13974

• zsolesz92
    na kész a monopolys, de ha most berakom más ellophatja az ötlelet nem?
    nincs vmi olan hely ahová küldeni kell? vagy mehet be most ide?
  • Kata

És igen, feltett szándékom (szándékunk) volt nem egyszerű, nem kétperces feladatokat kiadni. Sokszor csak annyiból állnak a munkák, hogy beránt egy képet a userbarra, átszínezi a hátteret, és kész. Szeretnénk ezúttal megdolgoztatni a versenyzőket, hogy valóban kiderüljön ki mennyire ügyes és kreatív. Természetesen technikai kérdésekben szívesen segítünk, ha a rajzolóprogramotok valamely funkciójával kapcsolaban kérdeztek.
  • Kata
    Semmi gond, azért vagyunk, hogy elmondjuk. :)
    Nos, van egy határidő (gondolom jan.31.), ameddig mindegyikre egyet csinálnod kell. Ezeket belinkelheted sorban is, ahogy elkészülnek, nem muszáj mindet egyszerre a végén. Ilyenkor még semmi véleményezés, pontozás nincs, hanem fradista összegyűjti őket, majd a határidő lejártakor kiadja a zsűritagoknak, akik lepontozzák. Ha helyezésre pályázol, akkor érdemes mindegyik témára csinálni valamit, mert ha valamit kihagysz, az automatikusan nulla pont arra a témára.
  • fsgh
    még egy utolsó kérdés:

hány napig tart a verseny?
  • zsolesz92
    Hát probáltam a my favoritet 3 képből vágtam össze, k....a nehéz :D
  • Kata
    Semmi mást, csak a légitársaság nevét. De ha utána írsz egy fan-t, vagy passenger-t, az se baj. (A traveller ebben az értelemben nem jó)
  • fsgh
    ok(első verseny amin részt veszek)
  • fsgh
    légitársasághoz mit írjak?:P Traveller?:P
  • Kata
    igen! (mint eddig mindig)
  • fsgh
    szóval mindegyikre kell csinálni egyet és csak úgy lehet nevezni?
  • Dragooon #11314
    okok
  • Kata
    Az Devil or Angel userbar is magyarázatra szorul, mert nem konkrétan írta le fradista, amit mondtam neki. :)
    Ez lehet egy, vagy kétsoros userbaron ábrázolva. Az Devil or Angel felirat szerepeljen a képen. A képi tartalom lehet bármi, csak utaljon az ördögi/angyali ellentétre.
  • fradista91
    Sztem külön-külön fogjuk pontozni a témaköröket, így 1 userbar elkészítésével nem lehetséges a nevezés.
  • Kata
    "Az esetem" (My favorite) userbart kicsit megpróbálom érthetőbben elmagyarázni. 4 soros legyen, amiben egy arcot vágtok össze (férfit, nőt, aszerint ki mit szeret), de úgy, hogy nem egy képről, hanem kis kutatómunkával összeszeditek az arc részleteit, melyikről mi tetszik. Mondjuk Milla Jovovich szemei, Catherine Zeta Jones szája, de természetesen nem kötelező hírességekről, lehet barátnők, vagy nem ismert nők fotóiból is dolgozni. Ha hosszú hajat választotok, akkor természetesen az egész frizurát be kell vágni, és a hajat láttatni a többi sorban is. A sávokon tetszőlegesen szerepelhet felirat, de mindenképpen legyen rajta a my favorite felirat. A sávok képi tartalma: 1- haj és homlok, 2- szemek vonala, 3- arc és orr, 4- száj és áll. Arra ügyeljetek, hogy a userbarok közti szünet ne húzza szét az arcot, valamint tetszőleges szöveg beleilleszthető: pl. blue eyes, vagy eyes of Milla Jovovich, ezt mindenki fantáziájára és kreativitására bízom.

Ja és engem lehet szidni, ezeket a témákat én találtam ki mind. :)
  • Dragooon #11310
    hm?
  • mflex #11309
    kösz!
  • fradista91
    Upsz mindjárt javítom :)

szerk: most? :P
  • fsgh
    az első három témára mind1 hány sorosat csinálok??(1-2 vagy 3 soros?)
  • Kata
    Nem napóleontól, hanem napóleonig! :)
  • zsolesz92
    köszi
  • Benc16
    értem. kösz!
  • zsolesz92
    össszevágsz 4 képet szem száj haj orr pl, és podairod mindegyik mellé h mi, hogy vki nehogy az arrát a seggének nézze, vagy nem tom minek odairniu:P
  • fradista91
    Nem annak kell lennie de mindenképp neked kell összevágnod a lány arcát.
  • Benc16
    jó lett.
  • Benc16
    Ehhez kérdeznék vmit. Hogy az "esetem" -nél a végét nem értem... :/

hogy a szövegnek annak kell lenni avgy mi? :S
  • zsolesz92

Tess egy kis Tankcsapda!!!
  • Dragooon #11298
    és ha mondjuk én jelentkezni szeretnék, akkor elég csak az egyik témakörből választanom és összesített lesz, vagy külön-külön fogják pontozni a témaköröket?
  • fradista91
    Januári verseny

Megkésve bár de törve nem, meghírdetem az e hónapra szóló megmérettetést :P
    Egy kis magyarázat a témakörökkel kapcsolatban melyek Katának köszönhetők :)[/b]

Légitársaságok - szerintem magától értetődik
    Történelmi vitorláshajók - Napoleonig bezárólag
    Társasjátékok - Activity, Monopoly... satöbbi
    Angyal & Ördög - pozitív és negatív képekkel illusztrált filmszereplők, mesehősök...stb Szimpla vagy dupla userbar kivitelben!
    ,,Az esetem" 4-soros userbar, összemontázsolt fejet ábrázolva, a sávok felirata pedig: pl. haj, szem, arc, száj.

Eléggé kreatívak a feladatok, fantáziát igényelnek, ezért remélem nem egy képet bevágok típusú munkák készülnek majd :)

Sok sikert hozzá!
  • Benc16
    nem a tied... :D de csinálok egy userbart! :D
  • Dragooon #11295
    azok a témakörök, amik ott alul vannak? ^^
    amúgy jól néz ki a banner, gratula!
  • mflex #11294
    thx!
  • Benc16
    Jól néz ki a banner!!!!!!!!!!!!!
  • mflex #11292
    Sziasztok!

nem rossz:)

valami "italos mflex HQ™" tudnátok alkotni...

köszke
    Üdv
  • Benc16
    kösz amugy amit csináltál te az is jó lett.. :)
  • Doomista
    szép ezis ^^
  • Benc16
    Most csináltam...:

• SNAKE01
    van egy lányos félkész logom,de nemtudom melyik lány fórumozónak kellene
  • Dragooon #11287
    szépet viszont ^^ (este lehet, hogy csinálok párat ^^)
  • SNAKE01
    napot^^
  • fsgh
    nem azt mondtam hogy csak ez érdekel;)

csak mondtam hogy a Ping-Pongozókban nem vagyok otthon:P

Érdekelnek a sorozatok is:P:D