13974
-
#5539 Értem. Akkor a többire már nem csinálok, mert minek. :) Majd tartom a napernyőt a többi versenyző fölött rajt előtt. :D -
#5538 kösz hogy ez a véleményed.de nemhiszem hogy a közeljövőben csinálné userbarokat... -
#5537 akkor nem kapsz egy pontot sem,vedd úgy,hogy diszkvalifikáltak' a futamról,vagy sérülés miatt nem tudtál indulni!:DD -
#5536 Pedig már pezsgőt akartam bontani a tiszteletetekre. :) És hány futam lesz? És mi van ha pl. most kihagytam a siemensest, mert nem szimpatikus? -
fradista91 #5535 Miért?
De a Te döntésed, annyit tudok csak mondani hogy az egyik legjobb kovács voltál/vagy :-)
Remélem egyszer-kétszer nekiállasz majd és készítesz Userbarokat
Szia. -
#5534 Azért ennyire ne vedd a lelkedre. :) -
#5533 nagy poén volt! -.- -
#5532 nem! -
#5531 LOL:D -
#5530 Lejárt a photoshop trial? *csak vitszel* -
#5529 sziasztok!
szeretném bejelenteni hogy befejeztem az userbar készítést!(legalábbis egy időre)
de attól függetlenül benézek majd ide minden nap és dícsérem a munkáitokat... -
fradista91 #5528 Jelenleg 3 első helyezett van igen :) -
#5527 úgytudom ezek csak pontszámok,és majd a végén lesz eredményhírdetés! úgy működik mint az F1-ben! hogy vannak futamok,és kapsz pontokat,majd a végén eldől ki a "Világbajnok" :D
ha nem így van,akkor meg más kijavít majd:D -
#5526 És most három első helyezett van, vagy közöttük is eldöntitek valahogy, hogy ki nyerjen? -
#5525 Ja ok. -
#5524 Én sem gondoltam, hogy számít a gyorsaság is. Mert mi van, ha vki nem ül egész nap a gép előtt? Vagy csak később áll neki? Vagy csak másnap tölti fel? -
fradista91 #5523 Dehogyis. Csak mivel odaírtam azt is, így aszerint is sorolt. Sry
A végeredménynél már úgy sem lehet majd mit kezdeni vele :D -
#5522 az is számit, hogy mennyi idö alatt adtam be a kezdéstöl?::) jó tudni:p -
#5521 a versenymunkákat nem tudjátok kirakni egy oldalra? csak h tanulhassunk hibáinkból...:) -
fradista91 #5520 Mindjárt kirakom a normálisat hát... :) -
Kanál #5519 azt hogy 18 pontot kaptal elso korben, a maximalis 20-bol ^^ -
#5518 ez a táblázat mit takar, el tudja vki magyarázni?:) -
#5517 alienware
-
#5516 valami hasonlót felvetettem pár napja (#5074) -
Kanál #5515 az sem rossz megoldas, igen csak megkonnyitene a dolgomat, thx -.- -
#5514 Szerintem logikusabb lenne, ha a tisztelt zsűri megkapná az összes versenymunkát egy zip fileban, vagy felraknák valami külön, ideiglenes helyre a zsűrizés idejére, mint itt lapozgatni vissza és keresgélni őket. -
Kanál #5513 plz ha versenyre loktok juzerbarokat emeljetek ki ugy mint monoton a #5490-ben. thx. bar o ugyse kap 2 pontnal tobbet :P -
Dodo55 #5512 Pár percen belül indulok, úgyhogy már ne siessetek, mert valószínüleg nem fogom tudni most megnézni. -
fradista91 #5511 Ok sietünk... -
#5510 elég nehezen lehet kivenni,hogy mit írtál rá!
jobb lenne fehér etűszínnel,és fekete kerettel! -
#5509 Pont azért. Ez szentségtörés. :D -
Dodo55 #5508 Ha lehet, akkor 15 percen belül plz, mert nemsokára mennem kell. -
#5507 Ja tudok. -
#5506 Kössz Fradista :)
Valakitől segítséget szerenék kérni.Még kezdő vagyok, és az animált userbar nem nagyon sikerül.Ha valaki tudna nekem segíteni szóljon pls.Előre is kössz. -
#5505 Tökmind1 ez Loituma :D -
#5504 javaslat: olvashatóbbra a feliratot, a zöld keret pedig borzalmas a rózsaszín háttérhez. :) -
#5503 #5502 -
#5502 Megérkezett őfelsége:
-
fradista91 #5501 Igen, és most beszélek Kanállal úgyhogy megfogjátok tudni a sorrendet. -