Userbar kovácsok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
Szépek lettek ^^
Boldog vagy? 😄
A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!
Dragooon: ha Doomista javallatai által rendbehozod a userbart, szép lesz 😊
nekem teccik,a betük viszont homályosak,elmosodottak,jolenne kiélesiteni öket,és akkor franko lesz ! rajta van bp hidja ugye,tüzijáték,és a 2007 ^^ zsíííír !
az userbarodat,amit elkészitettél,mindig mentesd le psd fájlba is,hogy utána tudd javitani ^^
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

én is szeretnék ilyeneket unatkozni ^^
Harry Potter fan:
Madness Combat player:

Pain is inevitable. Suffering is optional.
És a beállításoknál tudod feltölteni. Megvan adva a max méret, szélesség/hossz. (120x20) Ha VIP jogot vásárolsz, már 150x25-öst is használhatsz.
2. ha oda írod hogy ez csinálta vagy hogy nem te csináltad...)
¸.•\'´¯)¸,ø¤°`bbMaister©`°¤ø,¸(¯`\'•.¸
1. Hogy lehet berakni egyszere több Userbart a SG beálitásaihoz?
2. Be lehet rakni azokat az Userbarokat is amik másnak készültek? (nem akkarok lopni)
Az én "újévi" userbarom 3 db 350x19es szabványból áll. Megvan a félkörív, az átlag csíkozás, s a szokásos Visitor betûtípussal, 2 px-es különbségekkel elválasztva 😛
A tied, 1024x19es userbar módosulat. Ez kb olyan mint egy Chernobil közelében született csirke 😄 Elnézést, különben támogatom Hunnert, a saját tápigodban szívesen látjuk próbálkozásaid 😊
Bármi ettõl eltérõ az nem számit userbárnak, ettõl függetlenül még lehet jó, csak nem ebbe a topikba való. (Szivesen nézném a munkáid pl a saját totyikodban 😄)
=( nem jól mentettem el..
(csak ez nem az enyém, de úgy döntöttem beillesztem 😊 )¸.•\'´¯)¸,ø¤°`bbMaister©`°¤ø,¸(¯`\'•.¸
ilyet meg mét lehet?
az enyém meg vízszintesen! igaz a témája hülyeség de a méreteivel stem nincs gond!😄D
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
csináltam egyet énis a versenyre, tudom nem valami nagyszám de a részvétel is számit 😊

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
ui: azért töröltem Gunnersboy munkáját, mert kerettel szeretne nevezni 😛
És szerintem egész jó lett, fõleg hogy elsõ alkotás körüli 😊
Találó a szöveg 😄
hát ez nagyon király!!<#merges2>#merges2><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Köszönöm hogy elkezdtétek, és szerintem egyáltalán nem lettek rosszak 😊
pill javitom 😄