331
-
#11 omg de fíling...kurvára tetszik az összkép -
#10 Azt hittem hogy a riddick új része :D -
#9 pedig szerintem grafikailag épp elég. -
#8 Obliban is van egy-két óriási hent. Még olyan 20-30NPC/monsztás a történet szerint is. Ott még olyankor az AI is viszi a procit kurvára, meg a fizika (ami tényleg tök felesleges már végképp).
Én csak annyit mondok ez kissé gyér így. Meg nem is elég meseszerű (a város elmegy). -
#7 A tetris funkcionális, arra jó. -
#6 Azert megnezenem az oblivion szintu grafikat egy 40 emberes raiden :)) -
#5 Ha a képi világ érdekel vegyél festményeket! MMOnál sokkal fontosabb dolgok vannak,mint a grafika. Te anno gondolom a tetrisnek is leszóltad a grafikáját. :-D Mondjuk ma már nem is tetrisezik senki,mert nem elég csicsás. :-D -
#4 Obliba is sok mindent ki lehet kapcsolni. De nehogymár 2006-ban ezért fizessen az ember havidíjat. -
#3 MMO nem a grafikáról szól. Az nem jó,ha túl csicsás,mert lezsibbad a gép a tömegjeleneteknél. Sztem egész jól néz ki. -
#2 Kissé gagyor a grafika, főleg az "aljnövényzet" hehhö! -
#1 Októberre várható a Spellborn NV. új MMORPG-je, a The Chronicles of Spellborn. A játék fizetős lesz, a díjak kb. megegyeznek a World of Warcraft-éval.
A játék egy fiktív fantáziavilágban játszódik, szerintem érdemes megnézegetni. A következő zárt bétateszt a közeljövőben várható, érdemes jelentkezni rá és kipróbálni.
A játék hivatalos oldala: link
A játék hivatalos fóruma (angol, német és francia nyelven): link
Pár kép kedvcsinálónak: