24
  • dienesoft
    legjobb a 24, ez vitathatatlan. És sztem a legjobb évad az ötödik! Eszméletlen brutális...
  • Cat #23
    egyértelműen az elsővel kezd, meg kell ismerni a szereplőket, meg a viszonyrendszert másképp nem értheted (pl. miért tesz meg valaki nagyon jelentős dolgokat, amivel az állását és a börtönt kockáztatja)
  • winnie
    kezdd az elsővel, mert vannak visszautalások.
  • winnie
    attól, hogy neked az 1. tetszett jobban, másvalakinek még tetszhetett mind jobban, mint az egyes.

egy viszont biztos, hogy nyilván csak az jutott el a 2-3-4. évadokig, akinek bejött az 1., mert gondolom olyan birka nincs, akinek nem jött be az 1. évad pár része és mégis befejezte nemtetszése ellenére az évadot, sőt - belekezdett a folytatásokba.
  • Falatka2003
    Winters123: Légyszi mondd meg nekem, melyik 24 évad jobb az elsőnél?

Én megnéztem az elsőt, szinte egyhuzamban (nagyon tuti), a 2.-at végigszenvedtem, a 3.-nak megnéztem az 1. részét és azt mondtam: -Ennyi volt, ez is kifújt, nuku ötlet. (Szóval ha azt mondod, a 2 . évad jobb az elsőnél, akkor tuti nem foglalkozom a beszerzésével. Bár állítólag az 5. évadhoz összeszedtek pár nagyágyú forgatókönyvírót...)
  • BT91
    ez meglepett. sztem a Lost 2.évad 3x jobb volt mint az 1. pedig az is rohadt jó volt, de alig jelölték :S de a vége mekkora csattanó :D király ez a sorozat, jöjjön má a 3. évad :( RTL meg b*sza+

Prison Break még a nagy kedvenc, de azt se látom, kivi leszek a 2. évadra, mert ez a 22. rész érdekesen zárult :)
  • chryss
    a Lost hiányzik innen meg az Invasion
  • rotator
    Gondban lennék, ha meg kéne mondanom, melyik sorozatnak van nagyobb valóságtartalma, a 24-nek vagy a PB-nek. :) Egy biztos: sok ember hord Supermanes zoknit, Superman viszont Jack Baueres zoknit hord!
  • winters123
    annak aki nem látott még egy 24 részt sem annak az 1. évad is odavág. Majd később utólag amikor már láttad az összes évadot és sorrendet próbálsz állítani na, AKKOR majd te is azt mondod hogy az 1. évadnál volt jobb is.
  • Grusi
    Jah, és mégvalami (szorri, nem vagyok vip, nem tudok módosítani): a 24-t már régóta meg szeretném nézni, de sok helyen hallottam, hogy az első évad nem valami nagy durr. Ha a másodikkal kezdem, lemaradok valami fontosról? Úgyértem fogom érteni a dolgokat? :)
  • Grusi
    hmhm, Michael J. Fox jelölt? Azt hittem, hogy ő már "visszavonult" a betegsége miatt, ezekszerint jobban van?

Amúgy a Prison Break valóban zseniális sorozat, imádom, lerágtam a körmöm, de tény, hogy annyira mese az egész, hogy talán ezért nem jelölték idén. Talán majd a második szezonnal együtt.
  • Blasta
    Dzsekkbáuer for president!!! :D
  • Sanyix
    Netrő letöltöd és nézed, úgy :) valamiko lesz magyar tv-ben is...
    Amúgy sztem az 24. 5. évad ugyanolyan ütős volt mint az eddigiek. PB is nagyonjó, de nálam a 24-et semmi sem üti.
  • Venom1986
    Hol lehet nézni ezt a prison break-et vagy micsodát,mert már sok helyen láttam hogy csak dicsérték! Amúgy engem igazából a 4400-as scifi sorozat érdekelne!A cinemaxon megy csak az a baj,hogy nekem nincs
  • dtk1985
    Nekem a Grey's anatomy jott be leginkabb ezek kozul, 24-bol meg csak a 4. evadig jutottam, maffiozokat is szeretem.
    Lost nekem nagyon tetszett most is, csak hat kar hogy ennyire huzzak, nagyon lassan derulnek ki a dolgok aztan neha kerultek bele olyan reszek...
    PB-t is neztem de igy utolag belegondolva nagy hujeseg az egesz, igaz hogy elegge egyedinek szamitott, izgulni lehetett alatta, de sok volt benne a mese. Persze majdnem minden sorozat/film tobbe tartalmaz kevesbe realis reszeket. Azt nem mondhatom, hogy unatam mert akkor hazudnek. Szamomra akkoris grace klinika rlz :)
  • kozak1
  • winnie
    mikor volt olyan, hogy fansorozatokat jelölnek? szeretjük, de ez olyan, mintha a silent hill vagy a sin city kapna oscar-jelölést, vagy ha a smallville kapna emmy-jelölést.

a pb fansorozat, valamennyire nézett, de nem több. a 24 régi motoros,az alias-szal együtt anno unikumok voltak, ezért is jelölődnek, de az említettek vagy a stargate vagy a 4400 vagy az atlantis vagy az invasion vagy a supernatural vagy a bsg (még) nem jöhetnek szóba.
  • Ronika
    hát itt vmi gond van, hol a Prison Break? az Emmy-sek nem néznek FOXot? Bár a 24 télleg jó, de a PB sztem odaveri(kivéve a 22.ik rész)
  • RedStorm
    Érdekes. Kinek hogyan.:) Nekem az 5. évad s tetszett. De azért tény ,hogy a Prison Break is ott volt a topon.
  • icewolf
    Én az Invasiont hiányolom, bár lehet(biztos!) hogy ez csak az Én rajongásom...
  • winters123
    Hát ezzel egyetértek. 5. évad nem volt jó. De megérdemli a jelölést ez kétségtelen.
  • joebacsi
    pb, sopranos, house ftw! :)
  • rotator
    Az új 24 nem volt egy nagy durranás (az előzőkhöz képest)... a Prison Break szerintem simán ütötte!
  • Sanyix
    Hajrá 24, meg Maffiózók... Hol a Prison Break? :D