannon van, nagyon jó képeket tudok bele csinálni...