13974
-
#3400 no problem -
#3399 Most rendben van?
-
#3398 Énvoltam.
-
#3397 az enyémet ne!!! az enyém a jó -
#3396 vagy pedig írja be az aki feltölt,hogy pl "töltök", és akkor nem tesszük fel mind hárman!:D -
PePsI #3395 valaki nem tud adni egy képet kék priluki cigiről? google csak pirosat talál. -
#3394 akkor kiszedjem?
-
#3393 akik töltenek fel (Dodo,Flash,Én) figyeljünk már egymásra,ha már feltöltötte valaki az új barokat,akkor ne tölste fel más...mert most feltettem Flamer barjait (#3383),de valaki tölti fel megint -
#3391 nem, tényleg 2s!!!! nekem is van egy ericssonom! -
#3390 hm. két S? :D
<- bazs1!! elirtad a cuccod :DD -
#3389 nem tom mien:
-
#3388 htx!;) -
#3387 Na, én is feltöltöm már
-
fradista91 #3386 Szép :) -
#3385 Thx!:) -
#3384 köszi! -
-
#3382 szuper
-
#3381 -
#3380 Getting Up Fan
-
#3379 Gyorsan szoktam csinálni
-
-
#3377 OK
-
#3376 "Hogy tetszik az oldal?/p>" :DDDDDDDD
meg a barok közt is van ">" meg ijenek :D -
fradista91 #3375 Szerintem erre semmi szükség, teljesítsd a #3366-t, és el van felejtve minden :-) -
#3374 Ha akarjátok adok magamnak, hogy megnyugodjatok
-
fradista91 #3373 Remélem a büntetéssel sikerül elhallgatatnom a kivégző osztagot :D
És valahol igaza van FlashBacknek mert amíg nem magyarázza meg, addig ne kérjünk neki büntetőpontot :-) -
#3372 Te az se hogy az enyém.
"Héjj, de szép cinema 3D userbart cisnáltam"
Katt, ide, ide gyűjtöttem azokat az userbarokat, az userbars.com-ról, aemlyek kapcsolódtak hozzám. Nincs odaírva, hogy nem én csináltam, de az se, hogy igen. De kedves tőletek, hogy minden infó nélkül vádaskodtok!
-
#3371 És az sem direkt volt.
-
#3370 :D -
PePsI #3369 -
fradista91 #3368 Közérdekű közlemény -
PePsI #3367 muterom ingyen megdupláztatta a net letöltési sebességet :)
bocs az offért :) -
fradista91 #3366 Kedves Topiklakók, Kovács barátaim :)
(jó a megszólítás:D)
Csakhogy megállítsuk az OFF tengert :)
FlashBack barátunk hibázott, de nem kell azonnal elítélni, mivel azt sem mondta egy szóval hogy Ő csinálta. Tehát: nincs értelme veszekedni, egyértelmű hibázott, büntetés jár neki, de ne követeljétek a büntetőpontot, hanem inkább Userbar készítésre kötelezzük. Megcsinál 3 Userbart sajátkezűleg, saját ötletekkel (mint ahogyan eddig) és el van felejtve minden. Nem lehet pálcát törni azonnal az ember feje felett. Ha más Topiklakó tette volna ugyanezt hasonlóan járok el, nincs kivétel. De legközelebb Bemutatásra szolgáló userbarok mellé oda legyen írva hogy honnan linkeled be, és hogy miért.
Fradista91 -
#3365 Mreg az én ladám is. -
#3364 #2815
egy árva szó nem volt mellette hogy nem a tied, amúgymeg nemtudom azt minek "mutattad" meg, hisz szó sem volt a cinema 4d-ről -
#3363 Melyik az?
Nem semmi meló kirakosgatni az userbarokat, sokmindenre kell figyelni, aláírom, hogy hibázok, de ilyenkor szólok, és javítjuk. Tegnap pl fradita szólt, hogy a PeTeR adatlapján az ő userbarja volt kinn. Levettem, és átraktam neki.
-
#3362 Tudod, hogy hányen tesznekl be megmutatni userbarokat?
MEGMUTATNI, ha érted.
-
#3361 hát ez egyértelmű...
amúgy meg lett írva hogy ez a topic arról szól hogy a saját magunk által készített userbarokat mutogassuk:P -
#3360 talán kéne valami .. pl kitalálni azt hogy a kép mellé ha nem akarják hogy feltölcsék akkor odakéne irni :DDd