Userbar kovácsok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#idiota>#idiota>
Közérdekû közlemény <#idiota>#idiota>
A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!
muterom ingyen megdupláztatta a net letöltési sebességet 😊
bocs az offért 😊
bocs az offért 😊
Kedves Topiklakók, Kovács barátaim 😊
(jó a megszólítás😄)
Csakhogy megállítsuk az OFF tengert 😊
FlashBack barátunk hibázott, de nem kell azonnal elítélni, mivel azt sem mondta egy szóval hogy Õ csinálta. Tehát: nincs értelme veszekedni, egyértelmû hibázott, büntetés jár neki, de ne követeljétek a büntetõpontot, hanem inkább Userbar készítésre kötelezzük. Megcsinál 3 Userbart sajátkezûleg, saját ötletekkel (mint ahogyan eddig) és el van felejtve minden. Nem lehet pálcát törni azonnal az ember feje felett. Ha más Topiklakó tette volna ugyanezt hasonlóan járok el, nincs kivétel. De legközelebb Bemutatásra szolgáló userbarok mellé oda legyen írva hogy honnan linkeled be, és hogy miért.
Fradista91
(jó a megszólítás😄)
Csakhogy megállítsuk az OFF tengert 😊
FlashBack barátunk hibázott, de nem kell azonnal elítélni, mivel azt sem mondta egy szóval hogy Õ csinálta. Tehát: nincs értelme veszekedni, egyértelmû hibázott, büntetés jár neki, de ne követeljétek a büntetõpontot, hanem inkább Userbar készítésre kötelezzük. Megcsinál 3 Userbart sajátkezûleg, saját ötletekkel (mint ahogyan eddig) és el van felejtve minden. Nem lehet pálcát törni azonnal az ember feje felett. Ha más Topiklakó tette volna ugyanezt hasonlóan járok el, nincs kivétel. De legközelebb Bemutatásra szolgáló userbarok mellé oda legyen írva hogy honnan linkeled be, és hogy miért.
Fradista91
egy árva szó nem volt mellette hogy nem a tied, amúgymeg nemtudom azt minek "mutattad" meg, hisz szó sem volt a cinema 4d-rõl
egy árva szó nem volt mellette hogy nem a tied, amúgymeg nemtudom azt minek "mutattad" meg, hisz szó sem volt a cinema 4d-rõl
Melyik az?
Nem semmi meló kirakosgatni az userbarokat, sokmindenre kell figyelni, aláírom, hogy hibázok, de ilyenkor szólok, és javítjuk. Tegnap pl fradita szólt, hogy a PeTeR adatlapján az õ userbarja volt kinn. Levettem, és átraktam neki.
Nem semmi meló kirakosgatni az userbarokat, sokmindenre kell figyelni, aláírom, hogy hibázok, de ilyenkor szólok, és javítjuk. Tegnap pl fradita szólt, hogy a PeTeR adatlapján az õ userbarja volt kinn. Levettem, és átraktam neki.
Tudod, hogy hányen tesznekl be megmutatni userbarokat?
MEGMUTATNI, ha érted.
MEGMUTATNI, ha érted.
hát ez egyértelmû...
amúgy meg lett írva hogy ez a topic arról szól hogy a saját magunk által készített userbarokat mutogassuk😛
amúgy meg lett írva hogy ez a topic arról szól hogy a saját magunk által készített userbarokat mutogassuk😛
talán kéne valami .. pl kitalálni azt hogy a kép mellé ha nem akarják hogy feltölcsék akkor odakéne irni 😄Dd
http://loal.atw.hu
Bocsánat. De nehogy én legyek már az oka!
A Jégereset meg még Dod rakta ki, amikor még én sem voltam admin!
Egyértelmû ha valaki nem írja oda hogy nem õ csinálta, akkor feltöltik az oldalra 😛 Tessék szépen bocsánatot kérni minden Topiklakótól :-)
én nem néztem végig milyen userbarokat tettetek hozzám 😊
Lehetséges, de én nem raktam ki😊
A Jagermeisteresnél megemlítette hogy ezt találta. De a Cinema 4D-snél egy árva betû nem volt 😊
Ez sokszor elõfordul, hogy berakunk mutatni userbarokat, és Dodo, (és én is) kitesszük. De ilyenkor szóltok, és már vesszük is le.
Megnézem a cinema fent van-e.
Megnézem a cinema fent van-e.
Ha a Cinema4D-rõl megy a vita, azt nem én csináltam, de asszem mondtam is. És az oldalra sem én tettem fel
Az enyimen?
Melyik?
Melyik?
Jó reggelt 😊
Az az igazság hogy valamiért az adatlapodon szerepel olyan userbar amit nem Te csináltál, várjuk a magyarázatot.
Az az igazság hogy valamiért az adatlapodon szerepel olyan userbar amit nem Te csináltál, várjuk a magyarázatot.
De FlashBack, DjSkyline, és Dodo 55-t is adhat büntetõpontot 😛
Neked ´😉
Kinek kell büntipont?
Jóreggelt
Sajnos Én nem vagyok ott admin, ezért muszály lesz megkérnem DjSkylinet, vagy Dodo55-öt hogy adjon neki büntetõpontot amiért lopott más oldalról (pedig ezt a rendszert FlashBack találta ki)
bizonyám, és õ direkt lopta, emléxem is a Cinema 4d-re, amikor beszúrta...
nálam is örökre elvágta magát:p
nálam is örökre elvágta magát:p
Azt mondtam az aki "direkt", aki nem direkt az nem kap semmit. Téma lezárva ;-)
Én nem tehetek arról hogy mikor kiraktátok a weboldalra...
Fejezzétek már be ezt a vitát, ki melyiket csinálta 😊
Majd ki lesz szépen "varázsolva" mindenkinek az adatlapjáról amit nem õ csinált, aki meg direkt lopott más oldalról az megérdemli a büntetést.
Majd ki lesz szépen "varázsolva" mindenkinek az adatlapjáról amit nem õ csinált, aki meg direkt lopott más oldalról az megérdemli a büntetést.
akkor méág weboldal sem volt mikor én azt betettem...
ÉN azt csak betettem hogy milyen jó, ti tettétek ki az oldalra...