Userbar kovácsok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szerintem is.
<#eljen>#eljen>
<#eljen>#eljen>
Legyen userbar verseny😊
Lehessen animált is,csak akkor ha több olyan érkezik akkor azok külön versenyeznek. Ha csak 1 akkor egyértelmû gyõztes van <#hehe>#hehe>
😄
Szép lett!
Az lesz a legjobb hogyha összeállítok egy ilyen "versenyt" de nem idõre megy, hanem ellenkezõleg ki dolgozik rajta legtöbbet, és kié lesz a legszebb 😊 (Témakörönként)
És szép lett Barney!
És szép lett Barney!
A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!
JóReggelt!
Most Én állítok témákat vagy te? 😄
Tág fogalom, de ha gondolod csinálhatsz belõlük :-)
Tág fogalom, de ha gondolod csinálhatsz belõlük :-)
kéne valami versenyt ide rendezni 😊
userbar verseny ... 😛
bárki jelentkezhetne,az lene a cél,hogy ebben meg ebben a kategoriában mindenki csinálna usert,akir jeletnekzik,birok döntik kijé a jobb,stb...
userbar verseny ... 😛
bárki jelentkezhetne,az lene a cél,hogy ebben meg ebben a kategoriában mindenki csinálna usert,akir jeletnekzik,birok döntik kijé a jobb,stb...
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Én is így vagyok vele. Összeállítok én témákat ha kell 😄
Filmek->sorozat, vígjáték
Sport->jégkorong, kosárlabda
Zene->Punk, Rock
Így gondoltátok? 😄
Filmek->sorozat, vígjáték
Sport->jégkorong, kosárlabda
Zene->Punk, Rock
Így gondoltátok? 😄
Szerinted ma miért csak a Vukos készült tõlem?
Nem akarok már tökugyanolyan csak más márkát/logót tartalmazó userbart csinálni.
Abban szvsz már nincs meg a munka öröme se, ha csak fogod és egykaptafára gyártod a pannont,tmobile-t,vodát.
khmm. Pannon foglalt, a többi vihetõ <#hehe>#hehe>
Nem akarok már tökugyanolyan csak más márkát/logót tartalmazó userbart csinálni.
Abban szvsz már nincs meg a munka öröme se, ha csak fogod és egykaptafára gyártod a pannont,tmobile-t,vodát.
khmm. Pannon foglalt, a többi vihetõ <#hehe>#hehe>
csinálni kéne, témákat amiben lehet csinálni, mer már kezdek kifogyni ötletekbõl (sztem nem csak én vagyok így)!
kösz byb,fradista.
huh sok a válasz gyerekek XD
FAQba irtam ja 😄😄
hmm,én itt mindenkit ismerek 😊
huh sok a válasz gyerekek XD
FAQba irtam ja 😄😄
hmm,én itt mindenkit ismerek 😊
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
thx.
angolul elég,mert tod hogy sok programom angolul van 😊
inglish !!! (e)
angolul elég,mert tod hogy sok programom angolul van 😊
inglish !!! (e)
menj a fenébe 😄
tudom hogy ismersz *
tudom hogy ismersz *
adobe photoshop cs2;
szeretnénk egy 1024 képet lekissebiteni.help. valami tudná hogy hogy lehetne megoldani ezt a "ettöl nem tudok haladni még midnig" helyzetet ?
köszönöm.
szeretnénk egy 1024 képet lekissebiteni.help. valami tudná hogy hogy lehetne megoldani ezt a "ettöl nem tudok haladni még midnig" helyzetet ?
köszönöm.
mire nem emléxel ? 😄
(kabuto) - nfs mw..rémlik ? 😊 - közös portál oldal.😛
szerintem a phpböl ne rakd fel semelyiket,enm sikerültek jol.
(kabuto) - nfs mw..rémlik ? 😊 - közös portál oldal.😛
szerintem a phpböl ne rakd fel semelyiket,enm sikerültek jol.
hu de király thx 😄
hellosztok
nagyon bejön az összes bar amit eddig csináltatok mivel én nem nagyon tok ilyenekt rendkivül megköszönném ha vk csinálna egy Dr.House-at(ha vk nemtudná tv2n megy szerdánként a sorozat 😊 egy két kép hozzá kep 1kep 2kep 3
vagy esetleg egy snipereset kepek
elöre is megköszönném és leköteleznétek thx 😊
nagyon bejön az összes bar amit eddig csináltatok mivel én nem nagyon tok ilyenekt rendkivül megköszönném ha vk csinálna egy Dr.House-at(ha vk nemtudná tv2n megy szerdánként a sorozat 😊 egy két kép hozzá kep 1kep 2kep 3
vagy esetleg egy snipereset kepek
elöre is megköszönném és leköteleznétek thx 😊