13974
-
#430 ezt melyik progival csinálják(vagyis melyik progit szemlélteti?) -
Neoncsoves #429 Lehetek én is kovács? de én nem vassal akarok dolgozni -
Neoncsoves #428 Ez mind azért, hogy egyre szebb BANNEREK illetve userbarok szülessenek -
fradista91 #427 Szerintem hasznát veszem :) -
Neoncsoves #426 Az a rózsaszin csik nalam mozog és sztem jol nézki amikor a bikára vagy mire ér, és ilyen szép "vöröses" színet ad neki. -
fradista91 #425 Nézd meg ezt az oldalt: Userbar készítés -
Neoncsoves #424 Photoshopban elég sok fortélyt tudok már, régen sokat foglalkoztam vele (tutorialokkal csinaltam "nagyobb" effekteket) Esetleg akit érdekel photoshophoz tutorialok : Good-Tutorials -
fradista91 #423 Szép, bár az a rózsaszín csík nem tudom mi, de jó :) -
Neoncsoves #422 De szted milyen lett a lamborghinis? -
Neoncsoves #421 Azt csinalom :) -
fradista91 #420 Látom nagyon megtetszettek ezek a Userbarok :)
(Tipp: ne akarj először rengeteget csinálni, hanem tanulgasd a fortélyait hogy mégszebb, még tökéletesebbeket tudj kreálni... Nézegess Tutorial oldalakat, Userbarokat) -
#419 htx jó a banner tetszik reméelm ez is összejön már igaz még en manygo npróbálgattam de én eddig segg hülye vagyok hozzá :| -
Neoncsoves #418
Szerintetek ez már jobb lett? -
fradista91 #417 Sok sikert :)
És hogy tetszik a banner? -
Neoncsoves #416 Esetleg valakinek egy userbar? Hmm? Csak képet adjon -
Neoncsoves #415 köszi, csinálom a lambosat -
#414 jó lett -
#413 ááá én nem kérek mert még amúgyis nézem az userbars.org -ot és amúygis én logókovács vagyok nehoyg már ezt ne tudjam megcsinálni :D -
Neoncsoves #412 Tessék egy zidane fanos!
(Saját készités)
-
Monoton #411 nm. azért vagyok :) -
fradista91 #410 Jótanács: szerintem jobban nézne ki ha keresnél valahol egy jobb minőségű Lamborghini "címert" mert ez így elég homályos, és a méretarányt is tartsd meg :) -
fradista91 #409 Köszi :)
Holnapra kijavítom, kösz a tanácsot -
Monoton #408 vááááááááááá! qva jó a banner !!
segítség készítéséhez tartozó link sztem mindjárt oda mutasson mert lehet vki nemtalálja meg az pldalon -
Neoncsoves #407 Milyen kell? -
Neoncsoves #406 Tessék:
-
#405 váá beszarok nem tudok ilyet csinálni :|
help plz htxvm -.- -
Neoncsoves #404 Sajátok -
Neoncsoves #403 COD2 Fanoknak:
Dunaújváros Fanoknak (mint pl én :P )
-
Neoncsoves #402 Srácok, hova töltsem fel a userbart amit csináltam? nagyobb mint 20Kb, és a képfeltöltésről nem lehet linkelni :( -
Vegetto #401 Ezt most csináltam, holnaptól már jobb rendereket csinálok :):
-
Vegetto #400 HOlnap csinálhatok a topiknak egy weboldalt, ahva kitenném az itt készült userbarokat. -
Paranoia #399 hüüüüü
beindult a topik,úgy látom -
#398 Üdv!
Kérek egy Lamborghini FAN-osat!
Elöre is kösz!
-
Cat 02 #397 makrokat átnézted ?xD -
#396 na,megoldottam a dolgot, gyorsan és egyszerűen. paintbe összeraktam a bar-okat egy képbe feltöltöttem az iaro-ra belinkeltem html-képként és megy,legalábbis nálam.ez ilyen magamfajta -nak való megoldás -
fradista91 #395 Egyenlőre igen :D
Amúgy lehet mégsem Flash lesz mert kicsit bonyolult mindig feltölteni az UW.hu-ra meg letörölni ha javítom :) -
Cat 02 #394 2 banner ? :D -
Cat 02 #393 meg ne a tutorila.hu rra hivazkozni hanem a tutorialra -
#392 nekem kicsit sszínes,de amúgy jó. -
#391 lehetne kicsit nagyobb betűk, megy tán egy fokkal élesebbek a barok.
amúgy ötletes