Userbar kovácsok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[/cserf][/fülünyúl]
[/cserf][/fülünyúl]
[/cserf][/fülünyúl]
Nyugodtan berakhatod, és nem baj, ha más is monopolysat csinál, úgysem ugyanolyanra csinálja mint a tiéd. De ízlések egyezésébe nem szólunk bele, lehet több monopoly-s, vagy malévos, alitaliás userbar, a lényeg, hogy egyedi legyen.
[/cserf][/fülünyúl]
nincs vmi olan hely ahová küldeni kell? vagy mehet be most ide?
És igen, feltett szándékom (szándékunk) volt nem egyszerû, nem kétperces feladatokat kiadni. Sokszor csak annyiból állnak a munkák, hogy beránt egy képet a userbarra, átszínezi a hátteret, és kész. Szeretnénk ezúttal megdolgoztatni a versenyzõket, hogy valóban kiderüljön ki mennyire ügyes és kreatív. Természetesen technikai kérdésekben szívesen segítünk, ha a rajzolóprogramotok valamely funkciójával kapcsolaban kérdeztek.
[/cserf][/fülünyúl]
Nos, van egy határidõ (gondolom jan.31.), ameddig mindegyikre egyet csinálnod kell. Ezeket belinkelheted sorban is, ahogy elkészülnek, nem muszáj mindet egyszerre a végén. Ilyenkor még semmi véleményezés, pontozás nincs, hanem fradista összegyûjti õket, majd a határidõ lejártakor kiadja a zsûritagoknak, akik lepontozzák. Ha helyezésre pályázol, akkor érdemes mindegyik témára csinálni valamit, mert ha valamit kihagysz, az automatikusan nulla pont arra a témára.
[/cserf][/fülünyúl]
hány napig tart a verseny?
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
[/cserf][/fülünyúl]
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Ez lehet egy, vagy kétsoros userbaron ábrázolva. Az Devil or Angel felirat szerepeljen a képen. A képi tartalom lehet bármi, csak utaljon az ördögi/angyali ellentétre.
[/cserf][/fülünyúl]
A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!
Ja és engem lehet szidni, ezeket a témákat én találtam ki mind. 😊
[/cserf][/fülünyúl]
szerk: most? 😛
hogy a szövegnek annak kell lenni avgy mi? :S
¸.•\'´¯)¸,ø¤°`bbMaister©`°¤ø,¸(¯`\'•.¸
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
Megkésve bár de törve nem, meghírdetem az e hónapra szóló megmérettetést 😛
Egy kis magyarázat a témakörökkel kapcsolatban melyek Katának köszönhetõk 😊
Légitársaságok - szerintem magától értetõdik
Történelmi vitorláshajók - Napoleonig bezárólag
Társasjátékok - Activity, Monopoly... satöbbi
Angyal & Ördög - pozitív és negatív képekkel illusztrált filmszereplõk, mesehõsök...stb Szimpla vagy dupla userbar kivitelben!
,,Az esetem" 4-soros userbar, összemontázsolt fejet ábrázolva, a sávok felirata pedig: pl. haj, szem, arc, száj.
Eléggé kreatívak a feladatok, fantáziát igényelnek, ezért remélem nem egy képet bevágok típusú munkák készülnek majd 😊
Sok sikert hozzá!
amúgy jól néz ki a banner, gratula!
nem rossz😊
valami "italos mflex HQ™" tudnátok alkotni...
köszke
Üdv
What about the forests?
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.