Userbar kovácsok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vagy még vmiért nem tehetek képet, vagy hogy van ez?
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
[elszaladt mert majdnem bepisilt és éhenhalt<#idiota>#idiota>]
kiszaladok kajolni, aztán talán folytatom 😛
Mellesleg nem is bánom, ezen a sorozaton kívül szinte semmit nem szeretek ami francia -.-
A Prison Breakes is tetszetõs ^^
A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!
¸.•\'´¯)¸,ø¤°`bbMaister©`°¤ø,¸(¯`\'•.¸
Volt már jobb is, de most ez így sikerült 😛
A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!
jobb oldalon a réteg palettán az áttetszõsgéet lehuzod50%ra. ezt fejbõl irtam progiba nem 100 h igy van
Letöltés
(NAGYON FONTOS!!: Nézet-->vonalzók ezt be kell pipálni...)
egy userbar 350*20-as tehát a három soros esetében
1.csinálunk egy 350*60-as képet
2.beteszük a kívánt képet...
3.a vonalzó alapján kivágjuk 20pixel széles csíkokra...amiket áthúzzuk 3 különbözõ 350*20-as üres képbe..
4.a három felé vágott képen egyesével megcsináljuk a csíkozást és azt a fehér valamit a tetején, meg persze a körvonalazást
5.csinálunk egy 350*64-es képet (azért 64 hogy tudjunk hagyni mindegyik csík között egy pici helyet)és beleteszük a csíkokat.
6:KÉSZ😊
duplicate layer -> edit - transform - flip horizontal (vagy vertical, attól függ mit szeretnél) és ott van, beállítod, majd a fill-t lehúzod mondjuk 50%-ra 😄
wincustomizen néz körül az objectdock menüben,keresést használj.maga a googlet is használd,és maga a magyar,angol oldalát néz meg,hátha találsz jo hátteret,stb,összelehet rakni rendesen ^^
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.