13974
-
#5219 hát jAsOn!eszméletlenül jóak!grat!
holnap énis nagy durranásra készülök a mai nap punnyadás után... -
#5218 nagyon szépek! -
#5217 hátö hogy is mondjam...kurva jók -
#5216 Az elmúlt pár nap termése -.-
Jessica Alba Fan :)
Superman Fan
Aeon Flux Watcher
X-Men 3 Fan
System of a Down Fan
Nemo Watcher
Ice Age Fan
FireFox User
The Suffering Fan
Crashday Player
Versenyre - Office User
-
#5215 remélem nem futottam ki az időből, ezt versenyre csináltam nem túl jó de hát nah :P
-
#5214 ty :) -
#5213 eddigi legjobb amit csinaltal -
#5212 -
#5211 -
#5210 nem kell, kijut neki a jobol boven -
#5209 versenyre
-
#5208 lál. énis most megyek és énis 1 hétre. :D -
#5207 elmentem nyaralni egy hétre!
Kata, hiányozni fogsz! -
Dodo55 #5206 Zadeus 3db büntetőponot kapott az sguserbars.uw.hu oldalon, mert az általa sáját készítésűnek elmondott userbarokat megtaláltuk a userbars.org oldalon. Az egyik userbart(exceles) egy Egyesült Királysági domainnévvel rendelkező ember, januárba tette fel a userbars.org oldalra, tehát biztos nem Zadeus készítette.
Továbbá töröltük a Zadeusra leadott szavazatokat. -
#5205 sajnálom a csajodat:D
-
#5204 ha adsz jó képet a postal 2-ből akkor megcsinálom,amúgy már énis gondoltam rá csak nem találtam normális és használható képet róla... -
#5203 lol!XDDDD -
hab helyett masik 3 betu de e "verő" stimmel...
-
#5201 lakásban?
ő, habverő user?
-
#5200 Csináljatok Gary Coleman fant, vagy Postal 2 fan-t. Van csomó téma, csak körül kell nézni a lakásban... -
#5199 nekem sem fekudt... volt mar egy excel -es bar -om, meg az elejen csinaltam, azt turboztam fel egy kicsit, es sikerult. pedig nem sok remenyt fuztem hozza. de a kozonseg hozzaszolsai alapjan jo lett :) -
#5198 köszi az őszinteséget,értékelem!;)
csak az a baj hogy ez nem az én témám volt és valahogy csak ennyi jött össze.a többi barok témáját pedig magam válogattam ki és valahogy több ötlet jutott eszembe azokról.remélem a következő téma jobban fekszik majd... -
#5197 haaaaaat... igazabol jol nez ki, de ahogy elnezem az elozo barokat amiket csinaltal... szoval sokkal otletesebb is szuletett mar a kezecskeid alatt :)
(oszinte - nem alazo) -
#5196 holnap megpróbálom behozni a lemaradást!:))) -
#5195 hát akkor tényleg fáradt lehetsz!:)hát igen ötlethiányban szenvedek kicsit de most írom össze miket nemcsináltam még!(ma még csak a versenyre csináltam egyet és azt kell hogy mondjam szerintem egy fos lett!:| )vélemény? -
#5194 a fenébe,muszály csinálnom valami userbart,addig nem nyugszom,de holnapra akarom hagyni öket,szoval joéjt,szép álmokat mindenkinek.holnap reggeltet ! -
#5193 sehogy... :)
igazabol totalisan hulla vagyok 2 -kor keltem es 18:00 -kor ertem haza. igy valahogy most nem vagyok a helyzet magaslatan semmilyen szempontbol. fear -el is csak annyi dolgom volt hogy raraktam a transzparent kort meg a feltoltes :D
de ahogy olvastam Te is otlet hianyaban szenvedsz... -
#5192 semmi baj. kösz neked is azért ! -
#5191 David James Elliotost csinálhat vki, aki ráér. ;) -
#5190 én azér nem szoltam eddig mer azt hittem direkt van! -
na, ha már NFS, akkor legyen
LFS
is :) -
#5188 -
#5187 Peeter hogy állsz az ötletekkel? -
#5185 vaze,most hogy mondod,de hinyázik,és az a lol bene,hogy csak most veszem észre,mikro szolsz baz :D:D
majd javítva lesz . :)
és köszönöm hogy szoltál ! -
#5184 a nicklododbol nem hianyzik 1 O betu? -
nem veszem sehonnan,hanem kitláltam,szoval holnap majd megtudjátok mivár rátok XD
télleg jó ! -
#5182 fú az nagyon jó lesz!
honnan veszed,hogy az lesz? -
#5181 HOLNAP KONZOLOS NAP LESZ ! -
#5180 nehogymá,jókat csinálsz,szerintem még többet csinálj ! -
#5179 na én leállok sztem a userbar készítéssel...