13974
-
#3885 Megbocsátok -
fradista91 #3884 Jó reggelt mindenkinek! :)
Szépek lettek a userbarok (most nem sorolom fel a neveket) :-) -
#3883 -
#3882 sry.. :CC namolvastam az alatta lévőt csak a spar meg lidl-öset. :Ccc -
#3881 Akkor most olvasd el, mait odaírtam, mrt felfogóképeséggel náald is baj van, az látszik. Azért raktam be őket még1x, mert ahova eddig feltöltöttem, onnan már nem jönnek be a képek, nem jelennek meg (és ezen szóösszetétel bármely szinonimája jó ide.) Arra kértem a feltöltőket, hogy javítsák ki a linkeket, hogy megjelenjenek. Remélem, hogy ez nem túl nagy kérés. (3818, 3819 hsz-ekben vannak, kivéve a torrent usert nem kell feltenni) -
CB SNIPER #3880 akkor sry én nem nagyon láttam öket O.o -
#3879 áá myvipeset "most" akartam csinálni! illetve tegnap,csak már fáradt voltam! mind1,jó lett! -
#3878 de már van pár bf2-es... -
#3877 Szeintem nem felejtették el csak már van vagy 126526db BF2-es userbar :D -
CB SNIPER #3876 én mondtam egy bf2eset ha már ennyire unatkozik mindenki de szerintem bazs elfelejtette :) -
#3875 -
#3874 valakinek egy userbart?!? :) -
#3873 szép! -
#3872 ReGGeLt!!:) -
#3871 wow, ez nagyon jó!!! -
#3870 na milyen :?
-
#3869 csinálom -
CB SNIPER #3868 hamár ennyire dolgozni akartok vk egy battlefield 2-t? :P kepek -
#3867 na akkor majd csinálok vmit! -
#3866 nincs ötletem! -
#3865 egyenlöre nincs,addig csinálj saját usebarokat,mint msot én,énis most tövig tolom öket :)
de biztos lesz majd megrenddelés,de délután van forgalom,énmeg ma 3 orát adudtam :) -
#3864 Jó reggelt! Jol dolgoztatok!
Van vmi megrendelés? -
#3863 -
#3862 kicsit rámozdultam a skinre egyszer,és eszembe jutott:
bblean - sajna a logó gyenge,nem találtam jobbat. sorry.
-
#3861 -
#3860 -
#3859 -
#3858 [apró]Cucli kérésére:[/apró]
-
PePsI #3857 A szöveg fekete kerettel jobban illene oda szvsz. miért nem lehet használni a szabvány betűt? :) -
#3856 Én csináltam.
Ezt magamnak mert ezt az én iserinfomba akarom betenni hogy tudják hogy azokat csináltam én (vagyis az iserinfoba csak azokat rakom be amelyikek az enyémek)
-
#3855 csak mondtam :P -
#3854 Cucli! Itta vized.
-
Dodo55 #3853 amiből csináltál gifes verziókat is, abból általában csak a jpgset tettem be.
mert akkor nagyon kellett sietnem, mert többszázat kellett betennem -
#3852 ja,de most erre futotta fáradtad,én hát nem mindenkinek van minden programból a legújabb !
pl nekem pontosan ez van meg ... -
#3851 nájszos a userbar.uw.hu szájt, de azért a 18 bárnál többet csináltam :P -
#3850 :DDDDDDDddddddddddd
én nem akarok ;-) -
#3849 Már van ACDSee 8Pro. -
#3848 Hátha PSD-ben van elmentve akkor igen. -
#3847 -
#3846 Sziasztok!:)
Szia Fradista91 & bazs1!
Mindkét bar nagyon jól néz ki, tetszik a koncepció és az összeállítás!
Egy dologgal van bajom, mivel a graqfikához, grafikai programokhoz nem értek, csak úgy fejezném ki magam: a csíkokkal, számomra úgy néz ki mint egy "interlaced" PunkBuster screenshot.
Le lehetne valahogy gyalulni a csíkozást? Két okból: mert így a relatív kis ábra megtörik, nem adja ki magát formájában (pl. a birodalmi sas), a másik ok pedig hogy ez egy olyan mód, amit nem a kezdők szeretnek, sokféle dolgot belecsempésztek amitől jobb, reálisabb, egy olyan bar illik hozzá, ami inkább, fémes, éles, néhol mocskos, mint például ez a kép:
Ka van kedvetek, akkor szivesen várok a következő verzióra!
Szia Pepsi!
NJ! Szép munka, jó hogy ezt az okkeres színt választottad!
Mindazonáltal köszönöm mindhármótoknak a munkát, mert hiába kritizálom: jók!;)