Userbar kovácsok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Keret?
A betût elkapkodtam egy kcisit az tény
de ez az elsõ:-)
A betût elkapkodtam egy kcisit az tény
de ez az elsõ:-)
A békákat ki kérte? 😊
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
<#eljen>#eljen> esetleg kisebb és fehér betûvel is tudnád? nem tudom hogy a forum user vagy a forum member jobb-e
Hiányzik a keret+lehetne kicsit csillogóbb+betütípus,de amúgy jó 😛
1-2 amit én csináltam,fõleg kérésre
1-2 amit én csináltam,fõleg kérésre
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
+ magyar tutorial
értelme nem sok van de akad 1-2 jó pofa
értelme nem sok van de akad 1-2 jó pofa
The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™
Van egy kis problem
A lent belinkelt tutorial alapján akartam csinálni egyet de a 7. lépésnél elakadok
mikor a csíkozott patternt akarom rárakni a háttérre, akor a háttér színe eltûniik és csak a csík marad
mi a probléma?
A lent belinkelt tutorial alapján akartam csinálni egyet de a 7. lépésnél elakadok
mikor a csíkozott patternt akarom rárakni a háttérre, akor a háttér színe eltûniik és csak a csík marad
mi a probléma?
Szerencsére van Photoshopom, valamelyik nap megtámadom, kösza tanácsokat.<#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2>
Qwerty4
Igaz még kezdetlegesek, de ilyeneket csináltam <#vigyor3>#vigyor3>

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
Valaki nem tud segíteni, hogy milyen progikkal vagy akár weboldalon, hogy lehet ilyen fasza userbarokat készíteni, nem muszáj gifes legyen, csak az enyémet hi-tech-esebbre akarom cserélni.
A Qwerty feliratot azt feltétlenül szeretném meghagyni.
A Qwerty feliratot azt feltétlenül szeretném meghagyni.
Qwerty4
lehetne összedobni
userbar kovácsokat! olyan lenne ez a hely mint a logomûhely=)
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Énis akartam már nyitni:-)
Akkor, sg-nek nem csinálunk egyet?:-)
+fav
Akkor, sg-nek nem csinálunk egyet?:-)
+fav
Aza baj nálam hogy hozzá se tudok kezdeni, nem igazán értek ehhez,de próbálom kitanulmányozni azokat a címeket amit alul írtál.
Qwerty4
😄DDDDDD
énis csináltam már rengeteg userbar t !!
felrakni most nem fogom 😄
énis csináltam már rengeteg userbar t !!
felrakni most nem fogom 😄
REAL MADRID
Hát ideje lenne valamit tanulni, mert az avatárom elég szerencsétlen, de megerõlteetm és majd lesz jobb is.
Qwerty4
énakartam megnyitni 😞
REAL MADRID
nah ilyen az én formám, nem jelennek meg a képek <#fejvakaras>#fejvakaras>
Sziasztok!
Sok fórum/blog profil oldalán lehet találkozni ezekkel a 350x20 méretû "csíkokkal"
Ezek a "táblák" szavak helyett írnak le sok fontos és kevésbé fontos infót rólad
kezdve attól hogy...
mi a kedvenc üditõd
kinek szurkolsz a VB-n
(az itt felsoroltak csak példák, sok egyéb kategória is van)
és mivel már HotDog-nak is van bar-ja (RaszPuty1N követte el)
gondoltam érdemes lenne SG-st is kreálni
plusz egyéb mást pl. Traubi Soda drinker, Tesco user, Esti Showder watcher stb.
Egész kis mozgalom gyûlt köré, bárki készíthet képeket (tutorial) (a követelményeket betartva) majd feltöltheti a weblapra, ahol már több mint 12 ezer közül lehet válogatni.
Szóval ebben a topicban ki-ki bemutathatja éppen létrehozott képét, lehet cserélgetni, ötleteket adni hogy mirõl legyen stb.
1-2 link: userbars.hu, userbars.org, userbars.co.uk, userbars.com
Sok fórum/blog profil oldalán lehet találkozni ezekkel a 350x20 méretû "csíkokkal"
Ezek a "táblák" szavak helyett írnak le sok fontos és kevésbé fontos infót rólad
kezdve attól hogy...
kinek szurkolsz a VB-n
(az itt felsoroltak csak példák, sok egyéb kategória is van)
és mivel már HotDog-nak is van bar-ja (RaszPuty1N követte el)
gondoltam érdemes lenne SG-st is kreálni
plusz egyéb mást pl. Traubi Soda drinker, Tesco user, Esti Showder watcher stb.
Egész kis mozgalom gyûlt köré, bárki készíthet képeket (tutorial) (a követelményeket betartva) majd feltöltheti a weblapra, ahol már több mint 12 ezer közül lehet válogatni.
Szóval ebben a topicban ki-ki bemutathatja éppen létrehozott képét, lehet cserélgetni, ötleteket adni hogy mirõl legyen stb.
1-2 link: userbars.hu, userbars.org, userbars.co.uk, userbars.com