Userbar kovácsok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
jó a logod<#eljen>#eljen>
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
itt az elsõ userbarom 😊 :

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
¸.•\'´¯)¸,ø¤°`bbMaister©`°¤ø,¸(¯`\'•.¸
Unatkoztam... 😊 Nem az eredeti de megfelel.
rakerestem a keresoben 2 nagyszeru jatek userbarjara, de sajnos nem talaltam:
-Disciples 2 D2 RE honlap
-Warlords Battlecry sorozat WB3 honlap
ha lenne olyan rendes esetleg valaki tudna csinalni ket hangulatilag passzolo userbart eme ket nagyon jo kis jatekhoz?
megkoszonnem! <#worship>#worship>
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
nem vagyok nagy kólaivó, csak úgy csináltam. 😊
Chaos Anno Domini
Chaos Anno Domini
mert ez nagyon lassú!
max image readyvel.
cs3ban viszont beépített image ready van
életed szerelmét mégis csak egyszer láttad.. remélem vágod egy menet egy esély.. van aki cselekszik van aki beszari és remél 2007.01.01 kb. 02.00 (L)
Egy kis segítségre lenne szükségem! Nekiálltam mozgó userbart csinálni... az egészet PS CS2 9-el! Megvan minden... maga az animáció is, csak az a gondom vele, hogy lassú! Ha kevesebb frame-et rakok bele akkor gyorsabb ugyan, de akkor nem szép a mozgás...ugrál! Megtudnátok mondani, hogy mivel tudnám felgyorsítani a mozgást, hogy szép maradjon? Vagy esetleg azt, hogy mivel álljak neki csinálni, ha ez a PS-el nem lehetséges!
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
viszont az icq userbar szerintem több fantáziát igélnyelne.nézd meg az enyimet ^^
Pain is inevitable. Suffering is optional.

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz