13974
-
#7595 Tsináltam egy ilyet.
-
#7594 61uj üzenet .... :D mi van veletek .... ?! :)
-
#7593 Versenyre!
-
#7592 béke veled fajtárs !
-
#7591 Engem meg az bosszantott fel hogy egy ártatlan poént látszólag full komolyan vettél, és elkezdtél anyázni. (Más kérdés hogy nem írtad komolyan de ezt akkor nem tudhattam)
De zárjuk le végre
-peace- -
#7590 Tudom mért, és ez most is nagyon felbosszant ... -
#7589 tarogatot meg oboat neztem de nem talaltam jo kepeket. igy maradt a saxiii :) -
#7588 Ja. Nem hogy ukuleléset, triangulumosat vagy tárogatósat csináltatok volna... -
#7587 ja -
#7586 csinálhatok nektek egy újat... -
#7585 hangszerekbol meg sokan csinaltak gitarosat meg zongorasat... -
#7584 de ez frozen throne:DD -
SeLFisCH #7583 hey én is wc3ast csináltam :| -
VERSENYRE
WarCraft III
nem toltom fel ujra, mert ezt mar regebben csinaltam. de mivel tetszik, igy ezt inditom utjara.
-
#7581 Dodo ha itt vagy! mi lenne ha valaki eléri az 5 csillagot,akkor a csillagjai lekerülnek,és valami más kerül oda,mint az sg-n a korona! csak mivel az uw-s oldalon a koronával az adminok vannak jelölve,így valami más kéne! mondjuk egy másmilyen színű csillag! mint itt pl...és akkor nem fognak úgy felhalmozódni egy idő után a csillagok! mit szólsz? -
keretet megint elfelejtettem -.- -
#7578 Kérdésem lenne a 3. fordulóval kapcsolatosan. Csak olyan tárhely szolgáltatókról lehet, akiknek a neve benne van a domainekben is (tehát ingyenes tárhely, pl. xy.fw.hu, xy.uw.hu), vagy lehet olyan szolgálatóról is, aki rendes xy.hu domaineket regisztrál, de ő adja a tárhelyet, mint pl. az én weblapomnál is? -
#7577 VERSENYRE: www.89.hu user
-
#7576 azt szeretném kérdezni hogy a pc játékok témakörbe lehet e még userbart csinálni? -
#7575 nem pont ismerkedési szándékkal néztem meg az adatlapod :D -
#7574 ehhh ..... ismerkedjünk XD (talk ) -
#7573 Nincs... De azé iwiwen gyorsan megnéztem hol laksz,és hogy mennyi idős vagy -
#7572 akkor nincs harag -
#7571 Nem...
Fradista törölgess plz ;)
#7565 től fölfele sztem minden mehet -
#7568 Kis csóringer :D -
#7565 Hagydmár szegényt -
#7564 jóvan máááán !!!!! tévedhet az ember :) há nem ?
-
#7563 LOÁL :DDDdd -
#7562 -
#7561 ezt bekell perelnem -
Neoncsoves #7560 srácok bedobok egy oldallinket ahol kicsit átalakítva láthatjuk a topicot, hszek átalakítva káromkodósra csak 18+!
Link
Lécci ne kapjak büntipontot, csak azért érdemes látni hogy milyen hülye hszek lesznek a normálisakból xD -
#7559 lol ez nem az én napom . -
#7558 jah kösz aszittem valami programmal XD -
#7557 [ url=ide jön a linkaztán[ img]ide a kép[ /img][ /url] értlemeszerüen szóközök nélkül -
#7556 teccik,sziget rulzz :)
hogy csinod azt hogy ha rányomsz akkor linkre megy ? -
#7555 Ilyen rohatt sok frames gifeket én 3D Cool-ba szoktam (ha belekezdek) okosítani. Ott viszonylag gyorsabban lehet haladni, mert nem kell a frameket 1esével igazgatni, csak megadni neki h melyik képet v szöveget mozgassa, kiválasztani a mozgás módját, és beállítani a framet tól - ig. Következő framere már mehet más effekt. A video pedig mehet háttérnek is.
Egybként nagyon jó lett a FIFA bar :) -
#7554 Köszi -
Neoncsoves #7553 király -
#7552 <--Katt rá -
Neoncsoves #7551 micsoda elképzelés majd lehetne olyan téma hogy CHipsek :D