Userbar kovácsok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Neki is állhatsz a szilveszterinek 😉
15 perc izzadás után:
kqa adobe ! :@
#10248: kösz ^^
ugy gondolom ez kicsit teccetõsebb lett mint az elõzõ 😊

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Egyébként terveztem a versenyen való részvételt alapból is, bár az a kis hozzászólás amit tegnap követtél el, nagy lökést adott 😄
Minden topiklakónak Boldog Újévet Kívánok
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
Széthúzza a topikot.
¸.•\'´¯)¸,ø¤°`bbMaister©`°¤ø,¸(¯`\'•.¸
Amúgy köszönöm a részvételt, szerintem szép lett mindkettõtöké (Y)
Bár az eddigi mezõnyt elnézve, nyerni biztos nem fogok vele; de nem a számít a fontos, gyõzelem a részvétel hanem xD
honnan tudnák egy jót letölteni?
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Pain is inevitable. Suffering is optional.
valaki linkeljen egy olyat plz ahova tudok még feltölteni, me iaro se müxik 😞
Jóhogy eszembe jutott, és ez többek közt neked is szól Hunner:
Szeretném megjegyezni, hogy a tisztelt "õskovácsok" nem jelentkeztek még a szilveszteri versenyre. Nagyon elkeserít ez a hozzáállás. Itt oltjátok egymást, csináltok igénytelenebbnél igénytelenebb munkákat csak hogy rivalizáljatok (tisztelet a kivételnek).
Felkértem Katát hogy zsûrizze a versenyt. Azonnal igent mondott.
Úgy nézem nem lesz hozzá méltó eme feladat. Sem a beadott userbarok mennyisége sem a minõsége nem kielégítõ. Pedig ha jól emlékszem nem is olyan rég, amikor még iskola volt mindenki betolt egy "mikor lesz már verseny?" címû hozzászólást. Hát tessék, itt van.
Kinek nem inge nem veszi magára.
Elnézést utólag is a hangnem miatt, és tudom hogy van még egy nap, de akkor is.
Fradista91
Ezt csak azért mert
1.Azt használok
2.Unatkoztam
SZVSZ szar lett de nem volt kedvem pöcsölni vele...
Arra vered magad hogy össze tudsz keresni 4-5 képet google-el és jo helyre illeszteni? Kicsit lehetne kisebb az arcod. Amigy nem tudsz magadnak egy épkézkláb logót csinálni(mert ami most van neked az nem saját) addig csak hallgass, mert kb 3honapja azt se tudtad mi az a photoshop. Emlékszem a régi nickeddel még egy rohadt képkivágást se tudtál csinálni...
Vagy azért jobb mert szebb az abszolut szabvány (gy.k:tökugyanolyan) betütípusod?
U.I: Bocs fradista hogy ebbben a topikban került sor erre, de a srác már egy ideje nagyon a begyemben van...
Rexor neked meg javaslom: Kisebb arc,több alázat.
És nem irányomban, engem utálhatsz is. Csak az ilyen hozzáálással lehet hogy más kedvét veszed el a "hobbijától".
Jah, és majd elfelejtettem! Privit anyázós hangnemben nem kérek. thx!