13974
-
#10386 Te nevezel nem zsűriskedsz értem? :D -
#10385 Ha kell még zsűri, szeretnék lenni! -
#10384 Szerintem akkor már a téma autó-motor legyen. -
#10383 reggelt :) tehát akkor mi a téma? :) -
fradista91 #10382 Nem rossz. Örülök hogy van építő jellegű kritika :)
Egy két hozzáértő eddig már zsűrizőt is megkérdeznék, mit szólnak hozzá, és ha szerintük is jó ötlet, benne vagyok :) -
#10381 Fradista!
Szerintem 4 Zsűritag lenne a legmegfelelőbb, és egy olyan pontozási rendszer hogy az aktuális userbarra adott legnagyobb valamint legkisebb pontszám kiesik, a másik kettőt átlagolva kapnánk meg hogy hány pontos a munka.
Csak egy ötlet, de sok helyen alkalmazzák, bár ha nem szeretnéd túlbonyolítani azt is megértem :D -
fradista91 #10380 Hát amiket most írtam az is csak egy ajánlat :)
De ha lesz verseny akkor legelőbb jövő héten. -
#10379 és akkor ezt a jövőhéten? -
fradista91 #10378 Témák: Motorsport, Városok - mint ahogy azt írtam a példában
Zsűritagok: SNAKE01, Kata, Sziszi... -
#10377 oké én már dobtam:)
vannak tippeid a zsűrikre?
mert nekem vannak:P pl: Monoton,HunBasser,Razok... -
fradista91 #10376 Figy, max úgy tudnánk elintézni a dolgot, hogy jövő héten indul hivatalosan egy verseny, addig feldobunk pár témát, amelyek közül választok, felkérünk zsűritagokat, és akkor a topik sem fog pangani :) -
#10375 pl mehetne témának a sorozat fan:P -
#10374 megprobáljuk és majd meglátjuk:)
már most is fel lehetne dobni valami témát:) mondjuk január 15.-ig :) -
#10373 ja és kösz!;) -
#10372 -
fradista91 #10371 Szerintem szép lett :)
Élénk színei kicsit kitűnnek :D -
fradista91 #10370 Igazad van, miért ne. Viszont az aktivitáson sok múlik. A szünet alatt 6 ember ért rá, egy hónapban kétszer nem megeröltető userbart készíteni, de a topik forgalmát elnézve néha, még egy is lehetetlen vállalkozásnak tűnik :)
Persze, így nem lehet semmihez sem hozzáálni, ezért 1 hónapban kétszer is rendezhetünk ilyet. -
#10369 véleményt!!!! -
#10368 szerintem jó de lehetne 1 hónapban 2 is...hónap elejétől közepéig az első és közepétől a végéig a második... -
#10367 más nemjutott eszembe!:)
-
fradista91 #10366 Nah. Mivel eddig senki nem állt elő ötletekkel/javaslatokkal, muszály lesz megerőltetni agytekervényeimet ^^
Szóval. Kata felhívta figyelmemet arra hogy több zsűritaggal kellene ezentúl lebonyolítani a versenyeket. Így viszont szerintem nem lehet 2 nap alatt egy-egy fordulót megcsinálni. Szükség van kb 1 hétre...
Így nézne ki a 2007es esztendőben egy menetrend elképzeléseim szerint:
Témák - Motorsport, Városok
Zsűritagok - X,Y,Z
Határidő - Január 15-21
A témákat, zsűritagokat az előző héten hirdetnénk ki/kérnénk fel.
És természetesen minden hónapban csak 1 ilyet tartanánk.
Véleményeket, kritikákat plz. -
#10364 jó! -
#10363 má megvanE!:)
-
#10362 2x2 pixel. De el ne rontsd a tartalmát! :) -
#10361 na mekkora is egy userbar?hm... -
#10360 ja! -
#10359 Miért ne? Legfeljebb kicsit remegősek lesznek a vonalak :) -
#10358 csinálok egy userbart! -
#10357 barátnőmmel leszek úgyhogy nemhiszem hogy nagyon ráérnék! -
#10356 juhéé 3. lettem!! -
#10355 Pontosan! :P :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!- whahahhaaa - -
#10354 Igen! Hétvégente verseny, és nincs kifogás, résztveszel!
:(( Lehet mégse lesz hétvégente verseny?
Jo amit kitaláltál fradista... -
#10353 Jah! -
#10352 őőőő,valaki szólított-e? -
fradista91 #10351 Igazad lehet. Több zsűritagra lesz ezentúl szükség, de akkor szerintem kivitelezhetetlen a hétvégi versenyeztetés. Minden pénteken témát adni, felkérnia zsűritagokat, +késés...stb.
Ki kellene találni valamilyen rendszert erre, hogy mindenki elégedett legyen. Talán a havonta megrendezendő verseny jó lenne. nem tudom. -
#10350 Szerintem jó minél több zsűri, mert egy vélemény nem vélemény. Én akár három, négy vagy öt embert is kerítenék versenypontozásra.
A mostani értékelésnél is kellemetlenül éreztem magam, hogy egyedül bíráskodom mások munkái felett, és a végeredmény gyakorlatilag az én ízlésemet, szemléletemet tükrözi, nem általános véleményt. -
#10349 oké nekem jó -
fradista91 #10348 Mondom hogy el kell ide egy nyelvtan verseny. Ha nem lesz valamelyik héten userbar téma, akkor ez fogja helyettesíteni "helység+i" képzés.
[csakvicc] -
#10347 Húúúha, remélem sokan foglyák "helyesleni"! -
fradista91 #10345 Tehát, a jelenlegi aktivitás mellett esetleg hétvégén tudok elképzelni versenyt. Méghozzá:
1. pénteken megkapjátok a témát
2. szombat éjfélig határidő
3. vasárnap zsűrizzük, és eredmény*
*Valószínűleg 2 ember fog pontozni. Lesz egy főzsűri, és egy helyettes. Mindketten megkapják a munkákat az adott napon, amelyikük előbb elvégzi feladatát, annak eredménye fog számítani. Előfordulhat ugyanis, hogy valakimelyiküknek dolga akad. Ha ne adj' Isten semelyikük nem ad jelet, maradok Én, hogy eldöntsem ki nyerte az x-edik heti megmérettetést. Év végén összesítünk :P
ui: véleményeket, hozzászólásokat az ötletről plz.