James Cameron két trilógiát forgat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(és a litámon azért ott van Jerry Bruckheimer is)
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Ha rendezõ akkor nálam: 1. Tarantínó, és megint 1. Cameron, 3. Spielberg (jó-jó, utóbi idõben van pár gagyi is, de tagathatatlanul rendezõ zseni),
4. Uwe... hehehe vicc volt
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Gondold csak el, 84-ben T1 6 millio dollarbol, de meg jobb pelda az Aliens 86-ban mindossze 18 millio dollarbol milyen kiraly latvanyvilaggal, akkor amikor 6 evvel azelott az Birodalom visszavag kerult ugyanannyiba vagy ket evvel azelott a Vegzet temploma 28 milliot kostalt.
Jó alapos ízlésficamod lehet ,ha ilyet ejtesz ki a szádon.
Egyik szemem sír a másik meg örül, amikor a megfilmesítésérõl olvasok. Ezt a történetet felvinni vászonra nagyon nehéz lesz, fõleg úgy, hogy a mondanivalója is átjöjjön, ne csak a csihi-puhi. James Cameron-ban bízakodom, mert nagyon kedvelem a rendezõt.
A többi eksönfilmje szerintem a B múvi határát surolja -soxor alulról, ha nem raknák mellé a 100 milkó $-os szpésöleffekteket az is lenne mindegyik, mint ahogy a T1 bõven az is volt.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Akinek van egy kis ideje az olvassa el!Meg a manga/anime tematol irtozzo embereknek is ajanlom.
Remelem Cameron nem bassza el bar a munkassagat ismerve o nem surun nyul melle.
Akkor sok csak rajongók körében ismert japán történetet megismerhetnének az amerikai popcorn movie-kon felnõtt nemzedékek :)
Egy darab Superman Return ára, miért sok? ;)
http://fm2012eagle.blogspot.com/ Saját FM 2012 Blogom
Ígyaztán 2 hihetetlen jó nagymultú scifit is sikerült a hollywoodi fosnak szétb*ni.
James Camerontól pedig azt várom hogy végre igazi vérfrissitést hoz a - ahogy már elõttem említett "hollywoody fostengerbe"
Elég csak megnézni eddigi munkáit: T1, ALiens, The Abyss, T2, True Lies, Titanic mind mind messzemenõkig magas teljesítményû mestermunka
Én azt mondom mindenképpen adjuk meg cameronnak a lehetõséget és a pénzt is.
Miért? Mert mi filmrajongók szeretjük a jó filmeket és valljuk be azokból mostanság nem sok van...
Respect
\"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!\"
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Mondjuk szerintem az egyik legegyedibb/legjobb rendezõ
Hány kórházat és emberéletet lehet abból megmenteni?