Userbar kovácsok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zsolesz92
tegnap megnéztem vkinek, 130.000 Ft adobe-n fent van

zsolesz92
130.000 ért meg tod vanni itt
Gondolod hogy ekkora programot le lehet tölteni? na jó max warez meg DC, de ajánlom a Gimp-et hasonló bár gyengébb mint a phtoshop, de ahoz kell vmi GTK is.
ehez meg itt találsz linket(menny a FAQ-ba és ott le van irva hogy hol lehet letölteni.

DJ Skyline
válassz! 😊
szerk: de ezek csak demok,de a hivatalos oldalról is a demot tudtad volna leszedni!

Hát kb. 70.000-bõl kijön :\\

Na jó, csak vicceltem, még a végén tényleg megveszed, még a végén jót teszel... torrent

Japep
Hello!
Nem tudnátok nekem egy pontos linket adni, ahonna le tudnám tölteni a Photoshop-ot, mert ami a bannerben van, ott én nem találom meg...
Elõre is kössz !!!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

bazs1
értettem

Majd szólnak ha esetleg kell valami

bazs1
mer?

Aha, ne kérdezd többször hogy van-e megrendelés

bazs1
van vmi megrendelés?

SNAKE01
az a baj hogy nem jön be a téma és ezáltal nem tudok olyan lelkesedéssel dolgozni nem nagyon ismerem az összes ms softwert és kicsi volt a felhasználható képek listája és ez sült ki belõle... :\

DJ Skyline
mibajod vele? szerintem nem olyan rossz ez,mint amilyennek te gondolod!😊

SNAKE01
ááááá hagyadmár szerintem fos lett!:|

Rage47
kösz
akkor még ma kéne vmit alkotnom😊
DJ Skyline
valahova kéne gyûjteni a versenyre készült barokat,mert így nagyon elvesztek a topikban...nem azt mondom,hogy új oldal,vagy új topik,de valami kéne...vagy a zsûri gyûjti magának külön? valami háttérinfót közölhetnétek! 😊

Doomista
<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Doomista

a Microsoft összes terméke egy helyen,az outloktol a excelig minden egy helyen 😄
elvoltam most 😊

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

SNAKE01
haggyad!😊
amúgy holnap reggel nyolcig lehet én úgytudom...

SNAKE01
fúúú hát ezzel nevezek versenyre:

hozzáteszem szerintem nem valami jó!:|

Rage47
mi a bajod??

csak tudni akarom: holnap még lehet csinálni a versenyre userbar-t?
Flamer
nepanaszkoggyá. én itthonse leszek :C megyek nyaralni :|

http://loal.atw.hu

Flamer
Lightwave 3D User <- eztet nem éncsináltam. :| plz del. htx

Rage47
holnap még lehet csinálni a versenyre userbar-t?
Doomista

Doomista

Flamer

Doomista

Doomista

Doomista

<#confused>

Doomista
ne rakjátok fel .

bazs1
na megrendelés?

Doomista

szerintem egyik sem lett jó,de egy logoja volt,azsem rozsás,ennyire tellet háttérképként 😞

Doomista
mikor kelsz fel ?

felnötek= 6 ora alvás
gyerekek= 8 óra alvás

sweech
én max 3 körül mindíg lefekszem 😛

Doomista
hát most fele napot gépezem,de mikor nem akkor 2 napig gépeztem , lehet attol dagadt meg a szeme,de van olyan szokásom hogy nem alszok sokszor nyáron...
dehát emberek vagyunk mind !

Doomista
köszi mindenkinek ! :=)

sweech
😄

sweech
ne nézd annyit a monitort ^.^

<#hehe>

A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!

SNAKE01
fasza!<#eljen>

SNAKE01
jobbulást doomista!😊

Párom helyében lehet énis. De nincs párom!

Kata
Jézus! 😊 A párod helyében már odacsaptam volna, aztán lenne dagadás. 😄DD *csak vitszel*

[/cserf][/fülünyúl]

SNAKE01
Reggelt!😊

Napi 18óra, semmi dagadás😊

bazs1

<#eljen> Szép lett.

bazs1
szép!

Hát én is ülök nem keveset a gép elõtt, mégsem volt még ilyen esetem szerencsére :-)

(Remélem nem is lesz)

Doomista

<#help><#levele>