13974
-
#7269 Jónapot!
Milyén létt?
-
#7268 -
fradista91 #7267 Avril Lavigne Fan
-
#7266 en meg most neztem meg :DDD
DVDRip + Sub
nagyon durva lett a 3. resz... full eszmeletlen
Final Destination 3 4eva! :) -
#7265 Gmail Member:
Vírushíradó Member :
-
#7264 neked is köszi!:) -
#7263 Boldog szülinapot! -
#7262 köszi!:) -
#7261 kösz a felvilágosítást, mindid is csodálkoztam amióta megnyílt ez a topik hogy ezek a userbarok nem 120x20-asak.én is logonak hittem ezt amíg meg nem nyílt a topik, félrevezetődtem. -
Neoncsoves #7260 Aláírásokban. Másmilyen forumokban. Amúgy logot itt kérhetsz :) -
#7259 ok értem, de akkor ezeket a userbarokat hol használjaák? -
Neoncsoves #7258 ami 120x20 az a logo ^^ -
#7257 tudom hogy nem lehet kirakni, de majd kedden ki lehet amikor lejárnak a pontjaim.
szerintem pedig itt kell kérjem, mert ez a topik szól a userbarokról. -
Neoncsoves #7256 ŐŐŐ te most avatarra gondolsz? Vagy logo vagy mi... Azt nem itt kell kérni de sebaj, neked most nem lehet kirakni mivel 3 büntipontod van! -
#7255 Kedves Userbar kovácsok, egy nagy szévességre kérnélek titeket.
Ha van kedvetek készítsetek nekem egy userbart, 120x20-as méretben, a lényeg hogy egy felirat legyen aminek a színe megegyezik a userbar sorával.
A régi is ilyen volt és ezt a színt szeretném megtartani, nameg a zöld színt a feliratnak.
Íme a régi:
Maradjon a felirat vagyis a Qwerty, jó lenne valami modernebben, érdekesen megoldani.
Sajnos ennél több ötletem nincs, meg próbáltam én is csinálni de kudarcba fulladt.
azért szeretném hogy amire lejárnak a büntetőpontok egy új userbarral térjek vissza, ami kedden lesz.
Előre is kösz. -
#7254 Boldog Születésnapot !!!!!!!!!
-
#7253 nkm már megvan fél éve. camos verzio és felirat sincs :F -
#7252 javaslat
lehetne majd az egyik téma a köv versenyre mondjuk PC-s játékok -
#7251 reggelt!
és gratulálok PeeTer! -
#7250 nem tudsz aludni? :D
(amugy mar lehet tolteni a 3. -reszt. torrent -en fenn van - csak nemtom milyen minoseg mert kepet baftak felrakni) -
#7249 ha'pazmeg ugyan azt linkelte Kata mint amit en is. raadasul par hsz (#7236) -al lejjebb... ott a prg link + egy rakat icon. -
#7248 az egyik legjobb Film a világon ;-)
És a második része :
a harmadik részért izguljatok jővőhétig -
#7247 well htx. -
#7246 Az idióta szmájli önmagáért beszél. ;)
Amúgy: http://www.stardock.com/products/objectdock/ -
#7245 ya. beraksz egy iidota smilet. kösz. ebből tudom ám mire gondolsz. raktá volna be egy ":D"-t. de nope. felejcsük el.
majdha valaki ráér és épp kedve van azért megmondhatná mire használatos az objectdock me mosmá mégyobban érdekell. htx. -
#7244 Poén volt, nem beszólás, úgyhogy leléphetsz a gázpedálról.
Ha "keci" lettem volna, akkor elküldtelek volna guglézni, de én nem vagyok az. -
#7243 Biztos nem tudja értelmezni a szmájlikat. -
#7242 nem,nem hiszem,hogy komolyan veszi,bár lehet most épp zokog a zsepijébe!:D -
#7241 én viszont nem ismerem. csak beszolt. énmeg vissza. gond? :o -
#7240 Kata csak hülyül,nem kell komolyan venni!
engem is mindíg cukkol,de tudom,hogy szeret!:DD -
#7239 háááá. hátez yóvicc volt pazmeg.. :D
látom má normálisan se kérdezhet az ember. nem tudom mért várjátok el a normáis hozzászolsáokat ha keciek vatytok tiis.. -
#7238 recycle bin? -
#7237 most miis az az objectdock? (csak azé kérdem mer mijen mappába rakjam :D) -
#7236 program info
icons (deviantART) icons (wincustomize)
download -
-
#7234 Picasa User (google találmány) :
-
#7233 alapbol ha google-t használnád megtudnád ...de én szívesen elmagyarázom mert használom :P -
#7232 sztem olyan h átlehet alakitani az sztalodat ilyen izéékel ..sztem:) -
#7231 Blue fan:
-
#7230 mi az az obdzsektdokk ikon?