Userbar kovácsok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem lett a legjobb...nehéz feladat volt ez de remélem azért pontot kapok érte😛
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
A versenyzõknek pedig Kitartást 😊
Remélem nem 3-4 ember miatt hirdettük meg 😛
A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Pain is inevitable. Suffering is optional.

Pain is inevitable. Suffering is optional.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
+ nem csak ismertrõl lehetett szal hiába irom oda az osztálytáûrsam nevét uccse tod ki az
Na szal ezzel nem vagyok hajlandó többet foglalkozni mert sztem ez egy buta feladat 😄
Itt vannak a képek amikkel nevezek:

amugy sztem kék. na jó nem poénkodok nehogy károsuljatok 😛
Nekem picit túl kék lett de amugy jó
sztetek mien ? 😊
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
próbáld meg az esetemet is, én kétszer álltam neki, nem olyan nehéz, csak rá kell jönni, mivel könnyítheted meg (amit persze nem mondok meg 😛PP) ^^
még az estem nincs meg de lehet h arra 0pontosnak jelöltetem magam 😄
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
egyébként eléggé trágya ^^
😄DDDDD van ilyen progi is😛 mindjárt megnézem milyen
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
Jóak az userbarok, Barney üdv újra itt! 😊
Typhooon - A szöveget tedd lejjeb és próbáld emg ilyen színûre: (piros színû fekete stroke) talán így jobb. Meg tegyél rá keretet, tudok arra is adni egy képet amivel megcsinálhatod. (nem csak így lehet)
meg még azt kéne holy a háttér nem illik oda :/ véleményem szerint... talán egy feketét odatehetnél és ezeket a csíkokat fehírrel tennéd rá és az opacityjét levennéd 20% -ra.
Üdv, bb!
¸.•\'´¯)¸,ø¤°`bbMaister©`°¤ø,¸(¯`\'•.¸
az a gond, hogy nem tudom, mi ez..
Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD
Lehet hogy rosszul tudom és ti is tudjátok.