Field Ops - magyar fejlesztés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zocsi
Megsúgom a jelenkori Oros Ladagyár legnagyobb piaca Dél-Amerika. Kuba...hmmm sztem ilyen erõvel ott is lehet!<#circling>

phunky
elsö képen a zsaru lada naggyon meleg <#nevetes1>

Dj RONESZ VAGYOK. 16 ÉVES. APUKÁM ROKKANTNYUGDIJAS. ANYUKÁM A PAPÍRGYÁRBAN DOLGOZIK.

koschwarz
majd a következõ fps lesz, de nyilván óvatosan állnak át egyik stílusról a másikra. vagy valami ilyen lehet a dologban.

azért kíváncsi lennék, hogy egy rts és egy fps fejlesztése milyen költségekkel jár. az fps állítólag drágább.

meg a magyar fejlesztõk mindig rts-t csinálnak, és biztos az elõzõ játék motorját fejlesztik, ami olcsóbb.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Lada kubában ? 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

psishock
Nemtom a legtöbb magyar valahogy a RTS-ek körül forog, ilyet játszanak és a fejlesztések is hasonlóak, nem hallottam volna hogy egy jó RPG-t vagy FPS-t dolgoztak ki volana valahol. Pedig sajnos az RTS-tôl idegenkedek a legjobban. Nem értem mi a jó folyamatosan erre a genre-re fejleszteni? Egyedül a C&C stílus, ami el volt találva, de a többi nem érte meg a
figyelmemet.

C2D E8400 ~4.4ghz+GeminII / P5B Deluxe / 2*2Gb Kingmax DDR2-1066 / Powercolor ATI 4890 / Acer AL1916W / 400+320GB Samsung / G15 / Razer D.Back / Creative Audigy 2

amcsik vagyunk, megyünk Kubába rendet rakni...
Nem lehet egyszer vmi amcsi-mentes játékot készíteni?
sztem jó lesz...

Balumann
nem kell rts >.< elég lett volna fps...