13974
-
#7881 sztem két zsűri van :) -
#7880 Bernard Fan:
Sebastian Loeb Fan:
-
#7879 Szerintem erre a versenyre már mindenképpen maradjanak a zsűrik, (bármennyit is kell várni... de a következő versenyen felőlem zsűrizhetsz te!
De szerintem 1 zsűri nem elég, min. 2 kellene! -
#7878 VERSENYRE:
(Bocs, a közel 30 perces csúszásért. Remélem a zsűri figyelembe veszi, hogy az, aki csak 1 barból csinálta, nehezebb volt a dolga...) -
#7877 most időhöz vannak kötve a témák? -
#7876 -
#7875 Királyak lettek és télleg Zizou a legjobb!!!!! -
#7874 Véleméynem szerint kellenek zsűritagok, csak ők legyenek általában elérhetőek naponta legalább egy-két órára, hogy le lehessen pontozni a userbar-okat. Ha egy ember értékeli, az sajnos lehet szubijektív (vhogy így kell írni), és ez pedig mások rosszallását vívná ki. Tehát szvsz kell melléd 2 zsűritag, vagyis maradjon ez a pontozási rendszer, ami volt. -
fradista91 #7873 Jó reggelt mindenkinek!
Még mindig Pesten tartózkodom így nem tudok se eredményt, se részeredményeket hírdetni :S
Viszont rájöttem hogy az nem állapot, hogy több napot csúsznak az eredmények, tehát a következőt találtam ki: mivel a zsűri pontozását nem garantálhatom időre, így megpróbálkozhatunk azzal hogy én pontozzam a versenyen résztvevő Userbarokat.
Kíváncsi vagyok a véleményetekre/javaslataitokra, ezért arra kérlek titeket, írjatok építő jellegű hsz-eket ezzel a témával kapcsolatban.
Előre is köszönöm segítségeteket:
Fradista91 -
#7872 Versenyre
-
#7871 Zizou a legjobb!!!
:DDDDDD
-
#7870 szerintehm is klassz lett -
#7869 Full komolyan miondtam,te.. Tényleg tetszik -
#7868 Jóvan, nem ér kinevetni a kisebbet, ez most ilyen béna lett. :P -
#7867 Nagyon szép! -
#7866 Versenyre (némi fehér maszadék maradt a két csík között, azt töröltem, elnézést az utólagos módosításért):
-
#7864 iszonyatúl teccik !!! :) -
#7863 -
#7862 ks, megpróbálom, pill -
#7861 köszönöm! Repülök -
#7860 Versenyre:
Milyen lett?
-
Dodo55 #7859 OK, töröltelek, most regisztrálhatsz újra. -
#7858 Köszi! -
Dodo55 #7857 Illetve törölném, ha nem épp most szart volna be az uw... -
Dodo55 #7856 Törlöm a regisztrációdat(semmi nem fog elveszni), és akkor regisztrájl újból, és akkor be fogsz tudni lépni, amúgy nem tudom mi van a jelszavaddal. -
Dodo55 #7855 Igen, láttam őket a várólistán, de nem jól linkeltél, és nem látszottak a képek, ezért töröltem őket, próbáld meg felrakni őket mégegyszer, és figyelj a jó linkelésre. -
#7854 Én meg fel sem tudok tölteni, mert nem fogadja el a régi jelszavamat. -
#7853 hhy, elvileg felnyomtahm már 1-2 órája az userbarjaimat az uw-s oldalrah deh még nehmfogadtátok el.. most ez azért van ez, mert még nehmnéztetek rá, vagy mert nehmis látjátok ott? mert hah nehmlátjátok, akkor felrakom mégegyszer.. -
#7852 Meg kell tanulnom olvasni.... -
#7851 Még holnap reggel 10-ig lehet, de nyugodtan készítsd csak, mások se adták le még az összeset. -
#7850 nem. még mostis lehet. mer .. remélem. mer:
versenyre:
és amugyis csomoan mindig késve adták le.. :o -
#7849 Ma 10:00-ig lehetett versenyre csinálni a Userbarokat ugye? Mert akkor pont lemaradtam róla mert most értem haza Erdélyből! -
#7848 Nekem sincs háziállatom, de a userbar készítés szvsz nem csak arról szól, hogy te mit szeretsz, meg mid van, hanem arról is hogy mások mit szretnek és mi mindenük van. Pl.: Nekem nincs Bernáthegyim, mégis ilyet csináltam, mert lehet másnak teccik, és akkor ő használhatja. Vagy én pl Nem szeretem a TH-t de ha megkérnének rá, csinálnék egy userbart hozzá. (Na itt egy ötlet, aki akarja használja fel :D) -
#7847 okés meglecc:P -
#7846 persze. minden ami háziállat -
#7845 volt egy skorpióm 1 hétig arról is lehet? -
#7844 az szopta -
#7843 háziállatok ?? és akinek nincs ? -
#7842 ma kezdődött a háziállatok szal ma és holnap lehet leadni rá, a régi szabályok szerint, és holnap után lenne a köv. témakör, de szerintem ez volt az utolsó ebben a versenyben. -
#7841 ks.. amúgy, nekehm pl nehmnagyon világos hogy a versenyekreh meddig lehet küldenih a barokat.. hjóh aztmondjah pasim, 2 napig.. deh nehmtuom honnantól számítvah 2 nap..