331
-
#91 Ennel tizszer tobb hiba van, es olyan fundamentalis problemak amelyet nem tudom hogy oldanak meg egyelore. De bizakodjunk. -
najó #90 Kicsit tuldramatizálod amennyiben ilyen disconnect hiba lenne a legnagyobb gond egy bétába,amit egyedül emlitettél.
Ha kicsit elolvasod pl a már kiadott LOTR fórumát,ott belépesig nem jutnak epp el az emberek,ami valszeg ugyancsak átmeneti probléma és attól még nem fog megbukni.
Sajna én még nem láttam a játékot,csak a zenéjét illetve a látványvilágát tudom dicsérni,ami a képeken keresztül jön át. -
#89 -
#88 Most hogy mondod LOTRO-t szedtem le és gandalfal tüzgolyokat szórva irtottam a yetiket :) -
#87 Szerintem te mas jatekot toltottel le mint mi :) -
#86 Dehogy is jobban áll mint a vanguard ! szal hajrá gyertek sokan tesztelni! -
#85 Az open beta lesz a jatek halala, de vegulis ok tudjak :) -
najó #84 Open Beta is likely to happen mid-May.
Now guess the exact date
It's not a Closed Beta, since we plan to open a very large number of Open Beta spots, but, I also agree on the fact that not everyone will be able to get its hands on the Open Beta, for there will be a limited yet large amount of spots.
You are going to ask me how many, but right now, that's something our Tech Department needs to evaluate accurately, so I prefer not to tell you figures that wouldn't be final, and who might create disappointment among you guys.
Mirage*
Global Community Manager
Most már talán ebbe a hónapba lesz valami. -
#83 UJ VIDEO: http://www.youtube.com/watch?v=EhYB07KduXk -
#82 hát igen, de sztem nem baj ha fanatic vagyok :) -
#81 Jo, tarts ki a velemenyed mellett, de rajtad kivul pont 0 ember fizetne ezert a jatekert a jelen allapotaban havi 14 eurot. -
#80 bizok a legjobbakban és remélem nem lesz sok prücök... -
#79 hehe, nekem még sosem volt olyanom. :P
Akkor is kitartok a véleményem mellett :)
melyik serveren is vagy? össze kéne csapnunk egyszer :O -
#78 Beta forumon kitargyalhatjuk :) Szerintem a belepes utani 10 masodpercen beluli disconnect eleg nagy hiba ;) -
#77 Te béta teszter lennél, vagy béta teszternek készülő? -
#76 Me0w: Te még nem láttál elég félkész játékot, a játék elég jol áll sztem.
És nem halna be, ha most kiadnák :)
-
#75 Ennyire :( -
#74 ennyire szar? :) -
#73 Ha most open betaba rakjak a cuccot, az lesz a jatek halala... -
#72 jöhetne már a béta... -
#71 Nekem hihetetlenül tetszik és itt pont. open béta lesz hamarosan, erre megéri várni, higyjétek el ! -
#70 Sajnos NDA. -
#69 Jelenleg felemas :) -
#68 Jaja, irhatnatok rola, kepeket betenni, etc :) -
#67 nah, tudom van NDA, de aki bejutott bétára legalább annyit írjon, hogy lát-e esélyt arra, hogy a kiadáskor egy jól játszható játék lesz a dologból. -
#66 lolz, ezt se hiszem el, kaptam béta 3 meghivot miután beszoltam 1 noob forumozonak a tcos forumon :D -
#65 hahho más nem kapott me0w-n kivül? én sajna (és nem is fogok) -
#64 It seems as though you already have a beta-application.
You can only apply once!
Ezt irja ki ha rányomok a béte invite-re, ezek szerint kaptam ? mert régen engedte hogy updateeljem az xml filet -
#63 me0w: én nem kaptam, igaz csak január 2-án regeltem. -
#62 Beta 3-be kapott valaki inviteot rajtam kivul? -
#61 Jah, majd csinalok valami flasht ra ha lesz info. -
#60 köfi eleg jo lett, és van rajta hely faqnak meg ilyeneknek ha elkészült a game :D -
#59 Mar kertem :) -
#58 hmm valaki rakjon be bannert pls -
#57 új képek -
#56 Elvileg holnaptól Closed beta 3 indul, ugyse kerülök be :) -
#55 me0w: ha jol sejtem te tudod berakni a bannert, sztem mehet. legalább lesz valami kép az ujoncoknak :)
Megyek keresgélek valami fellendült angol forumot, amig nem indul be itthon a game. Vanguarddal is ez volt kb az openbéta után kezdett el lódulni a topic. byez -
#54 lol -
Hydroceph #53 jujj, havidijas lesz a cucc? -
#52 Nekem megfelel, eddig ez a legjobb munka :)
De ugy olvastam a készitök megprobálnak valami egészséges balance-ot tartani pvp és pve között. Tehát nem mentek el egyik irányba sem nagyon.
majd meglátjuk :)