13974
-
#13208 cs3 a legujabb, többet tud mint cs2 de pl én még mindig cs2-t hasznalok.
Nem létfontosságu a cs3 -
#13207 72re -
#13206 megvan hol állítom ,gondolom a resolution az.
akkor azt vágom ,csak azt nem mennyire kell belőni.
a 2. kérdésem még él -
#13205 Ezt hol is állítom be?
És az adobe photoshop CS3 az a legujjabb/jobb? -
még wordben is így néz ki, ehhez nincs köze szvsz a programnak.
????????? -
#13203 Mien verziójú fotosoppban?
Nekem "adobe photoshop 7.0" -van ,és nekem eddig is így volt beállítva...
-
#13202 így, ércsd
-
#13201 Sreenshot-ot kérek róla ,hogy értitek! -
#13200 AZ -
#13199 ááá!! 10 pixeles legyen és None!!! -
Na ez milyen? -
#13197 EZ NAGYON JÓ:) bocs igazatok legközelebb linkelek én képet:D
valahogy ugy megtudná csinálni hogy drogba legyen benne inkább:) köszike előre is:) -
#13196 A betűméret mellett van asszem egy élsimítás rész. na AZ legyen none-on.
régebben asszem pont erről lett belinkelve egy kép. Ha visszaolvasol lehet, hogy megtalálod :) -
#13195 Nekem ti vagytok a tutorial . -
#13194 jahamm..
userbar, csak elég kezdetleges..bár kinek mi -
bracsek #13193 szerintem a kritikád leírja, hogy miért. -
#13192 eh tényleg :D
mét nem userbar? -
bracsek #13191 csak az a baj, hogy nem logó, de hogy nem is userbar az is bíztos.
tutorial 1001-van, ha nem értesz hozzá próbálkozz azokkal. -
#13190 - felső bal oldala, alsó jobb oldala még mindig üres, nincs egy olyan kép se, amivel még tök jól kilehetne tölteni a helyet?
- a betű még mindig NEM jó, 10 picel legyen és NONE
- a keret lehetőleg ne legyen fehér színű :P
amúgy nem olyan rosszak... -
#13189 (ui: a keret alig látszik ,most nézem...) -
#13188 Élejn ,éljen jön a hellgate ,ennek örömére kreáltam két logót is.
1.
2.
Vélemény ,meik a kevésbé sz@rabb? -
#13187 Igen ,a végén rájöttem ,hogy nagy...de már nem tököltem vele NA megpróbálok valami ujjat,nem adom fel ,amíg nem tudok valmi normálisat megcsinálni.... -
#13186 az a baj, hogy én erről nem találok normális képeket, ezzel az apro képecskével meg nem igazán tudok mit kezdeni..
de megpróbálok majd keresni valamit...:) -
#13185 öh.:)
- rossz a méret. (ez 350×30, egyébként 350×19/350×20-nak kell, h legyen)
- üres (mint ahogy mondtad)
- a betűk nagyok -
#13184 tul nagy. -
#13183 ? Vélemény?(tudom ,kicsit üres) -
#13182 :( -
ebből csinálna valaki? -
#13180 lehet :P -
#13179 én úgy szoktam gifbe menteni, hogy photoshopban átrakom imagereadyben (bal oldali ikon) és ott save optimised as.. vagy valami ilyesmi.
elvileg ott kell lennie:))
ja és félkörív: egyszerű
rajzolsz egy fehér kört az userbarra és úgy helyezed el (vagy kapásból úgy rajzolod), hogy csak a fele legyen rajta a baron. aztán jobb oldalon vagy leveszed az átlátszóságot és nem csinálsz vele semmit, vagy átállítod overlay-re (így szvsz szebb egy picit) és lehúzod az átlátszóságot úgy 25-30 százalékra. -
#13178 akkor mentsd el png-be, az is ugyan olyan, csak nem 256 színű, hanem több.:) -
#13177 Azt tudtam ,hogy a jpg nem kezeli az átlátszóságot ,csak az a bajom ,hogy a photoshop nem ment gif-be ,vagy csak az elején valamit rosszra állítottam vagy a verziómmal van a baj?
Ja és a félkörívet hogy csinálom? -
#13176 a betűje lehet azért nem yó mer nem 72dpi-n dolgozik.. eccer énis elnéztme. :D és az elején amikor az uj cuccot csináltam nem volt beállitva és azért volt más.. -
#13175 csúnya a visitor:\ -
#13174 egy fokkal már jobb, de:
- a betű nem jó még mindig: 10 pixel és none
- a szavak ne legyenek tördelve ha nem muszáj, ha mégis így csinálod valami szép rendszer szerint igazítsd őket (ezzel itt nincs is most baj, csak tipp volt).
- a keretek elég érdekesek, valahol van, valahol nincs, mindezek mellett szerintem túlzottan vastagok. elég az 1 pixel is
- csíkozás bátran mehet az egész képre, és az se rossz, ha ovarlayre állítod, vagy leveszed az átlátszóságot (esetleg a kitöltést)
- azzal is szépíthetsz, ha mindegyik sorra külön-külön félkörívet raksz.
- NE .jpg-be mentsd a több soros userbarokat, hanem .gif-be, mert jpg-ben fehér a keretek közti rés (gifben ez átlátszó/nem fehér/nincs)
- gyakorolj még, szerintem először egy sorossal, többsorossal ráérsz később is foglalkozni -
#13173 És Íme! Elkészült a remekmű ,nem tdu-sat csináltam ,mert abból már lett csinálva
-
#13172 értem.
hajrá.^^ -
#13171 Az elsőn egy zondának a hátulja van (a tdu-sok megismerik )
a másodiknál meg azért nincs elválasztás ,mert két külön kép ,de ahogy beszúrtam egymásra került.De köszönöm a tanácsokat ,és most megcsinálok egyett normálisan. -
#13170 nem fogom ugyanazt leírni mint bb, de:
az elsőn véleményem szerint nem látszik jól a képen, hogy az mit akar valójában ábrázolni (aztán lehet, h ez csak a saját tudatlanságomból nem jött le)
a másodikban nincs elválasztás. miért nincs? ez így csak egy soros :D -
#13169 nem muszáj a csíkozást sűríteni, [apro]de lehet