Userbar kovácsok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
😊 Nagyon is jó😊
gyorsabb vótá, affene
ahogy mondod😄
meeek szereted e cseh remeket D:
😞
Kozel sör?😄
Kozel sör?😄
az szuper font!
kedvencem, a visitor mellett.
kedvencem, a visitor mellett.
nem csak visitort lehet használni, bármelyik bitmap font jó (én pl a "hooge 05_53" nevût használom)
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Hát igen. Énis annyival dolgozok, mielõtt megemlítenéd:-)
A Gumiban lévõ topik iránt érzett tisztelet jeléül, valamint az animálást is gyakorolni kell 😄
Mondjuk ez is igaz. 😊 De tessék a megfelelõ visitor fontot használni. 😛 Egyébként én a userbar.com-ról informálódtam anno, ott is mind 19-es magassággal dolgoztak.
[/cserf][/fülünyúl]
hát, mindenre gondoltam csak erre nem:-)
Egyébként, hogy belekössek, van olyan visitor betûtípus, amely 20pixel magas userbarokhoz való, 16pt méretben:-)
Egyébként, hogy belekössek, van olyan visitor betûtípus, amely 20pixel magas userbarokhoz való, 16pt méretben:-)
Asszem a betûméret miatt lett 19, mert úgy pont középre tehetõ a felirat. 20 képpontnál lefelé vagy felfelé csúszik egy pixelnyit, ami ilyen kis méretnél azért észrevehetõ.
[/cserf][/fülünyúl]
mi az h nem használja senki?
Remélem nem az, amire gondolok?😄
Remélem nem az, amire gondolok?😄
én felrúgom a szabványt!😊 mivel úgysem használja senki amiket csinálok,így tök mind1 szerintem!
Van olyan tutorial amely szerint 20 kéépont magas...
Nem tudom melyik a jobb.
Nem tudom melyik a jobb.
Én is 350x20-assal dolgozom 😛
A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!
Nem akarlak elkeseríteni, de a "szabvány" userbar 19 képpont magas, nem 20. 😊
[/cserf][/fülünyúl]
<#eljen>#eljen>
Mentsd el, és nem lesz az olyan vastag, csak a PS emeli ki, ha még dolgoznál vele, akkor a méreteket vedd figyelembe.
na tudom keret.. 😊 de nemtom hogyha én megcsinálom a keretet amit 1 px re állitok. akkor egy ilyen nagyon vastag vonal veszi körül :/ nektek meg nem ilyen vastag. Vajon mit rontok el?
hmm, de szép lett!
Szép! 😊
A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!
Asszem egy Razer egér.
nincs mit, szívesen
így jó?
:o Bocsánat. Tényleg nem ísmertem. Én maradok a Heineken-nél, meg a Borsodinál😄
De javítva
De javítva
Dodo megtennéd,hogy a most fent lévõ tomcates bart,lecseréled a #761-ben lévõre? meg a Mad Maxeset törölnéd,mert nem lett szép,és majd fogok csinálni másikat
köszi!
köszi!
Most nézem hogy elírtad a nevét <#hehe>#hehe>
link
Az egyik legjobb barna sör a világon, helyesen Leffe (de amúgy az én hibám. Nem ismerhet mindenki mindent, én meg név nélkül töltöttem fel<#vigyor2>#vigyor2>)
Átírnád kérlek?
link
Az egyik legjobb barna sör a világon, helyesen Leffe (de amúgy az én hibám. Nem ismerhet mindenki mindent, én meg név nélkül töltöttem fel<#vigyor2>#vigyor2>)
Átírnád kérlek?
THX
THX
szép lett grat<#eljen>#eljen>

ok, bennvan:-)
Nincs mit:-)
Nincs mit:-)
mind2-t?
???