Userbar kovácsok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Hirdess, valaki csak elvállalja! (Pl.: Logómûhely, Bannermûhely, Photoshop-os topikok...stb)
<#vigyor3>#vigyor3>
Én lennék, csak be vagyok nevezve a versenyre...<#szomoru1>#szomoru1>
CHELSEA FOOTBALL CLUB
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Megkésve de lezárom a versenyt.
Köszönet és tisztelet azon versenyzõknek akik vették a fáradtságot és minden témakörnek nekirugaszkodtak (viszont a résztvevõk száma csalódás).
Köszönet a verseny másik fõszervezõjének, Katának, aki nélkül nem valósult volna meg ez az érdekes, és egyben kicsit nehezebb verseny.
Zsûrirõl:
Mindenképp kíváncsi vagyok Kata véleményére, szerinte miként sikerültek a versenymunkák. Mellette Monoton már elvállalta hogy értékel, harmadik bíra személye még kérdéses.
2. másoknak csinálom nem magamtól
Call of Duty pályaszerkesztõknek 😊
this is madness. rly? http://madbence.freeblog.hu
Pain is inevitable. Suffering is optional.

[/cserf][/fülünyúl]
Ami egy kicsit zavar ebben a bétában, hogy nem tudom bezárni az ablakokat. Kattintok a piros X-en de semmit nem csinál 😊
Maradtam a CS2-nél <#nyes>#nyes>
néhány légitársaság:
Alitalia, SAS, Tarom, ELAL, Sabena, British Airways, Air France, Lufthansa, KLM, Skyeurope, Easy Jet, Ryanair, Delta, Panam, Continental, Southwest, Aeroflot, Austrian Airlines, Ladua Air, American Airlines, United Airlines, JAL, Quantas, Northwest, Virgin, Aeromexico, Air Berlin, Air India, Atlantic, Condor, CSA, Finnair, Iberia, LOT, Varig, TWA...
néhány történelmi vitorláshajó:
USS Constitution, USS Constellation, USS Bonhomme Richard, HMS Victory, HMS Bounty, HMS Rose, USS Philadelphia, HMS Audacious, Soleil Royal, Argonaute, Le Redoutable, HMS Agamemnon, Golden Hind, Valmy, Mayflower, Revenge, Queen Ann's Revenge, Liberty, Amity, Ranger, Royal Fortune...
néhány társasjáték:
Game of the Life, Hotel, Ki nevet a végén, Rizikó (Risk), Carcassonne, Catan telepesei, Sárkányvár, Honfoglaló, 7 tenger, Alhambra, Cartagena, Clippers, Scrabble, Trivial Pursuit, Legyen ön is milliomos, Incognito, Cluedo, Takarékoskodj, Puerto Rico, Tikal, Scotland Yard, Activity, Tabu...
[/cserf][/fülünyúl]
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
azt az arcot nem tudtam belerakni, mert amiket találtam, nem passzoltak a többihez :SMY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
de amúg yigy is naon fasza. de nemtudom megvan e még a ps fájl, gondolom azzal csináltad, mert akkor még át lehetne irni hogy The Original Series, Deep Space Nine, meg The Next Generation 😊
de ezek csak formaságok mert igy is fasza.