Userbar kovácsok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha jól tudom peeternél volt elõször látható szövegtükrözés. Tõlem is vettek át ötleteket, én miért ne tehetném? Úgysem nyomom minden userbarra, mert nem mindegyiken néz ki jól. 😊
[/cserf][/fülünyúl]
srácok kéne csinálni billy bácsinak is egy userbart mert felhagy a mikrósofttal, legalább is nem az lesz a fõ foglalatossága...
Warm Hater=Meleg gyûlölõ <#hehe>#hehe>
Tényleg melegíted õket!
Mert a heater az melegítõ! <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
A hater az utáló
Mert a heater az melegítõ! <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
A hater az utáló
<#eljen>#eljen>
nézem, ti nagyon profik vagytok, én ehez kevés vagyok, szép munkák grat all!!!
Nagyon tutkó, nagyon ötletes! Szerintem kicsit igazíts a windows logo forgásán, és ez lesz a legjobb. 😊 (Látszik, hogy nem egy ponton fordul körbe a logo, és így kicsit kusza, darabos)
[/cserf][/fülünyúl]
Igaz nem mondtam hogy szabvány Userbaroknak kell lenniük, de gondolhattad volna :-)
350x19 vagy 350x20 legyen plz.
350x19 vagy 350x20 legyen plz.
A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!
Enyém is, kellett nekem az animált mellett döntenem <#hehe>#hehe>
áhh keci GIF 😞 pixeles lett 😊
REAL MADRID
VERSENYRE
REAL MADRID
aham
elbaxtam na...😛
elbaxtam na...😛
Nem volt kikötés, hogy csak pozitív hangvételûnek kell lenniük a versenymunkáknak... 😊
[/cserf][/fülünyúl]
<#idiota>#idiota>920 uj üzi. Kösz! <#duma>#duma>
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
értek mindent,és megy fasza thx
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Na tehát:
Most ez lesz a kép:
[=====].........<+++++>+++++>
Mondjuk az egyenlõséggel teli zárójelet közelebb akarod vinni a másikhoz. Létrehozol egy új képkockát (#4752-ban a pirossal jelölt gomb mellett jobbra az elsõ), azon elmozgatod a következõképpen:
.........[=====]<+++++>+++++>
Tehát most ha lejátszod, akkor csak ott ugrálni fog ugrálni oda-vissza, mert csak két képkockád van.
Most rákattintasz az elsõ kékockára az animáció ablakban, majd pedig #4752-ban pirossal jelölt gombra. Itt beállítod hogy hány képkockás legyen az átmenet, és kiválasztod hogy a következõ képkockára "változzon", majd leokézod.
Ha minden igaz, akkor ilyen képkockáid lesznek ezután:
.[=====]........<+++++>+++++>
..[=====].......<+++++>+++++>
...[=====]......<+++++>+++++>
....[=====].....<+++++>+++++>
.....[=====]....<+++++>+++++>
......[=====]...<+++++>+++++>
.......[=====]..<+++++>+++++>
........[=====].<+++++>+++++>
És ezt visszafele is meg lehet csinálni, de innen már szerintem tudod, mert tudomásom szerint te értesz ulead gif animator-hoz :\
Most ez lesz a kép:
Mondjuk az egyenlõséggel teli zárójelet közelebb akarod vinni a másikhoz. Létrehozol egy új képkockát (#4752-ban a pirossal jelölt gomb mellett jobbra az elsõ), azon elmozgatod a következõképpen:
Tehát most ha lejátszod, akkor csak ott ugrálni fog ugrálni oda-vissza, mert csak két képkockád van.
Most rákattintasz az elsõ kékockára az animáció ablakban, majd pedig #4752-ban pirossal jelölt gombra. Itt beállítod hogy hány képkockás legyen az átmenet, és kiválasztod hogy a következõ képkockára "változzon", majd leokézod.
Ha minden igaz, akkor ilyen képkockáid lesznek ezután:
.[=====]........<+++++>+++++>
..[=====].......<+++++>+++++>
...[=====]......<+++++>+++++>
....[=====].....<+++++>+++++>
.....[=====]....<+++++>+++++>
......[=====]...<+++++>+++++>
.......[=====]..<+++++>+++++>
........[=====].<+++++>+++++>
És ezt visszafele is meg lehet csinálni, de innen már szerintem tudod, mert tudomásom szerint te értesz ulead gif animator-hoz :\
õõ.. ha van 15 layerem .. akko' most hogy kell? felrakom az elsõt? vagy mindet felrakom és az elsõre kattintva nyomom rá az átmenet gombot? vagy hoty?:C
http://loal.atw.hu
Megcsinálod, létrehozol még egy képkockát, azon elmozgatsz valamit, rákattintasz az elsõ képkockára, majd a leforgatás gombra, ott beállítod, hogy hány kockát tartalmazzon az átmenet, és ok.
Erre kell rákattintanod:
Erre kell rákattintanod:
Létezik átmenet gomb is...
Próbálkoztam, de sehogyse sikerült: hogy lehet megcsinálni, hogy ne tûnjön el minden a lebegõkeret alól?
na ezeket is megcsináltam hogy szépen legyen a vége is és ne ugráljon.
ezek már fent vannak ezeket nem kell feltölteni!! htx
Lehet, hogy mozog, csillog meg villog, de én is ugyanúgy szívbõl csinálom, LOL. Másképp nem hiszem, hogy elbabrálnék vele órákon át...
[/cserf][/fülünyúl]
többit is csináltam 10-20 percig. eztmeg kb 30 percig. szoval.. mi igényes? a mozgo csillog villog vagy amit szivvel csinálnak és bár nem az igazi meg lehetne szebb is de azért fasxa?