Itt az eMac utóda

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zsoltika 007
Én vagyok fanatikus mikor épp most teszel róla tanúbizonyságot hogy mekkora bunkó oltogató vagy?! Na puszi pá! <#lama><#taps>

Amúgy pc-m van. Szóval megszívtad <#kocsog>
Ahelyett hogy kijavítanál kultúráltan, büdös bunkó módjára beszólsz nekem. Grat az iq-dhoz. Nem mondtam hogy amit írtam az 1000% hogy így van. Bárki tévedhet de nem baj. Most megadtad a mac-eseknek! <#crazya>

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Tehat mihez kell most/majd dual core-os proci a suliban?
A Pc-Mac haborut meg mashol, ha kerhetnem:)
Hozzáteszem, néhány pc-s sem jobb.
Miért kezdik minden mac-es topicnál a fórumban a az apple fanok, hogy a pc ilyen meg olyan szar? Ettõl senki nem lesz menõbb...
Én se szidtam senki gépét...
Már bocs, de te már csak tudod...
Nem arról van szó, hogy a win nem kezeli multiprocesszoros rendszereket, mindössze annyi, hogy a feladatütemezõ nem tudja teljesen dinamikusan osztogatni a rendelkezésre álló szabad processzorkapacitást a programok között, de ezt az osx se tudja.
Szóval éljen a mac mánia meg a fanatizmus, és a hozzá nem értés...
Zsoltika 007
Mondjuk a Mac os x már most tökéletesen kamatoztatja a 2 magos processzorokban rejlõ erõt a windowsok pedig a microsoft bevallása szerint még mindíg nem képesek rendesen kihasználni. A maces programok azon része ami erõforrás igényes szinte mind több szálú végrehajtásra vannak optimalizálva. Magyarul az hogy pc-n még sok esetben nincs elõnye a 2 magos procinak, macen már régóta van.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Latok benne logikat,koszonom a valaszt,de azert erdekelne megis mi lesz az a dolog a kozeljovoben, amihez dual core-os proci kellhet egy suliban?
Zsoltika 007
Azért mert minél modernebb annál késõbb kell majd frissíteni a meglévõ hardverparkot. És ugye az oktatásban ez nem olyan egyszerû. Tehát minél tovább húzza annál jobb.

Amugy mi a francnak dual core-os proci az iskolai oktatasba?
jaja... + a 17" TFT-s kijelzõt se felejtsük el, így már nembiztos hogy még egy "tesco gazdaságos" masina is sokkal olcsóbb lenne (feltéve ha tényeg kb. 195ezer), az Apple azért meg még plusszban csak minõség.

Ugyan nem tolem kerdezted,de van egy:)a mac mini az solo es duo procival is van.
Es nem semmi arakon:( Foleg a PowerMac G5-osok iszonyat dragak:( ($2000-$3200)
Forras: apple.com
Mondjl már nekem nem Apple CoreDuós asztali gépet? Ha már a hardveres tudás a 0 felé konvergál....
nekem kéne.

Apple Powerbook G4 - 1.67 GHz, 1GB DDR2-533, ATI9700-128, SD, 80G/5400 - MAC OS X 10.4.7

Nekem nem kene az biztos. Plane ennyiert....
NEXUS6
Persze mert kakaó biztos!
;)))

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Hat ja,kicsit ciki:)Bar szerintem nem oszt,nem szoroz, ha iskolakba szanjak oket.
sose értettem, hogy a MAC-ek miért ilyen drágák miközben hardveres tudásuk a 0 felé degradál <#confused>

Hol van ebben a számítógép?:-)

\"Embertársaidat soha ne kezeld célok eszközeként, mindig csak önmagukban vett célokként!\" \"Cselekedj úgy, hogy akaratod maximája mindig általános tövényhozás elvéül szolgáljon!\"Immanuel Kant

200 rugóba (ami valóban inkább 300 lesz mire ideér) nem fért bele a kb. 5e ft-os többletköltségû dvdiró, bravó <#taps>

Megneznem azt a sulit,ahol ilyeneket tolnak a diakok ele:)
asysoft
Mire ideér, lesz vagy 300e...

/*WTF?!*/

Sir Quno Jedi
Ez már közel laptop ár! Dúva...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

← ElőzőOldal 2 / 2