Userbar kovácsok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
de biztos lesz majd megrenddelés,de délután van forgalom,énmeg ma 3 orát adudtam 😊
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
bblean - sajna a logó gyenge,nem találtam jobbat. sorry.
Ezt magamnak mert ezt az én iserinfomba akarom betenni hogy tudják hogy azokat csináltam én (vagyis az iserinfoba csak azokat rakom be amelyikek az enyémek)

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
mert akkor nagyon kellett sietnem, mert többszázat kellett betennem
pl nekem pontosan ez van meg ...
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
én nem akarok ;-)
Szia Fradista91 & bazs1!
Mindkét bar nagyon jól néz ki, tetszik a koncepció és az összeállítás!
Egy dologgal van bajom, mivel a graqfikához, grafikai programokhoz nem értek, csak úgy fejezném ki magam: a csíkokkal, számomra úgy néz ki mint egy "interlaced" PunkBuster screenshot.
Le lehetne valahogy gyalulni a csíkozást? Két okból: mert így a relatív kis ábra megtörik, nem adja ki magát formájában (pl. a birodalmi sas), a másik ok pedig hogy ez egy olyan mód, amit nem a kezdõk szeretnek, sokféle dolgot belecsempésztek amitõl jobb, reálisabb, egy olyan bar illik hozzá, ami inkább, fémes, éles, néhol mocskos, mint például ez a kép:
Ka van kedvetek, akkor szivesen várok a következõ verzióra!
Szia Pepsi!
NJ! Szép munka, jó hogy ezt az okkeres színt választottad!
Mindazonáltal köszönöm mindhármótoknak a munkát, mert hiába kritizálom: jók!😉
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
vélemény?
(ui: a vatera logojával sokat xrkodtam,mert televolt fehér pöttyökel amti egyenként kellet kisezdnem,ezért most legalább keméynebben megdolgoztam 😄 )
\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"
\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"
http://thenamelessphoto.com/

Én ehhez most fáradt vagyok.
A mariosat se mind tettem fel.
Bocs, de tényleg fáradt vagyok most.