Userbar kovácsok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szóval. Kata felhívta figyelmemet arra hogy több zsûritaggal kellene ezentúl lebonyolítani a versenyeket. Így viszont szerintem nem lehet 2 nap alatt egy-egy fordulót megcsinálni. Szükség van kb 1 hétre...
Így nézne ki a 2007es esztendõben egy menetrend elképzeléseim szerint:
Témák - Motorsport, Városok
Zsûritagok - X,Y,Z
Határidõ - Január 15-21
A témákat, zsûritagokat az elõzõ héten hirdetnénk ki/kérnénk fel.
És természetesen minden hónapban csak 1 ilyet tartanánk.
Véleményeket, kritikákat plz.
A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
¸.•\'´¯)¸,ø¤°`bbMaister©`°¤ø,¸(¯`\'•.¸
😞( Lehet mégse lesz hétvégente verseny?
Jo amit kitaláltál fradista...<#whatever>#whatever>
Ki kellene találni valamilyen rendszert erre, hogy mindenki elégedett legyen. Talán a havonta megrendezendõ verseny jó lenne. nem tudom.
A mostani értékelésnél is kellemetlenül éreztem magam, hogy egyedül bíráskodom mások munkái felett, és a végeredmény gyakorlatilag az én ízlésemet, szemléletemet tükrözi, nem általános véleményt.
[/cserf][/fülünyúl]
1. pénteken megkapjátok a témát
2. szombat éjfélig határidõ
3. vasárnap zsûrizzük, és eredmény*
*Valószínûleg 2 ember fog pontozni. Lesz egy fõzsûri, és egy helyettes. Mindketten megkapják a munkákat az adott napon, amelyikük elõbb elvégzi feladatát, annak eredménye fog számítani. Elõfordulhat ugyanis, hogy valakimelyiküknek dolga akad. Ha ne adj' Isten semelyikük nem ad jelet, maradok Én, hogy eldöntsem ki nyerte az x-edik heti megmérettetést. Év végén összesítünk 😛
ui: véleményeket, hozzászólásokat az ötletrõl plz.
#10340: szerepel a szövegben a Fradista szó ^^
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Jah és örülj neki hogy nem a focis logomat használom, mert akkor minden 10Mp-ben újpesti cimert kellene nézned 😄
Többi ugymond nagyöreg hová tûnt? :S
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Felmerült egy újabb verseny gondolata. Benc16 gondolt arra elõször, kellene egy újabb megmérettetés (miért is ne?).
Csakhogy. Véleményem szerint, mindaddig értelmetlen a témakörökön, zsûritagokon gondolkodni, míg egy szünet alatt nem tudunk féltucatnyi embernél többet összeszedni. Iskola, munkaidõben még kevesebb ideje van az embereknek. Ez a hozzáállásom a dologhoz. Várom véleményetek.
Fradista91

Legalább egy kis elismerést, ugye? :S
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
a 4 a szerencseszámom 😛P
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
😊
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...