Userbar kovácsok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!
Egyedi lesz azt már most megmondhatom, ha valakinek nem tetszik hát lelke rajta.
¸.•\'´¯)¸,ø¤°`bbMaister©`°¤ø,¸(¯`\'•.¸
Amugy akkor meg lesz a jan 20-21......?
Ha nem mondok semmit általában jóak. Megjegyzem azt ami nem tetszik, csak hát emberek vagyunk, nem tökéletes robotok 😛
Sõtt... csinos 😄
vélemény van-e?
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
bazz ilyet kérdezni... 😄
Még szép hogy lehet, nem is lehet ahnem inkább muszáj!
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
és kösz! 😛
tényleg jóak, nekem az eragonosban a jobb oldalon lévõ képecske tetszik, ami a sárkánylovasokat szimbolizálja ^^ nagyon jó, h beraktad
és
Remélem midnenkinek tetszik, és fradista ez nem 1-2 perc volt elhiheted... 😊
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
de nem azért mondom hogy most huu én milyen jo vok,csak probáljuk felülmulni néha más munkáját 😉
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
BB: nincs mit, legalább gyakorlok.. szerettem volna ajánlani a Far Cry-t, jó hogy beraktad!
ja és köszi, h feltetted az oldalra õket
Be kéne tenni a bannerba vagy a banner alá
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Kihírdetem az Userbarkészítések témáit, én is csinálni fogok. (nem az egész évit...😄)
2007. január 20-21.
Harry Potter
2007. január 22-23.
Eragon
2007. január 24-25.
Star Wars
2007. január 26-27.
Kedvenc focicsapatod (magyar)
2007. január 28-29.
Kedvenc színészed
2007. január 30-31.
Mortal Kombat
2007. február 01-02.
Half Life
2007. február 03-04.
FarCry
2007. február 05-06.
Kocsi - Toyota
nem írsz ki mostanában egy igazi versenyt bírákkal?
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Végre itthon... Igaz, esett az esõ, fújt a szél, tegnap is rossz idõ volt, ma még a cipõm is átázott...
A topikéletrõl:
Minden éremnek két oldala van.
1. örülök hogy fel szeretné valaki lendíteni a topikot, és láthatólag ez sikerült is
viszont
2. ez most a munkák minõségének (is) a rovására megy
A teljesség igénye nélkül: készülnek szép userbarok, de szerintem az egész (versenyeztetés) "vezetõjének" kellene kiállni egy útmutató példánnyal, ehhez képest sok esetben színvonaltalan userbarral találja magát szembe a topiklakó (pl #10876)
Benc!
Becsülendõ a hozzáállásod, de ismered a mondást:
"Nagy akarásnak, nyõgés a vége"
Szó sincs róla hogy fejezd be, viszont fordíts egy-egy munkára 5-10 perccel, ha kell fél órával több idõt, hogy tényleg kedvcsinálóan hasson az idetévedõ fórumozóra.
Igazából iskolai, és más elfoglaltságom miatt nem nagyon érek rá a topikkal foglalkozni, úgyhogy megkérnék mindenkit, hogy maga-maga tudása, lelkiismerete szerint, lehetõ legjobb munkáival álljon elõ és segítsen életben tartani ezt a közösséget.
Üdv.
Fradista91