Userbar kovácsok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Értem. Akkor a többire már nem csinálok, mert minek. 😊 Majd tartom a napernyõt a többi versenyzõ fölött rajt elõtt. 😄
[/cserf][/fülünyúl]
akkor nem kapsz egy pontot sem,vedd úgy,hogy diszkvalifikáltak' a futamról,vagy sérülés miatt nem tudtál indulni!😄D
Pedig már pezsgõt akartam bontani a tiszteletetekre. 😊 És hány futam lesz? És mi van ha pl. most kihagytam a siemensest, mert nem szimpatikus?
[/cserf][/fülünyúl]
Miért? <#nemtudom>#nemtudom>
De a Te döntésed, annyit tudok csak mondani hogy az egyik legjobb kovács voltál/vagy :-)
Remélem egyszer-kétszer nekiállasz majd és készítesz Userbarokat <#eljen>#eljen>
Szia.
De a Te döntésed, annyit tudok csak mondani hogy az egyik legjobb kovács voltál/vagy :-)
Remélem egyszer-kétszer nekiállasz majd és készítesz Userbarokat <#eljen>#eljen>
Szia.
A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!
sziasztok!
szeretném bejelenteni hogy befejeztem az userbar készítést!(legalábbis egy idõre)
de attól függetlenül benézek majd ide minden nap és dícsérem a munkáitokat...
szeretném bejelenteni hogy befejeztem az userbar készítést!(legalábbis egy idõre)
de attól függetlenül benézek majd ide minden nap és dícsérem a munkáitokat...
Jelenleg 3 elsõ helyezett van igen 😊
úgytudom ezek csak pontszámok,és majd a végén lesz eredményhírdetés! úgy mûködik mint az F1-ben! hogy vannak futamok,és kapsz pontokat,majd a végén eldõl ki a "Világbajnok" 😄
ha nem így van,akkor meg más kijavít majd😄
ha nem így van,akkor meg más kijavít majd😄
És most három elsõ helyezett van, vagy közöttük is eldöntitek valahogy, hogy ki nyerjen?
[/cserf][/fülünyúl]
Én sem gondoltam, hogy számít a gyorsaság is. Mert mi van, ha vki nem ül egész nap a gép elõtt? Vagy csak késõbb áll neki? Vagy csak másnap tölti fel?
[/cserf][/fülünyúl]
Dehogyis. Csak mivel odaírtam azt is, így aszerint is sorolt. Sry
A végeredménynél már úgy sem lehet majd mit kezdeni vele 😄
A végeredménynél már úgy sem lehet majd mit kezdeni vele 😄
Mindjárt kirakom a normálisat hát... 😊
azt hogy 18 pontot kaptal elso korben, a maximalis 20-bol ^^
BUDA > miskolc.
az sem rossz megoldas, igen csak megkonnyitene a dolgomat, thx -.-
BUDA > miskolc.
Szerintem logikusabb lenne, ha a tisztelt zsûri megkapná az összes versenymunkát egy zip fileban, vagy felraknák valami külön, ideiglenes helyre a zsûrizés idejére, mint itt lapozgatni vissza és keresgélni õket.
[/cserf][/fülünyúl]
plz ha versenyre loktok juzerbarokat emeljetek ki ugy mint monoton a #5490-ben. thx. bar o ugyse kap 2 pontnal tobbet 😛
BUDA > miskolc.
Pár percen belül indulok, úgyhogy már ne siessetek, mert valószínüleg nem fogom tudni most megnézni.
Ok sietünk...
Ha lehet, akkor 15 percen belül plz, mert nemsokára mennem kell.
Kössz Fradista 😊
Valakitõl segítséget szerenék kérni.Még kezdõ vagyok, és az animált userbar nem nagyon sikerül.Ha valaki tudna nekem segíteni szóljon pls.Elõre is kössz.
Valakitõl segítséget szerenék kérni.Még kezdõ vagyok, és az animált userbar nem nagyon sikerül.Ha valaki tudna nekem segíteni szóljon pls.Elõre is kössz.
javaslat: olvashatóbbra a feliratot, a zöld keret pedig borzalmas a rózsaszín háttérhez. 😊
[/cserf][/fülünyúl]
Igen, és most beszélek Kanállal úgyhogy megfogjátok tudni a sorrendet.
Fradista91, azt mondtad, hogy ma megtudjuk a Microsoftos verseny eredményét.
Nokia N71 User

Stonez, Monoton PeeTeR, Snake01, Doomista... mind szépek 😊
Mozilla Firefox Doomista modra: By: Aero felület. 😄😄
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
REAL MADRID