13974
-
#4408 köszi!te is!:) -
#4407 Barney:-@
-
#4406 na. valaki válasz? ( #4393 ) -
#4405 ja tenyleg :P
nalam ketszer van a listaban
-1 :) -
#4404 Syberia 2 Fan-t ma már feltettem 1x,ne töltsétek fel még3x :D -
#4403 szerintem is
meg te is
-
#4402 szerintem te minőségi barokat alkotsz... :) -
#4401 amugymeg nem leszek 1 hétig..
ya és az első 37, amit ugy reggel pakoltam ki, azt 1 nap alatt cisnáltam.. csak én nem egyesével raktam ki őket.. -
#4400 szerintem 10 max 15 bőven elég egy nap,mivel a normális ember aki széepn kidolgozza a barjait és közben még má elfoglaltsága is van kb ennyit csinál hameg többet(minőségi munkára célzok)akkor meg másnap belinkeli és akkor szép nyugis elrendezett rendszer lesz... -
#4398 meg a Porsche is jó lett azért,meg az Oggy sem olyan üres,de a többi! -
#4397 én is arra próbálok,de nem mindíg jön össze...nem vagyok elég kreatív,és csak utólag látom,hogy kicsit üreske a bar...pl a mai KARR,KITT fan is elég jó lett mikor megcsináltam,most meg olyan semmilyen...lehet "újrafogalmazom" az összes bart,kivéve a Tom & Jerryt,mert az szerintem nem olyan rossz -
#4396 én például a minőségre hajtok és nem a mennyiségre!ahogy már lentebb is írtam... -
CUCLI #4395 inkább 10 -
#4394 a fenébe, mindennap mindenki 1 uerbart tötlhet fel,és elvan intézve,mkevesebb munka az adminoknak,de a pénz nemfog gyünni me aki nem dógozik az neis egyék !
:D:D:DD -
#4393 ige. csinálnék mozgósat mer csomot lehetett volna de hát annyira má nem vaok pro. amugymeg ezeket azé csinálom mer én haszálni fogom őket. szóval ha nem teszitek fel szojjatok és nem linkelem ide. nkm nem létszükséglet ide pakolgatni meg ha nem akarjátok kitenni szojjatok. -
#4392 ÉS mijen jól teszed!:)
-
#4391 Én is ezt javasoltam pár hsz-el előbb, hogy a mennyiség ne menjen a minőség rovására. Én legalábbis azokra szavazok, akiknek szépen kidolgozott és ötletes munkáik vannak, nem arra, akinek 1000 db van. :) -
#4390 Jó.
-
#4389 Csak előttem, gondoltam:D
-
#4388 Itt mindenki előtt?!
:DD
Majd késő este alkotok vmit, most még dolgom van... -
CUCLI #4387 na akkor ma tuti átlépjük az 1000s álomhatárt -
#4386 Elég inkább a szépségre törekedj ne ugy mint egy ujságnyomda. -
#4385 nem kicsit...kéne valami statisztika jelző,hogy egy nap hány bart töltöttünk fel!:DD -
#4384 NFS1
Meg ekllet keresnem és felraknom és onnan volt a kép :/ -
#4383 sry. csak szoltam. :D
amugy most készül ujabb sorozat :D -
#4382 ma rekordott döntöttünk!
-
#4381 Na megyk én aztán majd este fele 10 userbart csinálok gha lessz időm. -
#4380 igen,megkell küzdeni néhány jo userbarért,pl nálam televan a gép gyönyörö ikonokkal,pl ami joljöhetne a bs playerhez,de azokat felsem tom rakni az userbarra,mert olyan nagyok,hogyha lekicsinyitem öket,kinem olvasod,ez a baj ...
-
#4379 jó bazz annyi bart csináltál ma,hogy már autómatikusan a te nevedet írjuk be! -
#4378 Flamer által készített userbarok száma: 148
-
#4377 örülök hogy egyetértesz... :) -
#4376 Need for Speed HS Fan - valaki hozzám rakta. plz del. -
#4375 De alig találtam képet NFS1-5 Azért is tartott sokáig. -
CUCLI #4374 "énse sietem el az userbarjaimat.szeretem őket csinálni és én a minőségre hajtok és nem a mennyiségre"
ott a pont (Y) -
#4373 de az 100% hogy itt mindenki jóófej.szoval evel az elmélettel amti én ide beirtam tollal,ez ide en mvonatkozi,. -
#4372 énse sietem el az userbarjaimat.szeretem őket csinálni és én a minőségre hajtok és nem a mennyiségre mint egyesek... -.- (nem rád céloztam) -
#4371 50% az :)
-
CUCLI #4370 milyen lett?
-
#4369 nem szar :) -
#4368 Kösznöm aki felrakta.
Szvazz rám!!