13974
-
Bankrupt #6948 Lehet nem kellett volna megnéznem az eredményt -
Monoton #6947 -
#6946 üdv.
-
Bankrupt #6945 - Userbar kovácsok (610 új üzenet) újra itt! -
#6944 de miért nem?:
-
#6943 kösz -
#6942 fasza ;-)
-
#6941 Véleményezné valaki a #6925-öt? -
#6940 köszike -
fradista91 #6939 Okés hajrá :)
Kitartás! -
fradista91 #6938 Ez a beszéd :D
Ha már amúgy gép közelben vagy, Te is öszedobhatnál valamit... pl egy Userbart :D
(Szereted a Rém rendes családot? Most néztem épp a dvd-k között, arról is csinálhatnál, vagy valami sorozatról ami még nem volt... de persze a te döntésed mihez kezdesz :) -
#6937 ááá nem bírom ezt a tehetetlenséget,megyek és kezdek valamit magammal... -
#6936 ok,akkor maradok és nézem a munkákat és esetleg beszélgethetünk... -
fradista91 #6935 Nem "cseszed szét a topikot", és nem kell kussolni sem :) Mindenki szokott itt beszélgetni, nem haragszom meg érte :D -
#6934 :)
ja,csakhát senkivel nemtudok rajtad kívül beszélni.
mert msn-partnereim többsége is távol van.egyébként megvan a lány msn címe csak nincs fennt.:( de nem akarom a topikodat szétcseszni úgyhogy kussolok és nem rinyálok tovább... :| -
fradista91 #6933 Hát mivel úgy éreztem ha már itt vagy az SG-n és más dolgod nincs mint szomorkodni, beszélgetéssel el lehet ütni az időt ;-)
Csak néha maradjunk a témánál, nehogy sokat offoljunk :D -
#6932 de azért köszi hogy te legalább figyelsz és próbálsz segíteni! :| -
#6931 hát nincsen!
eléggé nagy gamer vagyok és már mindent kiakasztottam ami mostanában kijött és számomra érdekes volt.meghát nem tudok figyelni rendesen mert mindig ő jár a fejemben... -
#6930 Photoshopban lemásolod a szöveg layerét megfordítod(flip vertical) és beállítod az opacityjét!Keretet pedig úgy hogy csinálsz 1 layert kijelölöd rectangular marquee tool-lal az egészet kivéve a szélső 1 pixelt mindenhol utána ctrl+shift+i kitöltöd feketével és kész! -
fradista91 #6929 OFF
Valami játék a gépen amivel játszanál?
Mert az talán lekötne :)
ON -
#6928 megpróbálom de nemhiszem hogy menni fog... :| -
#6927 h kell tükrőzni a betűt? és h kell keretet csinálni neki
mert én eddig paital csináltam a keretet -
Igen,biztos néz mindenki nagyot,hogy mi lehet ez a 2 ikno rajta.
Elmondom.
Bal oldalt egy kerek hangfal van,jobb oldalt egy zenemélység mutato,ami üvegböl van,alapbol ez a 2 ikon van rajta a Adobe Audition programon,söt a háttér is az,szoval léccives senki ne jöjjön pattogni,hogy mit keres bal oldalt egy üveg micsoda egy kerek hangfal mellet.
Köszöntem :)
-
#6925 Megjöttem nyaralásról!És utána csináltam 1 bart!
Pixelcars fan(az autó tuningja is saját készítésű):
-
#6924 csináld meg egy fade-el az ugrás eltüntetését. -
#6923 sziasztok
hogy tudok saját userbart feltenni a felhasználói info oldalra?...nem arra gondoltam ami a gyűjtőoldalon (sguserbar.uw.hu)van hanem ami egyenlőre a képgalériámban van, na azt hogyan tudnám????.(vagy bárhol máshol) -
fradista91 #6922 Kösz és ne búsulj -
#6921 előbb mondta hogy modellmaker
-
#6920 OFF*
nem fogom kibírni!
sorry az OFF-ért!:(
ON* -
fradista91 #6919 Köszi :)
Hát igen sok dolog történik ami a Userbar készítés rovására megy, de mosstmár talán kicsit több időm lesz rá ;-) -
#6918 egyébként nagyon komoly!grat!:| -
#6917 nem tudok mit csinálni,nem lehetek azzal a lánnyal akit nagyon szeretek és csak ezért vagyok az esgén!:( -
#6916 sorry!
csak azt se tudom már hol vagyok! :| -
#6915 Na már rég láttalak userbart csinálni !
Nájsz ! -
fradista91 #6914 Partition Magic 8 User:
-
#6913 #6907 -
#6912 Kata nájsz a logod!te csináltad? -
#6911 hali!:)
-
#6910 ühüm -