Userbar kovácsok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Battlefield 2 player:
Pepsi drinker:
Pepsi drinker:

Firefox User:
L85A1 fan(ez egy fegyver):
L85A1 fan(ez egy fegyver):

hogyköll keretet csinálni köré? holvan az a border.. :C nem tuom.. nemvaok ps addikkt :C
http://loal.atw.hu
csillagot az kap, akit megszavaznak itt(5szavazat=1csillag): http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1152635843
koronát meg az adminok kapnak 😄
koronát meg az adminok kapnak 😄
korona az adminokat jelöli,akik feltöltenek az oldalra,csillag meg itt...szavazol az álltalad ítélt legjobbakra
mellesleg hogy dõl el ki kap csillagot meg koronát az uw-s oldalon?
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
mi az a cinema 4d?
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
csinálok fegyveres userbart, én vagyok pepsi
Mondtam The FlashBacknek, hogy kb 2-3 nap mire meglesz ez a beszúrásos rendszer.
Erre õ mondta, hogy tegnap is ezt mondtam a büntetõ és jutalompontokról, és mégis meglett még aznap.
Hát lehet, hogy ez is így lesz, mert fele már kész 😄
Erre õ mondta, hogy tegnap is ezt mondtam a büntetõ és jutalompontokról, és mégis meglett még aznap.
Hát lehet, hogy ez is így lesz, mert fele már kész 😄
sziasztok jok, szépek a munkák gratula mindenkinek!

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
Ennél egyszerûbben sajna nem tudjul leírni:-)
1. Regisztrálsz az sguserbars.uw.hu oldaon
2. Belépsz
3. Lesz majd egy menüpont, hogy "userbarok a userinfomban" vagy valami ilyesmi
4. Ott a fent lévõ userbarok közül hozzáadhatsz egy listához.
5. Kapsz egy html kódot, ezt berakod a userinfodba
6. Ezután azok a userinfok, amiket beraktál a listádba megjelnnek a userinfodban
7. A listádon egyszerûen lehet majd módosítani, a userinfoba beírt html kódot NEM kell módosítani
2. Belépsz
3. Lesz majd egy menüpont, hogy "userbarok a userinfomban" vagy valami ilyesmi
4. Ott a fent lévõ userbarok közül hozzáadhatsz egy listához.
5. Kapsz egy html kódot, ezt berakod a userinfodba
6. Ezután azok a userinfok, amiket beraktál a listádba megjelnnek a userinfodban
7. A listádon egyszerûen lehet majd módosítani, a userinfoba beírt html kódot NEM kell módosítani
Majd ha kész lesz, akkor megmutatjuk.
A lényeg, hogy ezantúl regelni kell az uw-s oldalra, kapsz egy URL-t (szép egyszerûen mondom). Belépsz az oldalra, és egyszerûen tudod rakosgatni az userbarokat be. Ezután ezt a linket (ami egy iframe) bemásolod az userinfódba, és hopp, ott vannak az userbarok!
kérünk szépen adidas Márkabolt Fan Userbart:-)
Elmondanám, hogy az ötlet az enyém, amit aztán Dodoval közösen tökéletesítettünk:-)
Kitaláltunk egy megoldást, aminek segítségével nagyon egyszerûen lehet majd userbarokat berakni a userinfokba.
Csak egy egyszerû html kódot kell majd betenni a userinfoba, utána az sguserbars.uw.hu oldalon egy gyors regisztráció után, pár kattintással berakhatsz és kiszedhetsz userbarokat, amik megjelennek a userinfodban.
Csak egy egyszerû html kódot kell majd betenni a userinfoba, utána az sguserbars.uw.hu oldalon egy gyors regisztráció után, pár kattintással berakhatsz és kiszedhetsz userbarokat, amik megjelennek a userinfodban.
ok, akkor teszem így
Az SG-n van keret, de nem fekete mert hülyén nézett ki.
A Balaton viszont mindenféle kerettel eltorzult. Viszont annak elég élesek a szélei ahhoz h hanyagolni lehessen.
A Balaton viszont mindenféle kerettel eltorzult. Viszont annak elég élesek a szélei ahhoz h hanyagolni lehessen.
Különös ember a házmester: este sört iszik, reggel havat hány.
Keret?
Tudom, h SG-bõl már 1 kisebb ládával van, de azéé gyártottam 1et 😛

Különös ember a házmester: este sört iszik, reggel havat hány.
szuperek
minden elismerésem:-)
Heros of Might and Magic V
Sin City

Sin City

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
nem vicces

én már küldtem neki PÜ-t:-)