25
  • Psyho06
    #25
    szerintem a HL2 a Doom3 meg a Far Cry mind nagyon jó játék volt és az.Ez a Crysis sem lesz egy rossz játék,de hogy ha menne is a gépemen akkor is minden low-on lesz
  • Athlon64
    #24
    "A fejlesztők többek között elárulták, hogy a Doom III és a Half-Life 2 szorításában bizony elkapkodták a Far Cry történetét. A grafika lélegzetelállítóra sikeredett, de a csapat szerint bőven lett volna még mit javítani"

    És még szerények is :)
    Szerintem a Half Life 2 ugyan szép grafikájú volt, de a FarCry számomra még szebnek tűnt, talán a dzsungel környezet és a sok víz miatt!
    Biztos nagyon jó lessz ez is!
    Én is várom már!!!!!!
  • virs lee
    #23
    Ez a game bűntetni fog.
  • Dévids
    #22
    Én inkább várok vele nem fogok egyből dx10-es karit venni.Most költöttem gépre nem fogok félévente költeni rá mert felesleges inkább várok.
  • Morden23
    #21
    Igazából ezen nem pánikolok. Általában akkor szoktam váltani, amikor valami miatt nagyon muszáj (pl. elcsesződik a kártya), vagy ha esetleg már nagyon régi a "vas", és éppen erre van fölös Xtízezer kiválóan konvertibilis HUF-om. A helyzet az, hogy a kártyáim sunyi módon a garancia lejárta előtt néhány hónappal mindig elpusztulnak ;)

    Húzni én nem tudom a kártyát, sőt, nagyon a procimat sem, mert elég sok olyan programmal vacakolok itthon, ami meglehetősen érzékeny az efféle trükközésre.

    Amúgy azóta, amióta egy Asus GEF1-es kártyán elfuttattam a Warcraft 3-at 800x600-as resben, mindent maxra rakva (már amit lehetett), azóta finoman fityiszt mutatok minden egyes "recommended hw" listának:)
  • psishock
    #20
    áh, nem rosszból mondtam, csak annyira ment a hype minden felé...
    nekem is x800xt van, de mire ez kijön biztosan passzolok egy dx10 karit :), amúgy a tieddel is játszhadod (mert ereje az van neki), csak nem jönnek az ijen efektusok le. Jövőre, amikorra ez is várható szerintem már (lassan-lassan azért :) jelentkezni fognak sorozatban a dx10-es címek. Szerintem jó ha az ember, tartja a szintet hw-ban ha már egyszer elkezdte, az x800-od még a legtöbb cuccot elhúzza kimaxolva nagy res-en (max csak a HDR, meg a SM 3.0 amit nem visz). Szóval amikor már megérné válltani mert tömegesen lesznek amik kihasználják az új karit akkor már símán elfogadható áron lesz.
  • Morden23
    #19
    De, most hallottam előszr róla, szánombánom:)

    Nálam a játékokra való odafigyelés kimerül a Civilization, Act of War illetve Gothic game-ek nyomon követésénél.
    Ja hogy ez már DX10. Hurrá. Akkor ezzel biztosan nem fogok játszani jóideig, mert az X800-as szerintem nem DX10-es kártya :))))))
  • Sanyix
    #18
    Na egy díszpéldány :)
  • psishock
    #17
    Csak azt ne mond hogy most hallottál először a Crysis-ről :). Tudhatnád hogy nem ámítások ezek a shotok hanem az első DX10-es grafot villogtató gammák, és ettől már csak javulhat a helyzet. Volt egy Crysis összehasonlítás a valósággal is, az is igen impressive volt, de láttam sok ingame videót és digikammal felvett cut-okai is játszás közben, mind mind így néznek ki. Természetesen ahhoz, hogy otthon is ilyennek lásd, kell egy DX10-es kari a dobozba :).
    Azonkívül remek sztorit igérnek sok fordulattal, és többféle megoldást a probémákra. Sokkal több idejük, tapasztalatuk (és gondolom nem utolsó sorban pénzük :) van mint amikor az előző részt készítették.
  • Morden23
    #16
    Ennek valami normális sztorija is lesz? A FarCry-t abban a pillanatban töröltem a gépemről, amikor elkezdtek jönni azok az idióta, rendkívül gagyi mutánsok, és az egész egy nagyon igénytelen Dr. Moreau szigete-utánzattá vátozott. pedig addig kifejezetten élveztem a dzsungelt és a zsoldosokat:(

    Az tény, hogy szép ez a valami. Bár van egy tippem, hogy ezek keményen előrenderelt képek, de ha nem, akkor multimédia-optimalizált techdemo-screenshotok.
  • FaithMeN
    #15
    hoppá hoppá vennem kell G80-at majd ehhez a játékhoz


    2007-ben mikor is jön ki?
  • psishock
    #14
    Vannak nem fertőzött mmo-sok xD (mint én pl), ők értik és kell is nekik single-player experience. De ezt már egyszer megtárgyaltul, rettentő sokféle stílus van, ugyanúgy ahogy sokfajta ember is, nem csak mmo a világ. Ugyanúgy érezhetem nagyszerûen magam, ha egy sötét laborban vagyok egyedül a föld alatt és meg kell találnom valahogy a kiutat a felszínre, vagy ha egy jégbarlangban vagyok és meg kell 1-2 puzzlet fejtenem hogy átjussak a vastagon levédett ajtón. Tisztába vagyok azzal, hogy milyen a haverokkal nyomni a közöst, de azon kívül még rengeteg érzés van amit szeretek/nék átélni, a legjobb minnél több dolgot megtapasztalni.
  • Sanyix
    #13
    Ezt hívják hype-nak :)
  • schrank
    #12
    azon kívül hogy egy félmillás gépen szép játék még milyen erénye van .... ja semmi
    ez a szar az FPS-ek NFS UG-je csilli-villi azt kalap szart nem ér (nem baj ez kell a sok hardverbuzinak )
    2006-ban nem tudom hogy lehet single FPS-t kiadni persze lesz multi része is ...
  • psishock
    #11
    úúúgysem minimumon akarod játszani, ebben biztos vagyok xD, de jogos annyiban hogy az FarCry-t is lehetett egy iden kicsi konfigon tolatni, ha levetted a dolgok többségét. + itt még sokkal több is az idejük/tapasztalatuk.
  • psishock
    #10
    Vicces, hogy a Crysis-es cikkekről is már lassan a "napi MS hírek" feelinget kapom. Szerintem mostanra már mindenki nagyon el tudta dönteni, hogy miről is van szó, és hogy kapós-e lesz a játékra vagy nem. újság Crew: nem kell több Crysis-es hír amíg nem lesz demo vagy full xD, esetleg nem konkrétizálódik a release date. Oh, de hát ne én legyek aki beleszól, hogy mit és hogyan csináltok ;), ha úgy érzitek el kell látni a (future) fanokat minden lehetséges infóval/újdonsággal akkor tegyétek.
  • NEOreg3
    #9
    a minimum állítólag 3200+ 1gb ram meg 6600 lesz:P
  • rgerg
    #8
    Nem akarok "bővebb infókat" szerezni nekik...ez nem az én dolgom.

    Az bántja a csőröm,hogy van kb 8 crysis kép és kb ilyen főcímekkel dobják ki őket,hogy "új menüje lesz a készülő CRYSIS játéknak","Egérrel és billentyűvel kell majd játszani a készülő Crysis játékot","Nagy előny a színes monitor a fekete-fehérrel szemben a készítők szerint ha a KÉSZÜLŐ CRYSIS-szel akarunk játszani","Jó ha megvan mindkét szemed,és nem nőtt rá hártya -mondják a CRYSIS készítői"...


    És ráadásul a 6-8 képből 2-3 garantáltan egyforma minden cikkben...
  • sweech
    #7
    szerezz nekik bővebb infókat

    engem nem izgat a game, úgyse lesz alá gépem soha
  • Newfronter
    #6
    Reméljük igaz amit írnak, és nem egy ígérgetés a másik 100-ból. De jó lenne ha észrevennék a gyenge géppel rendelkezőket és optimalizálnák kicsit a játékot.
  • startmenu
    #5
    Tááááp. Mármint a játék...
  • rgerg
    #4
    A hírérték a megszokott nulla.Akárhányszor ha erről a játékról van szó.
  • azirafael
    #3
    Kafa lesz!
  • takraj
    #2
    Gyanús, hogy ezzel én játszani fogok :D Mi a gépigénye? PaksifülesPU 2Thz-en 1TB PPR10 memóval és Nvidia PaksForce 20850GTXY? :D
  • grebber
    #1
    Nagyon várom már ezt a gamet!