16
-
petersen 4 #16 Engem csak a stratégiatérkép élménye hajt.Mindig átfut az ideg meg az izgalom a hátamon amikor képeket látok a M2TW-ból mert annyira kell nekem.A Medieval Total War nagyon megfogott.ott se érdekelt a felbontás.Én a játékélményt értékelem. Az a lényeg hogy vigye a gép.Mert ha nem viszi én biz kiakadok. -
kicsizoz #15 "egyszerűbb és átgondoltabb irányíthatóság jellemzi majd" hát ez nem hangzik valami jól....
Mintha minden sikeres játéknak ez lenne az életútja, hogy a végén teljesen leegyszerűsítik... -
Ecology #14 Nekem eddig a Rome:Total War jött be a legjobban.Elképesztően jó csaták,várostromok voltak benne.Bizom benne,hogy itt még azon is túltesznek! Hajrá!!! -
Morden23 #13 Molnibalage: Egyik kedves ismerősömmel lenyomtunk nem olyan régen egy Marathon-t ráérős időnkben. A diplomáciával félelmetesen jól lehetett finomhangolni, AI-játékos, illetve AI-AI ellentéteket kirobbantani, megtámadtatni, embargóztatni, minden marhaság.
A kulturális fölényszerzés szerintem kifejezetten klasszul meg lett oldva, a Diplomatic Victory-t kellőképpen nehéz, de nem lehetetlen megszerezni.
Szerintem egyáltalán nem lett rossz, sőt.
Abban egyetértünk, hogy a CIV 1-2 kiváló volt, a három meg rettenetes. -
katarzis #12 Nemtudom engem a civilization sorozat nem tudott megfogni anno,játszottam a 3-al valamennyit.Viszont a total war a kezdetek ota igaz a strat része lehetne összetetteb ,de ebben a részben már e fele is történnek lépések. -
#11 Sajnos nem. Hiába a sok opció CSAKIS háborúzással lehet bármit elérni. Magasabb szinten meg betol az ellen. (5-iken még épphogy meg tudom verni)
A Call to Power az érdekes volt, de nem játszottam vele sokat.(báytusnak az jött be a legjobban és valljuk be ca civics rendszer alapja is inkább onnan van)
A CIV2-őt vagy 5 évig játszottam ezt kb. 2 hónapig.... (a 3 ritka szar volt) -
Morden23 #10 Call to Power meg a Civ3 valóban nem volt egy nagy eresztés, de a mostani CIV4 az frenetikusan jó. -
Praetor #9 A Civilization 1-2 az kegyetlen jó volt. A későbbi verziókat már csak bőrnyúzásnak lehet nevezni.
A Total War sorozat meg űberelhetetlen. -
Morden23 #8 Komolyan, az emberek kezdenek emlékeztetni Beavisre és Butt-headre.
"Hööhhöhöööhö, Beavis, pull my finger, höhööhöhööö"
"lol 2Ghz gefos 4? lol :D 2Ghz lol"
Ellenben beszélsz te itt idióta faszságokat. Minek kéne "dúálmááág LOL" ehhez a játékhoz? És nyilván azért írtak egy ilyen alacsony specifikációt, mert EZEN IS elfut, ha nem kapcsolsz be minden extra funkciót, raksz mindent maxra, beleértve a res-t is.
Amúgy én is örülnék, ha kijönne ez a játék. Mondjuk egy Civilization 5-ért elcserélném ;-)
-
avman #7 half life 1ezni p3 1gh-el és geforce 2 tds-el is lehet fullgrafon. "LOL" -
#6 nane :() -
#5 silkroad európáért bezzeg igen:P -
#4 egy játékért sem várnám a telet ^^ -
gyuri12 #3 hűűűűűűűű ez naggyon zsír lesz! -
greenwar #2 lol 2Ghz gefos 4? lol halflife1ezni azzal lehet aki iylen gammát akar rendesen tolni annak jöhet a duálmaogs:D 2Ghz lol -
szurka #1 nagyon zsír lesz:)
Várjuk!!!!!!!!