13974
-
#2588 felteszed? -
#2587 ugy alltalaban nem tetszett senkinek ez a "minosites" - csillagozas :)
mert ha mar rangsorolas van akkor azt a topic hasznaloi dontsek el hogy kinek jar kinek nem. nem pedig azok akik a topichoz tartozo oldalt szerkeztik.
vegulis ezen bukott ki. de utanna mar teljesen felesleges es ertelmetlen csipkelodes vette kezdetet... -
#2585 szép! -
#2584 -
#2583 de vágülis mi volt a probléma? Mert már csak törölt hsz-ekkel találkoztam!
-
#2582 thx -
#2581 nem tudtam, hogy ekkor a gáz lesz belőle
-
#2580 -
#2579 akkor ocs, azt hittem cikizel -
#2578 a mostani beszelgetesek utan nem tudta hova tenni :) -
#2576 megdicsértem, ha nem tűnt volna fel
-
fradista91 #2575 Tetszik neki a munkád :) -
#2574 Egy ötlet nem feltétlen PS-master kérdése... De mindegy, igazából lexarom. Az biztos, hogy többet nem készítek ide, mert az csak "uberkedes" meg "nem is igazan ub".
Én legalább nem fikáztam a ti munkáitokat...
Na csá... -
#2573 erre probaltam utalni -
#2572 ez most mi volt? -
#2571 támogatom! -
Dodo55 #2570 Szerintem az a legjobb megoldás a csillagozásra, hogyha nyitok egy topicot a sajátba, és oda mindenki beírhat neveket, hogy szerinte ki érdemel csillagot.
Lesz egy szám, hogyha annyi ember mondja valakire, hogy megérdemli, akkor kap.
Ez a szám attól függően döl el, hogy mennyien mennek abba a topicba, és mondanak neveket csillagkapásra.
Amúgy lehet egy embernek több csillagot is kapnia.
Szerintem így igazságosan lehet eldönteni, hogy ki kapjon csillagot.
Többet erről szerintem itt ne vitatkozzunk, ha ez így jó nektek, akkor megnyitom azt a topicot. -
#2569 hú
mai nap legjobbja
-
#2568 és ha nekem erre van igényem,hogy egy kép,csík,szöveg,és kész? vagy netán nem vagyok PS master,és nem értek mindehez,csak az alapokhoz? -
#2567 sablon az elejen volt... (ez megint kerdeses - kinek mi a sablon) tehat igy igazabol ha figyeled a topicba beszurt barokat akkor lathatod hogy mindenki probal a tudasanak megfeleloen a legjobbat osszehozni. es nem egy szaros csillagert vagy uberkedesert hanem sajat kedvtelesre.
ugyanis valakinek meg egy sablonos szarnak az osszehozasa is gondot okoz. es? nem azert van ez a topic hogy csak a legmagasabban szinten kidolgozott animalt barok keruljenek be.
minden oldal ami a bannerban van tele van sablonos barokkal. minden oldalon ugyan az van szinte.
tehat... -
fradista91 #2566 Van egy ötletem, hogy oldjuk a feszültséget: mindenki lásson neki valamilyen Userbar készítéséhez, és felejtsük el a csillagozás-rendszert. Nincs értelme olyan dolgon vitatkozni ami még teszt-verzióban van. -
#2565 Tény. De az új ötletek, esetleg azok megvalósítása időbe kerül. És ugye nem a sablon-userbarokat óhajtották díjazni. -
#2564 2perc alatt is lehet szepet csinalni.
idofuggetlen. -
#2563 Nem a széteffektelésen van a hangsúly. Egy minimaldesign is lehet szép. De annak is megvan a maga igényessége, ami még egy userbar esetén sem merül ki a kép-háttérszín-szöveg 5 perces összedobásában. -
#2554 passz de ezek legyenek a beallitasok:
betu: Visitor TT2 BRK
meret: 12 pt
effekt: nincs -
#2553 ok:D, megbocsájtok, jobb is az -
#2552 [apro]sry de nekemis:) -
#2551 dicsértem is:D
de...(én véleményem és nem sértés) mind a 3 FASZA -
#2550 nem tudja valaki miért ilyne lett a betűtipusa?:( -
#2549 :D nekem a tied tetszik:D -
#2548 csak a cs:D -
#2547 bazs1-ét is dícsérd meg kérlek mert ez kezd kellemetlen lenni