Userbar kovácsok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dragooon
BUÉK

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

huu de zsír ez a writebox vagy mi😄D Buék mindenkizsnek

helyes 😛PP

A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!

Doomista
szilveszter huh,most irány a google xDD

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Doomista
jónak jó,de nem szuper ! 😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Szerintem egész jó lett, ahhoz képest hogy már jóideje nem csináltál júzerbárt 😛

Neki is állhatsz a szilveszterinek 😉

Doomista
jolvan,megoldottam más modszerrel a kerete,ugaval meg elmentettem,di igyis homályos nálam,de lehet nálatok nem...pasz...
15 perc izzadás után:

Doomista
lol,még a 350x19 méretet is magátol magasabbra állitja 😄 😄D
kqa adobe ! :@

Doomista
az az érdekes,hogy maga az adobe programban nem homályos,nem is csunya a betü,de mikor elmentem akár jpgbe,akár pngbe,homyálos betüre átál...

Doomista
hogy kell keretet csinni ?

Igyekszem 😛
#10248: kösz ^^

Dragooon
nem rossz 😄

Doomista
wáo mit raktál te be ide fradista 😄

Oks. akkor az elõzõ del.

Gunnersboy
inkább ezzel neveznék a versenyre!
ugy gondolom ez kicsit teccetõsebb lett mint az elõzõ 😊

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

HunnernesKonge
Az óévet már 3éve egész napos piálással búcsúztatom, bár elõ szokott fordulni hogy az új év elsõ alkohol tartalmú italát csak jan 2.án este fogyasztom el... 😉

Egyébként terveztem a versenyen való részvételt alapból is, bár az a kis hozzászólás amit tegnap követtél el, nagy lökést adott 😄

Minden topiklakónak Boldog Újévet Kívánok
Benc16
Neked is!

¸.•\'´¯)¸,ø¤°`bbMaister©`°¤ø,¸(¯`\'•.¸

Pheaper
Boldog újjévet mindnekinek 😊szevatokk

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

Benc16
OK, visszavontam!

Tetszik a userbarod, viszont már kértem h ne szedd így össze a barokat.
Széthúzza a topikot.

Benc16
Milyen az userbarom? 😛

Benc16
😄D, és reggelt neked.

Ejha, már kora reggel megkezdted azesti alapozást? :ASDadsasdas
Amúgy köszönöm a részvételt, szerintem szép lett mindkettõtöké (Y)

Benc16
AMugy én nem tudok olyan hogy tudnák ahnem tudnék, nah de nem is az a lényeg, hanem innen letöltheted.

Benc16
VERSENYRE!

HunnernesKonge
Versenyre!

Bár az eddigi mezõnyt elnézve, nyerni biztos nem fogok vele; de nem a számít a fontos, gyõzelem a részvétel hanem xD
Gunnersboy
áá fákk beszart a visitor betütipusom tiszta elmosodott 😮OOO

honnan tudnák egy jót letölteni?

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

PJack
#10221 vagy #10220😄

Pain is inevitable. Suffering is optional.

Szépek 😊

Gunnersboy

PJack
<#hehe>nm

Gunnersboy
tényleg áá mekkora lámer vagyok köszi 😄

PJack
ehh... a hszedben a fejlécben.. jobboldalt, van olyan, h galéria.. és ott fel tudsz tölteni

Gunnersboy
most lehet hülyének fogsz nézni de nemtom az h van meg hol😄

PJack
a galériába is lehet...
én mindig oda töltök...

Gunnersboy
ááá nemjön be az sg feltöltõoldal 😞

valaki linkeljen egy olyat plz ahova tudok még feltölteni, me iaro se müxik 😞

Nem ismerem Rexor múltját. De ami most volt, az tényleg egy smile lehagyása miatt tört ki. Adom, senkinek ne legyen nagy arca. Ne flegmáskodjunk, dolgozzunk.

Jóhogy eszembe jutott, és ez többek közt neked is szól Hunner:

Szeretném megjegyezni, hogy a tisztelt "õskovácsok" nem jelentkeztek még a szilveszteri versenyre. Nagyon elkeserít ez a hozzáállás. Itt oltjátok egymást, csináltok igénytelenebbnél igénytelenebb munkákat csak hogy rivalizáljatok (tisztelet a kivételnek).

Felkértem Katát hogy zsûrizze a versenyt. Azonnal igent mondott.
Úgy nézem nem lesz hozzá méltó eme feladat. Sem a beadott userbarok mennyisége sem a minõsége nem kielégítõ. Pedig ha jól emlékszem nem is olyan rég, amikor még iskola volt mindenki betolt egy "mikor lesz már verseny?" címû hozzászólást. Hát tessék, itt van.

Kinek nem inge nem veszi magára.
Elnézést utólag is a hangnem miatt, és tudom hogy van még egy nap, de akkor is.

Fradista91

PJack
htx

PJack
htx

SNAKE01
<#eljen>

HunnernesKonge

Ezt csak azért mert
1.Azt használok
2.Unatkoztam
SZVSZ szar lett de nem volt kedvem pöcsölni vele...
SNAKE01
<#eljen>

Dragooon
szépek a 2. nagyon kedves ^^

PJack
énsem bírtam ki most userbar nélkül😄

Rexor
Egy két mondanton kívül igazad van! És nem én kezdtem! Lehagytam egy idióta (<#idiota>) smile-t...

SNAKE01
<#eljen><#hehe>

HunnernesKonge
Most nem azért de mi ez?
Arra vered magad hogy össze tudsz keresni 4-5 képet google-el és jo helyre illeszteni? Kicsit lehetne kisebb az arcod. Amigy nem tudsz magadnak egy épkézkláb logót csinálni(mert ami most van neked az nem saját) addig csak hallgass, mert kb 3honapja azt se tudtad mi az a photoshop. Emlékszem a régi nickeddel még egy rohadt képkivágást se tudtál csinálni...
Vagy azért jobb mert szebb az abszolut szabvány (gy.k:tökugyanolyan) betütípusod?

U.I: Bocs fradista hogy ebbben a topikban került sor erre, de a srác már egy ideje nagyon a begyemben van...
Rexor neked meg javaslom: Kisebb arc,több alázat.
És nem irányomban, engem utálhatsz is. Csak az ilyen hozzáálással lehet hogy más kedvét veszed el a "hobbijától".
Jah, és majd elfelejtettem! Privit anyázós hangnemben nem kérek. thx!
SNAKE01

kárvolt beszúrni is!<#eplus2><#hehe>

Rexor
Ezt most dobtam össze:

PJack
<#hehe><#hehe><#hehe>